halloween 2016

Halloween 2016, het komt eraan!

Halloween 2016, het duurt niet lang meer! Ook dit jaar is het op 31 oktober weer tijd voor Halloween. Het ideale feest om los te gaan met schmink en enge kostuums. Ieder jaar rond deze periode baal ik weer dat Halloween in Nederland niet zo groot is, niet zo gevierd word zoals in Amerika. Het lijkt me geweldig om kinderen te laten schrikken als ze langs de deur komen voor snoepjes! Ik heb 2 geweldige Halloween kostuums in de kast hangen, maar daar blijven ze waarschijnlijk ook hangen dit jaar.

Ik heb geen Halloween feestje in de planning staan en begin er serieus aan te denken om mijn verjaardag gewoon eens te vieren in het Halloween thema. Helaas ben ik pas jarig in januari dus voor Halloween 2016 ben ik te laat. Ik word trouwens 30 volgend jaar.. Reden genoeg voor een eng feestje want ik vind de 30 doodeng klinken!

Halloween kostuums Klinkt wel als een goed idee vind ik zelf. Gewoon alle verjaardags visite verzoeken om in Halloween kostuums te komen. Gezellig samen met mij die enge dertig vieren ; ) Ik denk dat ik dan zelf als Ravenna van Snow White and the Huntsman zou gaan. De prinses die 30 word en pissed off is in haar zwarte queen dress. Ja, die rol zou ik goed kunnen vervullen die dag denk ik zo en ik wil ook wel eens een kroon dragen.

skelet kostuumIk kan ook gelijk toegeven aan het gevoel: Fuck, 30, het leven is voorbij. Direct als skelet gaan en in de spiegel bekijken dat ik er nog best goed uit zie als ik straks oud en bottig ben ; ) Lijkt me trouwens ook geweldig om het huis vol Halloween versiering te hangen. Is een keer wat anders als al dat zoetsappige! Paar spinnetjes hier en daar, enge bekers en glazen, wat spookjes in de lucht. Ik zie het al helemaal voor me!

halloween versiering

Hijs ik Bink gewoon in een Hawaii rokje, want laten we eerlijk wezen, dat zou al eng genoeg zijn. Ik kom niet meer bij als ik me Bink voorstel in zo’n pak. Het is dat hij nooit mee wilt werken aan dit soort dingen, maar anders ging ik los ; )

Halloween 2016, als zombie?

De zombie kostuums vond ik altijd al helemaal geweldig. Ik heb zelf de agent en de chef kok kostuums. Nu ik fan ben van The Walking Dead vind ik ze nog toffer. Het schminken is ook gewoon super makkelijk. Maak je zelf een beetje grauw, je ogen wat aanzetten met zwart en hier en daar een bloed vlek en niemand die er aan twijfelt dat je een zombie bent.

zombie kostuumsIk mag in samenwerking met Funidelia een cadeaubon weggeven aan 1 van jullie! Ik vind dit zelf ontzettend tof omdat het assortiment enorm is en er voor iedereen wel iets leuks is. De webshop stroomt over van de thema kostuums! Misschien iets wat je ook naar een dagje carnaval kunt dragen?

Wat je moet doen om te winnen? Not so much ; )

 • Volg mij op 1 van mijn social media kanalen.
 • Like de Facebook pagina van Funidelia.
 • Laat in een reactie weten op de Facebookpagina van Funidelia (of hier onder) dat je mee doet en tell me: Voor welk pak zou jij gaan? Hoe ziet jou ideale enge kostuum er uit?

Je kunt een cadeaubon winnen ter waarde van 50 euro om een gaaf kostuum (of pruik of Halloween decoratie) uit te zoeken in de webshop! Je kunt mee doen met deze winactie tot en met 2 oktober. Je krijgt per mail te horen of jij de winnaar bent. Vergeet dus niet je mailadres achter te laten! Winactie is inmiddels gesloten!

18 gedachten over “Halloween 2016, het komt eraan!”

 1. Ben jij ooit op Castle Fest geweest? Zo nee, denk ik dat jij daar helemaal thuis zou zijn, ik heb het nog niet bekeken maar ze hebben nu ook een Halloween editie, dus even Castle Fest googelen dan weet je het zo!

  X

 2. Je kan ook gewoon een Halloween feest op de 31e geven! Hoef je niet te wachten tot je verjaardag :). Ik vind Halloween op zijn amerikaans echt heel leuk maar zie mijzelf niet verkleed gaan.

 3. 30 worden is geweldig. Echt. Geloof me. Alles valt op z’n plek. Je wordt zekerder, nรณg zekerder in jouw geval, en door je ervaring kun je juist nog meer spannende en nieuwe en leuke dingen gaan doen. Juist omdat je al veel gedaan hebt. 30 worden is dus net zo leuk als Halloween.
  Niet dat ik Halloween vier. Want ik ben niet Amerikaans ๐Ÿ˜› Ik deel snoep uit met St Maarten en daar blijft het bij. En voor carnaval ben ik te noordelijk. Dus ik laat de kadobon liever aan iemand over die er ook รฉcht iets leuks mee doet.

  Nog even losstaan van het feit dat noch ik, noch mijn kennissen, op facebook zitten. En al zeker niet om iets ‘leuk’ te vinden XD daar ben ik echt te oud voor.

 4. Wat een leuk idee een Halloween feestje voor je 30e bday! Gewoon doen, ook al is het januari en je wordt maar 1x 30 (en dat doet vast geen pijn ;)). Liefs.x

 5. O ik doe graag mee sam! Zo toevallig maar wij hebben dus 22 oktober een halloween feest en gister hebben tiemen en ik heel de avond naar een kostuum gezocht. Hij heeft een of ander eng masker in gedachten. Ik hou helemaal niet van die enge dingen schijt zo in mn broek haha. Ik had zelf iets anders in gedachten die charmante zombie vind ik leuk en die alice in wonderland ook. Voor mij moet het niet te eng zijn hihi. O deze : http://www.funidelia.nl/groen-monster-kostuum-voor-vrouwen-28625.html hahah die is cute dan ben ik een notsoscarymonster ๐Ÿ˜€

 6. Ik wil ook zooooo graag eens alles uit de kast halen en een echt ultiem halloween feestje geven, maar mijn verjaardag is ook pas in januari :).

 7. Hoi sam,
  Ik doe graag mee met deze prijsvraag ๐Ÿ˜‰
  Ik vind het ook jammer dat halloween niet zo groot wordt gevierd als in Amerika. Vind het dan ook een super plan van je om je verjaardag in halloween style te doen ๐Ÿ˜‰ volgend jaar moeten we gewoon een halloween party geven!!

  Halloween heb ik nog niet zo vaak gevierd maar met carnaval vind ik het leuk om verkleed te gaan als enge vampier of als zombie bruid. En dan lekker veel schmink op je gezicht. Hoop dat ik win want dan kan ik een leuk pakje scoren๐Ÿ˜‰

 8. Wat een leuke samenwerking. dit wil ik wel winnen! Ik volg de fb pagina van funidelia.

  Ik vind de vastgebonden gek wel cool, zeker met knipoog naar mijn werk hihi. Volgens mij word het thema bij R zijn werk in de kroeg kerk dus misschien dan nog even verder kijken ๐Ÿ˜‰

 9. Oehhh dit is leuk zeg!! Ik zou heel graag een kansje willen maken op die mooie prijs ๐Ÿ™‚ Ik vind het SUPER om te zien dat deze webshop ook een afdeling heeft voor grotere maten ๐Ÿ˜€ Daar word ik nou blij van!!
  Ik kan me nu ook verkleden en iets vinden in mijn maat…..Ik zou verkleed willen als een mooie (en tikkie enge) prinses. De vampiersvrouw of gravin voldoet hier wel aan. Vrouwelijk maar freaky…..

 10. Jaaaaa zo super gaaf wieeehoeeeeeeee et zou ik graag een gaaf pak voor mn kleine meid uit willen zoeken te gek zeg deze heb ik gekozen HET BABY VLEERMUISJE zo super leuk en natuurlijk nog schattig ook. Ik ben dol en dol ENTHAUSIAST en ga heel hard duimen ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘

  Groetjes suzan

 11. Ik ben hier niet voor de (inmiddels gesloten) winactie, want ik vind halloween gewoon helemaal geweldig! Dit jaar ga ik eindelijk een halloween feest doen samen met vrienden ๐Ÿ˜€

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven