roze mondkapje

Hello Fresh, Corona & gezelligheid.

Nu de dagen weer korter worden en het gras langer ( door de regen ) is het ook weer tijd om te bloggen. Niet dat ik dat nu ineens weer meer ga doen, het is maar net wanneer er inspiratie komt, maar met koud weer zit ik toch meer binnen. Dan gaat de laptop toch wat sneller en makkelijker aan. Het is vandaag in ieder geval tijd voor een bijkletsblogje!

Wat een lange intro he, alleen maar voor een klets blogje ; ) De foto’s van de planten en insecten maakte ik bij mijn mams en haar vriend. Was zo leuk om al die hommels en vlinders in de bloemen te zien zitten. We aten daar gezellig mee en voor de kaasfondue kregen we een garnalen cocktail, erg lekker! Ook ruimden Tommy en ik het zwembad op, daarna hadden we een ufo landingsplaats in de tuin. Een kale cirkel in het gras. Ik heb daarna maar gelijk gras gezaaid en inmiddels zien we al weer groene vlekken ontstaan. We hebben de laatste 3 weekenden vooral gevuld met gezelligheid. Samen lekker snacken met een kaasje en een broodje en we bestelden weer eens sushi. Ook stonden we een dagje in de keuken voor het maken van tapas toen vrienden kwamen eten. Was erg geslaagd, lekker eten en super gezellig avondje!

Het weekend daarna kwamen er andere vrienden met hun 2 kids langs en aangezien het nog heerlijk weer was hebben we toen de bbq aangezet. Ook weer super een super gezellige avond waarbij de buren ook nog aanschoven voor een borrel. Afgelopen weekend hebben we bij een collega van Tommy gegeten. Erg leuk om die en zijn vrouw eens te ontmoeten. Super lekker Grieks gegeten daar en gekeken naar egels in de tuin. Zo schattig! Verder hebben wij sinds een aantal weken Hello Fresh en Tommy en ik zijn er allebei mega enthousiast over! Ik zie alleen maar voordelen in Hello Fresh. Het eten is gewoon allemaal lekker, we kunnen zelf recepten kiezen iedere week uit een breed aanbod. Ik heb nog geen week gehad waarbij ik niet 4 leuke recepten kon kiezen en er is nog geen 1 gerecht geweest wat we niet lekker vonden. Ik ben er eigenlijk een beetje verbaasd over, maar het is echt waar, het is allemaal erg lekker.

We eten gezond en afwisselend, er zitten altijd veel groente bij en we hebben ook regelmatig vegetarische gerechten. Waar we ook allebei super blij mee zijn, we denken nooit meer: wat moeten we nou weer de hele week eten? Dat gedoe in de supermarkt, weer voor de hele week eten verzinnen, steeds op dezelfde dingen terugvallen, zo fijn dat we dat niet meer hebben. Ik ben niet gesponsord, zeg dit niet om jullie iets aan te praten, maar wij zijn gewoon zo super blij met Hello Fresh iedere week. De doos komt hier 1 keer in de week en we hebben iedere week 4 recepten. Meestal eten we 1 dag in de week iets van thuis bezorgd of hebben we een etentje in het weekend. Dan hoeven we dus nog maar voor 2 avonden zelf eten te bedenken, ik wil nooit meer anders! Vooral ook omdat het gewoon allemaal zo lekker is!

Ik haalde ook mijn 3 nieuwe brillen op en ook daar ben ik heel blij mee. Wat een genot is het ook om een zonnebril op sterkte te hebben! Jammer dat de zon nu minder vaak schijnt.. Kan ook weer moeilijker uit bed komen nu in de ochtend, gewoon omdat het nog donker is. Kijk niet echt uit naar de komende maanden.. Inmiddels heb ik zelf mondkapjes aangeschaft. Bij ons op het werk moeten we nu zodra we van onze plek afgaan een mondkapje dragen. Niet leuk, maar waarschijnlijk wel verstandig. Ik dacht, als het dan toch moet, dan maar een vrolijk kapje. Zit ook veel fijner dan die papieren vodjes. Oh en nog een nieuwtje, Tommy kwam thuis met een Macbook voor mij, daar zit ik dus nu op te typen! Het is even wennen, geen Windows, maar ik denk dat het wel bevalt ; ) Hoe is het met jullie?

8 gedachten over “Hello Fresh, Corona & gezelligheid.”

  1. De overgang naar een MacBook is zeker even wennen, maar eenmaal om wil je niet meer terug! 😉 En leuk mondkapje, waar heb je die aangeschaft?

  2. Ik heb sinds de lockdown in maart HelloFresh en ik ben er nog ateeds blij mee. Zoveel gemak, steeds weer verrassend lekkere recepten. En met thuiswerken eten we ook genoeg samen. Voorheen was dat met werk, sport, sociale activiteiten niet het geval. Toen konden we amper 3 avonden samen eten per week inplannen, hehe.

  3. wat een mega fleurig mondkapje zeg, vandaag ook 1 aangeschaft, maar iets te groot! Even kijken of ik hem iets strakker naar achteren kan doen. En die sushi ziet er ook wel erg smakelijk uit!

  4. De tijd vliegt! ja, we zitten weer meer binnen, helaas, maar ook, de tijd voor reflectie noemen ze dat dan weer. Naar binnen gericht, oogsten wat je gezaaid hebt. Zo lekker zweverig, hahaha

    Verstandig van jouw werk om de mondkapjes in te schakelen, zelf draag ik er nu ook eentje als ik de winkels in ga. Helaas doen veel te weinig mensen dat, ik zeg, starten met winkelpersoneel… dat zou echt helpen!

    X

    1. Ik denk dat hoe meer mensen zelf zo’n ding dragen hoe groter de groepsdruk word en hoe meer mensen ze vanzelf gaan dragen. Dat hoop ik tenminste, want aan de overheid hebben we ook niks met alleen maar ‘adviezen’

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven