Halloween feestje

Feitje: Ik vind Halloween ontzettend gaaf.. Conclusie: Ik ben duidelijk in het verkeerde land geboren. Helaas word hier in Nederland niet zo veel gedaan aan Halloween en de vette Halloween feestjes die je op tv ziet zijn voornamelijk een duur vliegticket te ver weg. Maar er zijn wel degelijk Halloween feestjes in Nederland! Ik ben er zelf naar 1 toe geweest en had een geweldige avond!

Ik ben naar misschien wel het grootste Halloween feest van Nederland geweest een aantal jaar geleden en sindsdien is het allemaal groter gegroeid. Amsterdam Halloween party is absoluut een aanrader! Je moet wel van te voren even een ticket kopen op hun website maar dat is het waard! Iedereen ziet er geweldig scary uit want je komt ook niet binnen zonder kostuum. Kijk, daar hou ik nou van! Ben jij nog op zoek naar een kostuum? Kijk dan eens even hier voor een gaaf Halloween kostuum.

Halloween feestjeAls je op tijd in Amsterdam bent kun je ook nog de vetste Halloween parade zien! Ik heb het er ontzettend naar mijn zin gehad, mijn ogen uitgekeken naar de meest originele en mooie kostuums en er waren 3 zalen met muziek, voor ieder wel wat iets! Dus wil jij uit je dak gaan met Halloween en vind je verkleden leuk? Amsterdam is de place to be!

Maar er zijn meer Halloween feestjes in Nederland! Zaterdag 24 oktober is er Night of the Living Dolls in Hilversum. Hier heb ik geen ervaring mee maar het ziet er goed uit. Ook in Amsterdam: Dead Rock Stars Party! Klik hier voor meer info. In Arnhem 31okt: Een Halloween party, klik hier voor meer info. In Delft 31okt: Spooktacular Halloween Horror Ball, klik hier voor meer info.

Geen zin in een feestje buiten de deur? Je kunt er ook zelf 1 organiseren met vette decoratie!

Die engerd op de foto? Jup, that’s me!

16 gedachten over “Halloween feestje”

 1. Oh wat leuk Sammie. Wat zou ik graag naar 1 van die feestjes willen. Ik ga straks even in alle rust kijken en hoop dat ik een kaartje kan bemachtigen

 2. Gaaaaaaaf! JE ziet er lekker creepy uit. Hou ik wel van. Halloween is echt een te gekke feestdag. 31 oktober heb ik een feestje en ga ik ook helemaal verkleed. Elk jaar trouwens. Het ene jaar iets uitgebreider als het andere. Mijn áller eerste Halloween kostuum was best een beetje Freaky. Ik werkte toen nog bij de Julianatoren en het leek me wel lachen om als Julianatoren-medewerker/kindermoordenaar te gaan. Helemaal ‘bebloed’ en in mijn medewerkers outfit verscheen ik op het feestje. ehm.. tja…. lang geleden. Laten we het daar op houden. Ik moest hier ineens aan terug denken bij het zien van je gave foto’s.

 3. Heb eigenlijk niets met Halloween, maar zo door die foto’s van kostuums bladeren vind ik dan wel echt heel geestig. Is het nou iets typisch Amerikaans, of wordt het in andere landen in Europa wel weer wat beter gevierd dan in NL?

 4. Je ziet er heel scary uit, knap werk hoor. Toch is leeft het steeds meer in Nederland vind ik. Mijn kinderen vinden het heel gaaf zelf heb ik er niet heel veel mee.

 5. Geweldig dat kostuum van je. Ik zie mezelf niet heel snel naar zo’n feest gaan, maar wel leuk om te zien dat het toch steeds meer in trek is hier in Nederland.

 6. Wat een coole tips!!! Leuk om een keer naar zo’n feest te gaan!! Ik zag dat er ook iets was in Delft…. Helaas moet ik werken anders was ik er misschien wel heen gegaan. Is weer wat anders dan Walibi Fright Nights…

 7. Halloween, ik hou er ook echt van!! Zo jammer dat wij in Nederland er niet zoveel (nouja zeg maar gewoon bijna niks) mee doen! Goeie tip, misschien wel iets voor volgend jaar!

 8. ik ben niet zo gek op die geïmporteerde “feest”dagen. Vaak worden die door de commerce aan ons opgedrongen. Geef mij maar de meer traditionele dingen…

 9. Wat gaaf! Ik houd daar wel van. Ik heb vaak in Amerika gereisd in oktober. Oktober is gewoon mijn favo reis seizoen. Dan heb je een aanloop van Halloween spullen die je kan kopen. Daar zitten gave dingen tussen!

  Samen met Puck hebben ik eens de Halloween Horror Nights gevierd in Universal Studios. Erg leuk. Dit jaar werd het ook gevierd toen ik er was (het begint namelijk in september). Maar dat is nou niet iets wat je net een baby doet.

  Ik heb het ook eens in Las Vegas gevierd bij vrienden thuis. Vond ik lekker dan de strip. Zo kon ik ervaren hoe de Amerikanen het echt vieren. Ze hadden veel andere vrienden uitgenodigd. En dat is echt zoals in de film. Red plastic cups, veel drank, meer ordinaire kostuums dan mooie kostuums en anderen hadden sex in de kamers van de vrienden (van wie het huis was). Jep, zijn die films blijkbaar erg waarheidsgetrouw. ??

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven