Happy Socks Christmas Tree

Mijn vaste lezers weten allemaal wel dat ik dol ben op Happy Socks. Wat het dus wel bijna vanzelfsprekend maakt dat ik de nieuweย Happy Socks Christmas sokken moest hebben. Niet alleen omdat het fijne sokken zijn, niet alleen omdat ze zo leuk zijn, maar deze kerst sokken komen ook nog eens in een erg leuke gift box! Het kerstgevoel in een doosje! Ik maakte speciaal voor jullie een paar weken geleden al een Happy Socks Christmas tree met daar onder 2 pakjes.

Happy Socks Christmas tree.

Omdat ik jullie niet allemaal kon uitnodigen om deze kerstboom te bewonderen heb ik ‘m maar zo goed mogelijk op de foto gezet ; ) De sokken zijn zoooo leuk! Toen ik de eerste plaatjes te zien kreeg van deze kerst sokken was ik al verliefd. Vooral de groene sokken met de zuurstokken vind ik geweldig. Hoe leuk is het om bij je foute kersttrui een paar vrolijke kerst sokken aan te trekken?!

Van Roos van de webshop MooieSokken kreeg ik zo’n leuke kerst box thuis gestuurd. Tommy en ik hebben er nog net niet om gevochten, maar geloof me, hij is jaloers op mijn mooie kerst sokken ; ) Ik begrijp het wel, ze zijn ook gewoon waanzinnig leuk! Misschien mag hij af en toe een paar van me lenen : D

Winactie!

Ik heb 2 pakjes onder de boom staan die niet voor mij of voor Tommy zijn. Nee er staan onder onze boom 2 pakjes voor 2 van mijn lezers! Om het echte kerstgevoel met jullie te delen geef ik 2 Happy Socks gift boxen weg! Van mijn favoriete sokken webshop kreeg ik een doos met maat 36-40 en een doos met maat 41-46 speciaal om 2 van jullie blij te maken. Misschien wil je wel niet winnen voor jezelf maar wil je het kerstgevoel door geven onder de boom voor je partner? Ook helemaal leuk!

Wat moet je doen om te winnen? Simpel!ย 

 • Laat even weten of je mee doet aan deze winactie in het reactie veld en laat me weten welke maat je zou willen winnen.
 • Volg mijn blog via 1 van mijn social media kanalen.
 • Deel dit bericht op Twitter of Facebook of geef dit artikel een hartje op Bloglovin.
 • Vergeet je email adres niet in te voeren!

De winnaars krijgen bericht per email. Deze winactie loopt tot en met 10 december.

Winactie is inmiddels gesloten!

[Tweet “Ik maak kans op toffe kerst Happy Socks bij @zosammieenzo Doe je ook mee aan deze winactie?”]

sammie-info

37 gedachten over “Happy Socks Christmas Tree”

 1. Oooh wat leuk! Een echte Sammie winactie is dit. Wist je dat ik afgelopen vrijdag naar Happy Socks heb zitten kijken? Je hebt mij aangestoken รฉn Happy Socks komt ook nog eens uit Zweden! <3 Ik ga dan voor maat 36-40 en heb alle stappen doorlopen. ๐Ÿ™‚

 2. Succes met de actie, er wordt vast iemand heel blij van ๐Ÿ™‚ Ik heb al kerstsokken… die ik ook nog nooit gedragen heb. Lijkt me dus zonde als ik nog een paar achter in de lade frommel.

 3. Jaaaaa Sammie, of ik mee doe is geen vraag! Dat is gewoon logisch haha. Ik zie mezelf al helemaal blij door huis lopen met die fantastische sokken. Geweldig zijn ze! :’) Ik heb maat 36-40. Wohoo, ik ben benieuwd!

 4. Ooh wat een leuke sokken! Ik heb net je blog ontdekt en ben nu al verliefd erop, haha. Ik heb je dus meteen gevolgd op twitter en instagram. Natuurlijk doe ik mee met de winactie, ik ben dol op leukesokken! Graag zou ik dan de sokken van maat van 41 – 46, voor mijn verloofde. Als cadeautje natuurlijk ๐Ÿ˜‰

 5. Wat een bijzonder leuke sokken zijn dat! Ik word er helemaal vrolijk van. Goede naam voor die sokken dus : )

  Ik draag zelf alleen sokken tijdens het hardlopen. Verder probeer ik ze zoveel mogelijk te mijden. Maar deze zijn echt wel erg leuk.

 6. Oooooo wat ONWIJS leuk! Doe graag mee met je actie! (Omekot ik doe gewoon voor het eerst in m’n leven mee met een online winactie: puur omdat ik dus spontaan verliefd ben op een foto van sokken in een kerstboom. Maar echt). En dat is dus ook gelijk de reden waarom ik meedoe aan je winactie: ik word er zo VROLIJK van dat het compleet bezit van me neemt! Volg je uiteraard op Twitter (check) en Bloglovin (check), deel mijn mailadres (check), zal je actie delen op Twitter (check) en liken op Bloglovin (check). Oooo en nu maar hopen op maat 41-46. Duim. Duim. Duim.

 7. Ah zo’n leuke printjes toch weer. Kan je toch niet anders dan vrolijk van worden dus ik doe heel graag mee. Ik volg je op Instagram en heb je artikel ook een hartje gegeven. Fingers crossed! En ah ja, graag maat 36-40. Trouwens een vet leuk boompje!

 8. Tof, tof, tof, tof, tof! Ik heb dus vorige week 3 x naar de Happy Socks gekeken en uiteindelijk niks voor mijzelf gekocht. Wel voor mijn kids de eerste Happy Socks gekocht. Nu kan ik eigenlijk niet achterblijven hรจ… ๐Ÿ˜‰ Op naar een mooie foute Kerst! ๐ŸŽ„ Uiteraard deel ik het op Twitter en een โค op Bloglovin! Ik volg je natuurlijk al op IG.

 9. Tof zijn ze! Ik hou van die printjes, zo horen sokken te zijn. Ik doe graag mee voor 36-40. Ik heb geloved op Bloglovin’ en getweet. (@paramara1982)

 10. Ahhhhh ze zijn leuk! ๐Ÿ˜€ Wat een gave winactie organiseer je voor de volgers van je blog!
  Ik doe zeker graag mee, voor mijn lieve vriend om hem te verrassen voor de kerst! De grooste maat dan graag!
  Groetje Ilsiee

 11. wat een leukerds van sokken en ik waag graag een kansje! De doos met maat 36-40 past vast perfect.
  Ik volg en deel op twitter en op Facebook.
  duim duim duim, fijne week en groetjes van Riekie

 12. Wat hebben jullie weer een leuke actie, bij deze geef ik meteen mijn reactie, om kans te maken op deze geweldige prijs, die nog beter is als mijn favoriete chocoladeijs. Deze prijs tovert een lacht op mijn gezicht, vandaar dit gedicht. Ik ga nu heel erg hopen, dat ik deze prijs niet zal mislopen. 36-40 is mijn maat, ik zal zorgen dat mijn schoentje hiervoor klaarstaat. ps: ik volg via fb/bl.

 13. Ohh jaa kerstsokken! Love them! Ik wil deze wel graag winnen ๐Ÿ˜€ maatje 41-46, dan kan ik met m’n grote poten delen met m’n vriend ๐Ÿ˜‰

 14. Wat een leuke sokjes! Ik doe dus heel graag mee. Mijn schoenmaat is 37, de kleinste maat zal dus passen.

 15. Wat een geweldig #mooie kerstsokken ๐Ÿ˜ Daar word je happy van #Happysocks #sokkenfreak Graag in maat 36-40. In deze maat zijn ze een beetje voor mij en een beetje om te delen #kerstgedachte ๐ŸŽ„โ˜ƒ๏ธ

 16. Mijn zoon is gek op malle sokken, die van Happysocks zijn zijn favoriet!
  De doos met maat 41-46 zou ik daarom graag voor hem winnen, dus ik loot graag mee.
  Ik volg op Bloglovin, twitter en FB.
  Fijne decembermaand en groeten, Grete Karina

 17. Jaaaa, die zuurstoksokken! <3 Ik ben gek op foute sokken, maar de kerstsokken ontbreken nog. Ik doe dus graag mee voor 'maatje' 41-46, zodat ik ze niet alleen aan kan, maar mijn vriend ook kan shinen met kerstsokken om zijn voeten van formaat vrachtschip, haha! (Ik heb jouw blogje trouwens een hartje gegeven op Bloglovin.)

  Je hebt de kerstsokkenboom toch wel laten staan hรจ? ๐Ÿ˜‰

 18. Anita te Gussinklo

  Ik word helemaal vrolijk van deze sokken.
  Ik loot graag mee en volg je oa op Facebook ,Twitter, Instagram & Pinterest.
  mijn schoenmaat is 37

 19. Ik heb echt een ding voor foute sokken. Ik maak dan ook heel graag kans op het pakketje met maat 36-40. Ik heb de tweet geretweet en ik volg je op twitter (@xsajo).

 20. Josรฉ Gevers

  Helemaal super-gaaf! Kerstsokken voor zelfs 3e kerstdag ๐Ÿ™‚
  Ik heb maat 43 …mochten ze mijn kant top komen.
  Met groeten en een fijne kerst allemaal!
  Josรฉ

 21. Geweldige sokken ! Indien ik win zijn zr voor m’n vriend hij is nogal casual maar met z’n sokken doet ie graag gek. Hij heeft maat 45 ๐Ÿ˜€

 22. Wat een leuke winactie! Ik heb laatst eens ergens gelezen dat mensen met grappige (lees: happy) sokken gelukkiger zijn dan mensen met standaard zwarte of blauwe. Dus voor een gelukkiger leven doe ik mee voor maat 41-46.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven