robot plantenpot

De hal

De hal is vaak een kleine ruimte die we maar al te vaak niet mee stylen met de rest van het huis. Gek eigenlijk want je komt er toch echt iedere dag binnen, je komt er iedere dag thuis! Nu is er vaak niet heel veel aan te doen want een hal is vaak niet zo groot (die van ons in ieder geval niet) en je wil niet je nek breken als je thuis komt na een dag werken over allemaal decoratie.

Dus heb ik vandaag de leukste hal decoratie opgezocht die, niet geheel onbelangrijk, weinig ruimte in nemen.

hema wandrek zonnebrillenIk zou graag willen beginnen met het Hema wandrek wat wij in de hal hebben hangen, want ik vind hem nog steeds de Bom! Tommy is er ook nog steeds blij mee want zijn nog steeds groeiende zonnebril collectie hangt daar veilig, netjes en voor het grijpen. En ik ben er nog steeds blij mee want ik kan er de leukste woon kaartjes aan hangen.. Allebei blij dus ; )

Een kapstok is een item wat je vaak vind in de hal maar toch zie ik meestal maar saaie kapstokken. Wij zijn ook schuldig hoor! Ook wij hebben geen bijzondere kapstok maar er zijn echt wel leuke originele manieren te vinden om je jas op te hangen! De vogeltjes blijf ik erg leuk vinden maar de Eekhoorn haakjes zijn ook super cute! Het is zelfs mogelijk om een hele dierentuin wand te maken met kapstok haakjes ; )  Deze wave kapstok heeft wel tig verschillende ophang mogelijkheden, altijd genoeg plaats voor een nieuwe jas ; ) Iets minder ruimte op de muur? Of heb je een liefde voor cirkels dan is deze hippe kapstok misschien wel ideaal. Deze staande muziek noten kapstok heeft ook ruimte genoeg voor meerdere jassen. De Subway wandkapstok vind ik ook erg origineel.

De hal is ook de perfecte plek om leuke wandklokken op te hangen dus check zeker nog even mijn blogje met leuke originele wandklokken. Ik kwam ook deze super gave vlinders tegen, ik zie ze al hangen in ons trappen-gat, Tommy niet denk ik ; ) Ook leuk, een smal wandplankje aan de muur met deze leuke robot bloempot!

11 gedachten over “De hal”

  1. Ja inderdaad! De hal wordt vergeten! Bij mij hangt er een spiegel in golf vorm, een kapstok waar je bovenop ook vanalles kunt leggen en een kastje met bijvoorbeeld de hondenriem en licht voor als je S avonds gaat lopen.

  2. Mooi, ik heb zelf niet echt een hal, maar er toch één proberen creëren. 🙂 In dat stukje staat wel een kast met daarop een mooie lantaarn met een kaarsje, een plantje, soms wat extra kaarsjes, tot even geleden lagen er wat sierpompoenen,… En daarboven dan een spiegel.

  3. De hal wordt bij ons nooit vergeten maar het punt is wel, dat ik een hele grote hal heb, maar amper muur om iets mee te doen, en dat stukje muur waar iets kan en kon, daar hangt een hele mooie grote spiegel voor mijzelf en voor de visite als zij even willen koekeloeren of hun jas etc. wel goed zit, hahaha En dat smalle, echt hele smalle muurtje, hangt mijn eigen gemaakte sleutelhanger, past niet eens recht, dus hangt iets schuin 😉

    Wel heel leuk die kapstokken, ik heb inderdaad ook een saaien, kan er veel op kwijt en is ook zelf gemaakt.. soms denk ik weleens, tijd voor iets anders? Maar ik heb hem ook nog met de lage kinderhaakjes, en daar hangen mijn tassen nu aan, plus, je ziet hem toch niet… omdat dat stukje hal ook de toegang is naar de slaapkamers, hahaha een zijtakje dus.

    X

  4. Ik heb eigenlijk twee hallen in huis: eentje bij de voordeur en een bij de trap naar boven. Je doet er eigenlijk niet zo veel mee. Hier blijft het ook een gevalletje ‘Niet af’ tot ik er weer eens zin in heb 😉

  5. Ik heb laatst ook onze hal aangepakt. Alleen wat je zelf al zegt: ook wij hebben een saaie kapstok. Zo’n rek lijkt mij ook wel wat!:) XO

  6. er zitten heel wat mooie kapstokken bij! Wij hebben zo’n staand model, maar dat heeft veel plaats nodig, en als er moet schoongemaakt worden weegt dat ding als lood als we het moeten verplaatsen.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven