Hé Sam!

Waar the f*ck hang je uit?  Nou,, gewoon thuis eigenlijk.. Wat?! Wat ben je aan het doen dan?  In een hoekje aan het huilen om de waardeloze winter… Ik ben in een hoekje aan het huilen omdat ik niet iedere vroege ochtend het ijs van mijn ruiten moet krabben met bevroren vingers, huilen in een hoekje omdat ik niet iedere dag vreselijk in de file sta omdat de meeste mensen niet kunnen auto rijden als de zon niet schijnt, ik ben aan het huilen omdat ik geen witte meuk op de grond zie liggen die na dagen veranderd in een ijsbaan en die op zijn beurt dan weer na weken veranderd in smerige bruine smurrie. Diep, diep, diep verdrietig omdat ik niet de deur uit kan met dikke verpakking om mijn ledematen te beschermen tegen bevriezing.. Ha,, ik doe eerder vreugdedansjes om deze heerlijke zachte december maand. Waarom geen blogjes dan?

Niks aan het handje, geen winterdepressie, geen verlies in blog plezier vanwege cijfertjes en jullie ben ik ook niet zat. (Just so you know) Ik had het gewoon druk op het werk, was s’avonds moe, chagrijnig, had geen zin in een toetsenbord of was gewoon lui. Jep, that’s me!

Ik ben gewoon nog aan het werk, boehoe, geen kerstvakantie voor mij. Maarrrr 1 voordeel dat half Nederland wel lekker vakantie heeft.. Bijna geen file op de weg! Jeej! Ik ben trouwens donderdag ook vrij dus ik mag bijna aan een lang weekend beginnen! Tommy en ik hebben wel genoeg te doen donderdag.

We moeten de kerstboodschappen doen en dit kun je vertalen naar: Sammie word 1 dag een goede blogger (knipoog) want ik ga een lijstje maken! Een boodschappenlijstje, uhu, en dan gaan we de oorlogszone in.. Knietjes en ellebogen ontwijken in de Appie omdat de Nederlandse hamsters helemaal los gaan tussen de gourmetschotels en chocolade. Je zou bijna denken dat de supermarkten nooit meer open gaan als de stokbroden je om de oren vliegen. Hysterische huisvrouwen die met een kar vol voor 26 mensen denken dat ze te weinig hebben voor het gezin van 5. Chagrijnige kerels die boodschappen karretjes met koppen er op door de winkel moeten slalommen terwijl vrouw lief er nog een doos bonbons op laat balanceren en roept dat de kerst servetten zo leuk zouden staan op tafel.

Ik heb er zin in!

28 gedachten over “Hé Sam!”

 1. Fijn om te lezen dat je niet ergens in de goot ligt 😉 (niet dat ik dat verwachtte hoor), succes met je kerstboodschappen!

 2. Hé, hallo!! Welkom hier 😉 Heerlijk toch! Ik heb ook van die dagen/weken dat er niets uit mijn vingers komt. Gewoon geen zin. Punt. Net al de boodschappen gedaan voor kerst, aangezien ik vanaf morgen t/m maandag elke dag werk, maar dan wel de ene keer de hele dag, andere keer ochtend of een avond. En ja ik werk ook met kerst. En ja ik kan ook gewoon bij de kerstdiners zijn dus nee ik ben niet zielig hihi..gewoon een mens die met passie in de zorg werkt. Hoooi!

 3. Hahaha geweldig geschreven!!! Daarom heb ik al maandag boodschappen gedaan voor de kerst 😛 om al die drukte te vermijden…. Succes donderdag met de boodschappen 🙂

 4. Aw, veel succes met dat boodschappen doen. Haha. Ik ga vanavond proberen al mijn inkopen te doen om er vanaf te zijn. Al die drukte… brr.

 5. Hé Sam! Haha ik heb het ook zo vreselijk druk en ook geen kerstvakantie hier. Wel een kerstborrel vanavond. Kan ik mijn glitterjurk weer aan. Wiehoe. Tot blogs 🙂

 6. Ik mis ook het kerstgevoel door het warme weer…
  En inderdaad, man: Mensen lijken wel gek in de supermarkt!
  Gelukkig is alles nu (volgens mij) in huis!

 7. Wat ben ik blij dat ik geen kerstdiner bij elkaar hoef te shoppen komende dagen, er wordt voor ons gezorgd. Wel ga ik morgen nog de stad in, koopavond voor kerst.. Ik verwacht dat dat minstens even erg zal zijn :’)

 8. Welkom in mijn wereldje! Ook hier gewoon werken, geen tijd meer om ’s avonds nog te bloggen en ook nog de inkopen op het laatste moment moeten doen terwijl ik me ondertussen afvraag waarom iedereen zo loopt te stressen…

 9. Ah, het is natuurlijk ook geen ‘moetje’, dat bloggen. Snap het best hoor, als je druk bent. Fijne feestdagen alvast :)! Nog even volhouden, bijna lekker een lang weekend!

 10. Whahaha ja precies dat Sam, als je dan thuis bent, geen zin meer om ook maar op de laptop te kijken of zo, gezien ik dat nog altijd niet op mijn foon doe, vind ik maar niks, waarom klein scherm als het groot kan, lol. En dan lekker bankhangen en bezig zijn met andere dingen 😀

  Chaggie was ik dan niet, maar kan me het voorstellen. Geniet van je vrije donderdag en zin hebben in de boodschappen, hahaha dat vind ik wat minder nu, maar dat heeft meer te maken dat ik geen kerstboodschappen nodig heb, en alle aanbiedingen zijn natuurlijk kerst gerelateerd, op de spruitjes na, kuche! hahaha

  X

 11. ik ben ook gewoon aan het werk, wat een gekkehuis is het zeg…
  En heb geen zin, heb zin om bij de kerstboom te zitten en naar buiten te gaan zitten kijken tot het sneeuwt (ja graag alleen sneeuw als ik binnen zet, zo met 1e kerst en verder niet)

  Succes in de supermarkt

 12. Oh god.. nu ik je blog lees besef ik me dat ik ook nog boodschappen moet doen, hell on earth haha.
  Ik ben ook megablij met deze zachte winter, ik hou ervan :D:D!

  Liefs X

 13. Die beschrijving klopt wel zo’n beetje Vergeet de geirriteerde supermarktmedewerkers niet die je wegkijken omdat je in de weg staat 😉

 14. Wij hebben afgelopen zaterdag het ‘kerstdiner’ met de familie gehad, dus nu niet meer zoveel last van alle kerstgekte in de winkels 😉 Verder hoef ik alleen morgenochtend nog te werken en dan lekker vrij tot in het nieuwe jaar.

  Fijne feestdagen!

 15. Ik ben ook niet rouwig om de zachte temperaturen. Ik heb altijd zorgen over man en kinderen als het glad is buiten en er sneeuw ligt en zo. Dat hoeft nu allemaal niet : )

 16. Haha… kerst betekent vooral plannen, plannen en plannen. Wanneer koop ik mijn cadeaus, wanneer doe ik de boodschappen en bij wie vier ik het. Boodschappen heb ik vandaag gedaan. Ik ben voorzien t/m aanstaande zondag ?

 17. Ah je leeft nog 😉

  Fijne feestdagen Sam. Geniet ervan en chill lekker. Je mag zelf natuurlijk ook wat knietjes en ellebogen uitdelen 😉

 18. Ik denk dat ik op de juiste tijd boodschappen deed want ik vond het vrij rustig in de winkels en ik ben in de jumbo ah en de plus geweest, en overal was ik bijna gelijk aan de beurt… gelukkig 😉 Fijne kerstdagen!!

 19. Haha, goed om te lezen dat je oke bent ;p Ik ben/was ook gewoon hartstikke lui (al vraag ik mij af of iemand mij gemist heeft online haha). Maarrrr, I’m back! Fijne dagen nog 🙂

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven