Happy socks

Happy socks, there here again!

Na mijn eerste bestelling bij Mooie Sokken volgde nog een bestelling. Van blije sokken kan je tenslotte nooit genoeg hebben ; ) Ik was de vorige keer erg tevreden over de service dus besloot daar weer een bestelling te plaatsen voor sokken. Ik wilde vrienden verassen met Happy Socks voor hun kleine mannetjes en wilde zelf ook graag nog nieuwe sokken.

Ook bestelde ik voor Tommy weer een paar sokken en ik bestelde sokken van een voor mij nieuw merk waar over later meer. Het was een toffe verassing dat er een persoonlijke boodschap op de bestelbon was geschreven, maar nog leuker was het persoonlijke briefje wat om een paar Happy Socks heen gevouwen zat.

Happy socks cadeauEen paar Happy Socks als cadeautje, bij mijn bestelling! Sven & Roos, super leuk en erg bedankt!

Mooie Sokken

Bij Mooie Sokken zijn Sven en Roos gespecialiseerd in naadloze sokken en sokken van Scandinavische merken. Het aanbod op de website is enorm en vanaf 20 euro zijn de verzendkosten gratis. Nu ben ik iemand die alleen maar kijkt naar de kleurtjes maar mocht je sokken nodig hebben omdat je zweetvoeten hebt, omdat je veel wilt wandelen of heb je sokken nodig voor het sporten? Je vind ze allemaal bij de webshop Mooie Sokken en nee, ik heb geen aandelen ; )

mooie sokken happy socksHappy Socks

Ik kan van een paar kleurrijke vrolijke sokken aan mijn voeten zo stom blij worden. Het maakt iedere ochtend het aankleden net wat kleurrijker, het maakt dat ik moet glimlachen als ik naast Tommy op de bank zit en onze gekleurde voeten zie en het maakt de was ophangen en opruimen net wat vrolijker.

Happy Socks is opgericht in 2008 en de visie van de 2 vrienden die dat deden was: Vrolijkheid verspreiden door van iets alledaags een kleurrijk staaltje design te maken en daarbij garant te staan voor een ongeëvenaarde kwaliteit, kundigheid en creativiteit. Ik kan wel zeggen dat ze dat gelukt is ; )

13 gedachten over “Happy socks, there here again!”

  1. Haha ik kan ook echt heel blij worden van sokken! Zo grappig is dat, ik ga zeker eens eventjes kijken bij Mooie Sokken want ik ben ook wel toe aan een nieuwe stash. 😉

  2. Haha, tof dat je nog meer gave sokken hebt besteld! Je kan er nooit genoeg van hebben. En wat je zegt over dat je er van moer glimlachen als je die sokken aan je voeten ziet zitten herken ik ook. Het maakt je dag nóg leuker en vrolijker!

  3. Ahh ze zijn echt leuk haha! Ik hou ook echt van sokken, zelfs met warm weer weiger ik eigenlijk om mijn sokken uit te doen.

  4. Ah nee joh, zo kan ik niet naar m’n werk! Vrolijk, misschien, maar ik word meteen niet meer serieus genomen! Ik hoor ze al zeggen ‘Pippi Langkous’ en hoewel ik Pippi-fan ben… denk ik dat mijn imago er onder zou lijden. 😛
    Ik draag thuis ook liever gewoon zwarte of grijze sokken. Hebben ze die ook?

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven