37 In Lifestyle

Happy Socks Christmas Tree

Mijn vaste lezers weten allemaal wel dat ik dol ben op Happy Socks. Wat het dus wel bijna vanzelfsprekend maakt dat ik de nieuwe Happy Socks Christmas sokken moest hebben. Niet alleen omdat het fijne sokken zijn, niet alleen omdat ze zo leuk zijn, maar deze kerst sokken komen ook nog eens in een erg leuke gift box! Het kerstgevoel in een doosje! Ik maakte speciaal voor jullie een paar weken geleden al een Happy Socks Christmas tree met daar onder 2 pakjes.

Happy Socks Christmas tree.

Omdat ik jullie niet allemaal kon uitnodigen om deze kerstboom te bewonderen heb ik ‘m maar zo goed mogelijk op de foto gezet ; ) De sokken zijn zoooo leuk! Toen ik de eerste plaatjes te zien kreeg van deze kerst sokken was ik al verliefd. Vooral de groene sokken met de zuurstokken vind ik geweldig. Hoe leuk is het om bij je foute kersttrui een paar vrolijke kerst sokken aan te trekken?!

happy socks christmas tree

Van Roos van de webshop MooieSokken kreeg ik zo’n leuke kerst box thuis gestuurd. Tommy en ik hebben er nog net niet om gevochten, maar geloof me, hij is jaloers op mijn mooie kerst sokken ; ) Ik begrijp het wel, ze zijn ook gewoon waanzinnig leuk! Misschien mag hij af en toe een paar van me lenen : D

Winactie!

kerst happy socks

Ik heb 2 pakjes onder de boom staan die niet voor mij of voor Tommy zijn. Nee er staan onder onze boom 2 pakjes voor 2 van mijn lezers! Om het echte kerstgevoel met jullie te delen geef ik 2 Happy Socks gift boxen weg! Van mijn favoriete sokken webshop kreeg ik een doos met maat 36-40 en een doos met maat 41-46 speciaal om 2 van jullie blij te maken. Misschien wil je wel niet winnen voor jezelf maar wil je het kerstgevoel door geven onder de boom voor je partner? Ook helemaal leuk!

Happy Socks Christmas gift

Wat moet je doen om te winnen? Simpel! 

 • Laat even weten of je mee doet aan deze winactie in het reactie veld en laat me weten welke maat je zou willen winnen.
 • Volg mijn blog via 1 van mijn social media kanalen.
 • Deel dit bericht op Twitter of Facebook of geef dit artikel een hartje op Bloglovin.
 • Vergeet je email adres niet in te voeren!

De winnaars krijgen bericht per email. Deze winactie loopt tot en met 10 december.

Winactie is inmiddels gesloten!

sammie-info

 • Inge
  november 28, 2016 at 8:01 am

  Oooh wat leuk! Een echte Sammie winactie is dit. Wist je dat ik afgelopen vrijdag naar Happy Socks heb zitten kijken? Je hebt mij aangestoken én Happy Socks komt ook nog eens uit Zweden! <3 Ik ga dan voor maat 36-40 en heb alle stappen doorlopen. 🙂

 • marije
  november 28, 2016 at 8:45 am

  Aah die met die zuurstokjes zijn cool zeg! Hele leuke sokken.

 • Angelique
  november 28, 2016 at 10:45 am

  O wat een leuk win actie , sokken doen het altijd goed onder de kerst boom of er in zal het wel een fleurig geheel worden .

 • Nancy
  november 28, 2016 at 10:46 am

  Leuke foto’s zeg!

 • Daenelia
  november 28, 2016 at 10:58 am

  Succes met de actie, er wordt vast iemand heel blij van 🙂 Ik heb al kerstsokken… die ik ook nog nooit gedragen heb. Lijkt me dus zonde als ik nog een paar achter in de lade frommel.

 • Joyce rdt
  november 28, 2016 at 11:21 am

  Wat een mega leuke en toffe winactie, ik doe heel graag mee (mt 36-40) :)! Liefs.x

 • Joor
  november 28, 2016 at 12:16 pm

  Super leuk ik doe mee!! Jorabakker@gmail.com en ik volg je overal 🙂

  • Joor
   november 28, 2016 at 12:17 pm

   Oh en maat 36-40 🙂

 • Nicetobeout
  november 28, 2016 at 12:23 pm

  Leuk zeg! Ik doe graag mee voor maatje 39

 • Sandra
  november 28, 2016 at 1:25 pm

  Jaaaaa Sammie, of ik mee doe is geen vraag! Dat is gewoon logisch haha. Ik zie mezelf al helemaal blij door huis lopen met die fantastische sokken. Geweldig zijn ze! :’) Ik heb maat 36-40. Wohoo, ik ben benieuwd!

  • zosammie
   november 28, 2016 at 1:57 pm

   Ik had al verwacht dat jij zeker mee zou doen 😀 heb je m getweet? Of bloglovin hartje?

 • Denise
  november 28, 2016 at 2:37 pm

  Ooh wat een leuke sokken! Ik heb net je blog ontdekt en ben nu al verliefd erop, haha. Ik heb je dus meteen gevolgd op twitter en instagram. Natuurlijk doe ik mee met de winactie, ik ben dol op leukesokken! Graag zou ik dan de sokken van maat van 41 – 46, voor mijn verloofde. Als cadeautje natuurlijk 😉

 • carolien
  november 28, 2016 at 2:58 pm

  Liefde voor happy socks! Deze zijn echt leuk. Doe dan ook graag mee. Ik volgde je al op social media, en zal het bericht op twitter delen.

 • Vlijtig Liesje
  november 28, 2016 at 4:23 pm

  Wat een bijzonder leuke sokken zijn dat! Ik word er helemaal vrolijk van. Goede naam voor die sokken dus : )

  Ik draag zelf alleen sokken tijdens het hardlopen. Verder probeer ik ze zoveel mogelijk te mijden. Maar deze zijn echt wel erg leuk.

 • Ineke
  november 28, 2016 at 5:06 pm

  Jaaa ik wil meedoen 🙂 maat 41-46 aub. En voor de rest braaf alle stappen doorlopen 😀

 • Elana
  november 28, 2016 at 6:00 pm

  Ooh wat superleuk!! Ik zou graag de maat 36-40 willen winnen. Kan echt heel blij worden van sokken met printjes haha

 • Anita H.
  november 28, 2016 at 8:27 pm

  Wat leuk. Ik wil wel graag een cadeau voor mijzelf winnen; maat 36-40.

 • Rebecca
  november 28, 2016 at 8:32 pm

  Hahah dat is wel een heel originele boom! Ik kom zelf alleen echt om in de sokken dus gun iemand anders dit meer ^^

 • marjolein
  november 28, 2016 at 8:55 pm

  Oooooo wat ONWIJS leuk! Doe graag mee met je actie! (Omekot ik doe gewoon voor het eerst in m’n leven mee met een online winactie: puur omdat ik dus spontaan verliefd ben op een foto van sokken in een kerstboom. Maar echt). En dat is dus ook gelijk de reden waarom ik meedoe aan je winactie: ik word er zo VROLIJK van dat het compleet bezit van me neemt! Volg je uiteraard op Twitter (check) en Bloglovin (check), deel mijn mailadres (check), zal je actie delen op Twitter (check) en liken op Bloglovin (check). Oooo en nu maar hopen op maat 41-46. Duim. Duim. Duim.

 • Miss Paperfection
  november 28, 2016 at 8:57 pm

  Ah zo’n leuke printjes toch weer. Kan je toch niet anders dan vrolijk van worden dus ik doe heel graag mee. Ik volg je op Instagram en heb je artikel ook een hartje gegeven. Fingers crossed! En ah ja, graag maat 36-40. Trouwens een vet leuk boompje!

 • Ellen
  november 28, 2016 at 11:19 pm

  Tof, tof, tof, tof, tof! Ik heb dus vorige week 3 x naar de Happy Socks gekeken en uiteindelijk niks voor mijzelf gekocht. Wel voor mijn kids de eerste Happy Socks gekocht. Nu kan ik eigenlijk niet achterblijven hè… 😉 Op naar een mooie foute Kerst! 🎄 Uiteraard deel ik het op Twitter en een ❤ op Bloglovin! Ik volg je natuurlijk al op IG.

 • Tamara TS
  november 29, 2016 at 12:55 am

  Tof zijn ze! Ik hou van die printjes, zo horen sokken te zijn. Ik doe graag mee voor 36-40. Ik heb geloved op Bloglovin’ en getweet. (@paramara1982)

 • Iameliush
  november 29, 2016 at 2:51 am

  Heel erg leuk!
  Ik doe graag mee voor maat 36/40

 • ilsiee prins
  november 29, 2016 at 8:56 am

  Ahhhhh ze zijn leuk! 😀 Wat een gave winactie organiseer je voor de volgers van je blog!
  Ik doe zeker graag mee, voor mijn lieve vriend om hem te verrassen voor de kerst! De grooste maat dan graag!
  Groetje Ilsiee

 • Riekie Bos
  november 29, 2016 at 9:38 am

  wat een leukerds van sokken en ik waag graag een kansje! De doos met maat 36-40 past vast perfect.
  Ik volg en deel op twitter en op Facebook.
  duim duim duim, fijne week en groetjes van Riekie

 • melissa
  november 29, 2016 at 10:13 am

  Wat hebben jullie weer een leuke actie, bij deze geef ik meteen mijn reactie, om kans te maken op deze geweldige prijs, die nog beter is als mijn favoriete chocoladeijs. Deze prijs tovert een lacht op mijn gezicht, vandaar dit gedicht. Ik ga nu heel erg hopen, dat ik deze prijs niet zal mislopen. 36-40 is mijn maat, ik zal zorgen dat mijn schoentje hiervoor klaarstaat. ps: ik volg via fb/bl.

 • Margo
  november 29, 2016 at 1:59 pm

  Ohh jaa kerstsokken! Love them! Ik wil deze wel graag winnen 😀 maatje 41-46, dan kan ik met m’n grote poten delen met m’n vriend 😉

 • Els De Backer
  december 1, 2016 at 10:20 pm

  Wat een leuke sokjes! Ik doe dus heel graag mee. Mijn schoenmaat is 37, de kleinste maat zal dus passen.

 • Sanne Teeuwen
  december 2, 2016 at 8:31 am

  Wat een geweldig #mooie kerstsokken 😍 Daar word je happy van #Happysocks #sokkenfreak Graag in maat 36-40. In deze maat zijn ze een beetje voor mij en een beetje om te delen #kerstgedachte 🎄☃️

 • Grete Karina
  december 3, 2016 at 11:24 am

  Mijn zoon is gek op malle sokken, die van Happysocks zijn zijn favoriet!
  De doos met maat 41-46 zou ik daarom graag voor hem winnen, dus ik loot graag mee.
  Ik volg op Bloglovin, twitter en FB.
  Fijne decembermaand en groeten, Grete Karina

 • Renske
  december 3, 2016 at 8:42 pm

  Jaaaa, die zuurstoksokken! <3 Ik ben gek op foute sokken, maar de kerstsokken ontbreken nog. Ik doe dus graag mee voor 'maatje' 41-46, zodat ik ze niet alleen aan kan, maar mijn vriend ook kan shinen met kerstsokken om zijn voeten van formaat vrachtschip, haha! (Ik heb jouw blogje trouwens een hartje gegeven op Bloglovin.)

  Je hebt de kerstsokkenboom toch wel laten staan hè? 😉

 • Anita te Gussinklo
  december 4, 2016 at 2:04 am

  Ik word helemaal vrolijk van deze sokken.
  Ik loot graag mee en volg je oa op Facebook ,Twitter, Instagram & Pinterest.
  mijn schoenmaat is 37

 • sandra
  december 4, 2016 at 11:29 am

  Ik heb echt een ding voor foute sokken. Ik maak dan ook heel graag kans op het pakketje met maat 36-40. Ik heb de tweet geretweet en ik volg je op twitter (@xsajo).

 • José Gevers
  december 4, 2016 at 7:05 pm

  Helemaal super-gaaf! Kerstsokken voor zelfs 3e kerstdag 🙂
  Ik heb maat 43 …mochten ze mijn kant top komen.
  Met groeten en een fijne kerst allemaal!
  José

 • Lien
  december 8, 2016 at 8:30 pm

  Geweldige sokken ! Indien ik win zijn zr voor m’n vriend hij is nogal casual maar met z’n sokken doet ie graag gek. Hij heeft maat 45 😀

 • Paul
  december 10, 2016 at 12:39 am

  Ik doe nooit mee aan dit soort dingen… Maar Happy Socks word ik heel blij van :-), dus doe ik graag mee voor de grote maten!

 • Judith
  december 10, 2016 at 12:56 pm

  Wat een leuke winactie! Ik heb laatst eens ergens gelezen dat mensen met grappige (lees: happy) sokken gelukkiger zijn dan mensen met standaard zwarte of blauwe. Dus voor een gelukkiger leven doe ik mee voor maat 41-46.