Halloween party

Halloween decoratie

Het is bijna zover. 31 oktober is het weer Halloween! Ik hoef na mijn eerdere Halloween artikel niet meer te vertellen denk ik dat ik Halloween erg leuk vind. Mocht jij nou niet naar een Halloween party gaan maar een feestje thuis organiseren dan heb ik wat leuke inspiratie voor je. Hoe leuk zou het zijn om je huis ieder jaar in Halloween stijl aan te kleden? Helaas wonen we niet in Amerika dus zo los zullen we wel niet gaan met de Halloween decoratie maar het is al gewoon leuk om naar te kijken ; )

Halloween DIYIk ben trouwens niet de enige blogger die iets met Halloween heeft! Als eerste kwam ik bij collega blogger Monique een leuke DIY tegen voor een vreemde DIY Halloween mini apotheek en ook 1 voor Halloween onderzetters. Bij Sharmaine kwam ik een leuk stuk tegen over een Halloween geur kaars.

halloween decoratieGeen zin om zelf iets te maken? Dan is er ook genoeg decoratie die je zo kan kopen! Is dat even handig ; ) Ik kwam een Halloween vlaggenlijn tegen en een leuke lampion. Bruid en bruidegom skelet om op te hangen, misschien voor het raam? Gelijk alle buren de stuipen op het lijf jagen ; ) of geef ze bloed douchegel kado als jij je feestje hebt. Maar ik kwam nog meer tegen, deze Zombie Sloffen vind ik wel heel cool maar ook deze Spinnen decoratie en een wit gordijn met spoken.

Halloween kussensOf wat dacht je van deze Spook kaarsjes? Deze vind ik zelf erg leuk, de Creepy muizen tegen de muur. Voor op de bank een Kussen hoes of deze skull kussen hoes en deze Printable vind ik ook erg leuk voor in een lijstje. Met deze wijn flessen scoor je helemaal punten denk ik en als je dat dan schenkt in deze Halloween beker.. Lol!

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links.

20 reacties op “Halloween decoratie”

  1. Wij doen eigenlijk niet veel aan halloween, omdat het niet past bij mijn geloof.
    Maar het is wel leuk om te zien hoe creatief sommige mensen er in zijn

  2. Whahahahaha nou ja nou ja, ik heb meer met Samhain, wat in Amerika tot Halloween is gebombadeerd en sommigen kleden hun huis er ook zo voor aan, maar ik dus niet inderdaad, ik hou het rustiger bij het heksennieuwjaar wat het eigenlijk ook is, sluiers tussen onze wereld en die van onze dierbaren aan de andere kant die dunner is en je makkelijker contact kunt leggen. Maar dit is dus net zoiets als De Sint en de Kerstman, hoe is het ontstaan en wat heeft men ervan gemaakt 😉

    X

  3. Ooh dat ziet er leuk uit! Ik ben in Engeland als het Halloween is, mijn zusjes hebben blijkbaar al wat versiering gekocht.

  4. Halloween, nice! Ik reis vaak in Amerika in oktober (is nu eennmaal mijn reis seizoen) en dan stikt het van de Halloween spulletjes. Zelfs Walmart (spotgoedkope winkel met eten en kleding) heeft hele leuke Halloween spulletjes. Ik vind altijd wel iets om mee naar huis te nemen. Ik heb het ook eens gevierd Universal Studios met de Halloween Horror Nights en ik Las Vegas met vrienden. Dit jaar sloegen we de Halloween Horror Nights over, omdat we voor het eerst met een baby reisden. Maar zodra hij oud genoeg is en we zijn rond die tijd weer in Amerika, laat ik hem langs de deuren lopen voor trick & treat. Lijkt me zo leuk!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top