Happiness

Happiness! Het woord wat goed past bij mij op dit moment.

Happiness, geluk, ja ik voel me op dit moment zeker gelukkig. Met Bink gaat het gelukkig weer erg goed, ik ben weer een jaartje ouder geworden en nog steeds gezond. Ik ben nog steeds gelukkig met Tommy. Ik won voor het eerst in mijn leven wat centjes met een staatslot. (nope geen jackpot helaas) Ik heb een nieuwe baan, iets wat ik al zo lang wilde! Toen ik een mailtje kreeg van Sonja van de Happiness Boutique of ik wat wilde uitzoeken in hun shop zei ik dan ook geen nee.

Ik zag deze Happiness armband in de webshop en wist gelijk dat ik deze wilde. Hij is zilverkleurig en ja, de tekst past gewoon heel goed bij mijn gevoel van hoe 2017 tot nu toe loopt. De maat is makkelijk verstelbaar en ik wist dus dat ik deze zeker zou passen. Het is geen echt zilver, alleen zilverkleurig, de armband weegt dus ook niet veel.

cactus ketting

Na nog even de rest van de webshop te hebben bekeken besloot ik ook te gaan voor de cactus ketting. Tja, dit is natuurlijk niet heel vreemd voor iemand die absoluut iets heeft met cactussen ; ) Ook deze ketting is niet van echt zilver, alleen zilver kleurig, weegt niet veel en de ketting is heel smal, fijntjes en subtiel. Ik heb deze sieraden gekregen voor mijn blog. Ze kwamen binnen in een leuk doosje en de levertijd was ongeveer een week.

Beide sieraden van de Happiness Boutique zie ik niet voor dagelijks gebruik, maar wel leuk voor een avondje uit of een feestje. Gewoon even wat extra bling bling voor als ik daar zin in heb. Ik denk ook dat vanwege de kwaliteit de sieraden niet echt voor iedere dag geschikt zijn, ze zullen langer mee gaan als ik ze niet dagelijks draag denk ik zo. Nu vind ik dat niet erg, ik heb veel sieraden die niet van echt zilver zijn en op deze manier kan ik veel afwisselen zonder een fortuin kwijt te zijn.

sieraden

Ik hou van afwisseling, als jij dat nou ook hebt en je zou wat willen bestellen bij de Happiness Boutitique kan dat tot 27 februari met kortingscode zosammieenzo voor 10 procent korting bij een order vanaf 19 euro. Ze hebben niet alleen sieraden maar bv ook leuke sjaals. Verzendkosten zijn er altijd gratis en ze hebben ook een spaar programma.

16 gedachten over “Happiness! Het woord wat goed past bij mij op dit moment.”

  1. Wat een toffe sieraden! Ik ben vooral fan van het happiness armbandje; zo ervaar je elke keer weer een geluksmomentje denk ik als je ernaar kijkt :-). Liefs xx

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven