Halloween recepten

Halloween recepten.

Halloween recepten? Sammie, we gaan toch geen bloedschotels en gif ingrediënten te zien krijgen he? Neeee Natuurlijk niet! Maar als je huis klaar is voor een eng feestje, je kostuum al klaar hangt dan word het toch tijd om ook iets te doen aan het eten en drinken! Je kunt natuurlijk niet met de standaard toastjes en chips aankomen als iedereen er uit ziet als zombies, heksen en vampieren. Zombies eten zoiezo niet veel hoor dus je hoeft niet veel in huis te halen ; )

Ik kwam bij Rilana een recept tegen voor Halloween muffins, die zien er smakelijk uit. Bij creatieve Monique kwam ik meerdere leuke dingen tegen! Zo deelde ze een Heksen drankje en bloederige trick or treat cupjes. Een groene monster cake is met dit recept zo gemaakt. Op internet vond ik een recept voor leuke griezel koekjes en heksenvingers. Dit brioche monster recept vind ik ook erg geschikt maar deze Frankenstijn koekjes zijn helemaal stoer!

Halloween hapjesOok vegetarische Halloween hapjes zijn goed te maken! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze enge appel bites? Monsters op een stokje van banaan. Gluten vrije spider cupcakes zijn er ook!

Maar wat dacht je van een rode smoothie in deze enge shotglaasjes. In een schaaltje: groene olijven met deze scary Spijker cocktailprikkers, chips serveer je in een doodshoofd en in de keuken hang je natuurlijk een Bebloede handdoek.

Halloween receptenEetsmakelijk ; )

14 reacties op “Halloween recepten.”

  1. Whahahaha en anders googlen op halloween recipes, die amerikanen zijn er zo goed in 😉 De meeste kende ik dus al en zijn vertaald, ontzettend leuk om te zien, en zo zie je Sammie, dat halloween hier ook een groter feest zal worden in de toekomst dan alleen daar 😉

    X

  2. Als eerste; ik blijf je outfit echt heel cool vinden! Die receptjes zijn echt heel leuk. Hou ik wel van. Alles uit de kast halen om een geweldig halloweenfeestje te geven. Ik vind die groene cake zo grappig.

  3. Oh dit zijn allemaal zoveel leuke ideeën. Moet er echt een middag voor gaan uittrekken en dan mijn top 3 maken ofzo haha. Leuk artikel!!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top