20 In Snacks

Hands Off My Chocolate

Hands Off My Chocolate

Nog niet zo lang geleden liep ik door een prachtig sprookjesbos de Spar en mijn ogen bleven hangen bij de chocolade afdeling. Het zal ook eens niet zo zijn. Sammie & chocolade is gewoon een match die voor always & forever is. In ieder geval, ik zag daar een aantal repen van het merk Hands Off My Chocolate. Voor mij nog onbekend dus die moesten mee naar huis.

Ik nam 2 smaken mee. Om een goede mening te vormen moet je natuurlijk wel 2 smaken uitproberen. Ik ging voor de Caramel & Macchiato reep en de Crispy Cookie Caramel & Seasalt melkchocolade variant.

Hands Off My Chocolate

Ik vind de naam leuk van deze chocolade, heerlijk om te kunnen zeggen: Blijf van mijn chocolade! Ha! Ook de verpakking vind ik wel leuk, niet te veel poespas maar wel herkenbaar. Iets wat ik helemaal top vind is dat deze chocolade zo makkelijk te breken is! Dat is heel wat anders bij onze grote vriend Tony’s. Deze repen bestaan uit allemaal kleine rondje die gemakkelijk van elkaar los te breken zijn. Makkelijk in je mond te stoppen dus : D

Hands Off chocolade

Dan door naar de smaak, het belangrijkste van chocolade voor mij. Caramel & Macchiato vond ik een klein beetje tegen vallen. Ik kon maar weinig karamel smaak ontdekken in deze reep. De koffie smaak kreeg ik ook niet heel duidelijk naar voren. Nee, deze zou ik niet meer kopen.

De Crispy Cookie Caramel & Seasalt daarentegen wel. Deze was zooooo lekker dat ik de volgende dag nog een reep ben wezen halen. De crispy cookie proef je goed, je voelt ook echt het krokante tussen je tanden. De karamel is licht aanwezig en de chocolade is niet te zoet. Of ik echt zout proef? Mwah, niet persé, vind ik niet erg want ik ben er toch niet zo kapot van als chocolade erg zout smaakt. Je hebt wel een kleine zoute nasmaak. Bij het laatste beetje wat je nog in je mond voelt krijg je wat zout door.

Ik ben in ieder geval fan van de Crispy Cookie Caramel & Seasalt. Hebben jullie deze chocolade al wel eens geprobeerd?

 • marije
  december 20, 2016 at 7:42 am

  Ooh nu baal ik dat ik die crispy cookie nog steeds niet heb geprobeerd. Ga hem voor deze week op mijn lijstje zetten.

 • Susan
  december 20, 2016 at 8:44 am

  Die Crispy cookie lijkt me echt super lekker.. Misschien eens kopen.

 • Nancy
  december 20, 2016 at 9:33 am

  Ik ben verslaafd aan de Tony caramel seasalt. Vind je deze lekkerder?

  • zosammie
   december 20, 2016 at 9:56 am

   Ja ik vind deze absoluut lekkerder!

 • Jenn
  december 20, 2016 at 9:54 am

  Ik heb ze nog nooit geprobeerd, maar klinkt erg goed!

 • Ellen
  december 20, 2016 at 10:12 am

  Jaaa, lekker hè zijn ze! Ik vind die macchiato ook erg lekker. Favo is wel de crispy caramel.

 • Inge
  december 20, 2016 at 10:24 am

  Ik moet zeggen dat ik eigenlijk al was verkocht toen ik Crispy Cookie hoorde, haha!

 • Neelke
  december 20, 2016 at 11:05 am

  Nice! Nee nog nooit geprobeerd, maar nu ben ik eigenlijk wel heel benieuwd!

 • Vlijtig Liesje
  december 20, 2016 at 11:23 am

  Wat een leuk type chocola. De wrapper vind ik top, en die rondjes vind ik ook erg origineel.

 • Manon Dijkhuizen
  december 20, 2016 at 12:00 pm

  Deze smaken klinken zo lekker! x

 • Irene
  december 20, 2016 at 1:11 pm

  Oei wat een heerlijke smaken! Ga ze zeker eens proberen!

 • Danella
  december 20, 2016 at 1:45 pm

  Ik ben benieuwd naar die met karamel en zeezout, vind die combinatie altijd zo lekker met chocolade!

 • Daniëlle
  december 20, 2016 at 2:19 pm

  Hmmmm, ik ben dol op caramel, dus nu moet ik ze ook wel kopen! Had er wel eerder van gehoord, maar nog niet in de winkel zien liggen!

 • Angela
  december 20, 2016 at 2:45 pm

  Deze chocolade is zo lekker. En dat hij zo makkelijk te breken is, vind ik ook echt heel fijn! Ik zie hem alleen niet zo vaak in de winkels liggen 🙁

 • Nesrin
  december 20, 2016 at 5:08 pm

  Ik vind de verpakking en de rondjes erg leuk, toch zal ik niet snel nog een reep halen. Tony’s stelt mij trouwens ook erg teleur de laatste maanden 🙁 Heb jij de nieuwe Tony’s met knettersuiker gegeten?

  • zosammie
   december 20, 2016 at 8:12 pm

   Nee heb al een tijdje geen Tony’s mee gekocht, ik heb zelfs die met cola nooit geproefd!

 • Irene | Tussenmarsenjupiter
  december 20, 2016 at 6:12 pm

  Hm die laatste lijkt echt chocola voor mij! En handig met die rondjes!

 • Marsha
  december 20, 2016 at 8:04 pm

  Okeej die caramel smaal hoef ik dus niet te proberen haha. Dan maar een keer die andere proberen.

 • Rebecca
  december 20, 2016 at 9:12 pm

  Ah ik ben echt dol op de karamel zeezout variant. Ik heb hier zes repen van binnen gekregen, maar daar heb ik er nu nog maar twee van hihi. Oh wat is die lekker!

 • Bente
  december 20, 2016 at 10:26 pm

  Hahah ja de eerste keer dat ik deze chocolade zag kon ik hem ook niet laten liggen! Ik heb geen idee meer welke smaak ik had, maar vond het niet heel erg speciaal. Die crispy cookie and caramel zeezout (of iets in die trant) klinkt dan wel weer heeeeel erg lekker. Misschien toch nog eens een kansje geven!