ik word 30 wishlist

Help ik word 30 wishlist!

Ja, eind deze maand is het zover, dan ga ik afscheid nemen van de 2 vooraan mijn leeftijd. Ik vind het vreselijk. Twintiger klinkt gewoon zo fijn, dertiger klinkt.. Nou ja, in mijn oren klinkt het oud. Alsof er nu iets moet gaan gebeuren, alsof ik nu iets moet bereiken of moet veranderen alsof het daarna niet meer kan. DER-TIG. Het klinkt mij zo raar onwerkelijk naar in de oren. Ik voel me gewoon nog 29, 4 ever! ; )Β 

Ik zal het vast overleven en als ik dan een paar dagen of weken 30 ben zal het ook vast wel wennen. Het is maar een getal, het leven is niet voorbij, bij 30 word het juist leuk, 40 dat is pas oud. Dat zijn allemaal dingen die ik te horen krijg. Opvallend genoeg zijn het vooral mensen die de 30, vaak ook de 40 al lang voorbij zijn die dit zeggen. Het zal allemaal best, ik geloof heus wel dat ook de 30 gaat wennen, maar voel mij voelt het nu gewoon even niet zo. DER-TIG klinkt voor mij als een horror film, een slechte horror film.

ik word 301. King Cactus Bloempot 2. &Klevering Cactus pot LargeΒ en/of de Small variant 3. Met stip boven aan mijn verlanglijst Canon groothoek lens 4. Het boek Shoot! 5. Centjes om te sparen voor die andere canon lens of om weer eens gezellig te shoppen : ) 6. Voor mijn Pandora armband het sterrenbeeld Waterman, want dat ben ik : ) Oh en een cadeaubon voor Sushi Point is ook altijd goed ; )

31 januari is het zover, dan word ik 30 jaar oud. Uiteraard ga ik mijn verjaardag vieren, ik heb drank nodig die dag en vrienden en familie die me bij staan. Die me ondersteunen bij deze dramatische dag. ; ) Ik heb ook wel weer zin in een feestje! Gezelligheid! Drankjes! Doen we de hele reden voor het feestje (DER-TIG) gewoon even vergeten ; ) Wat dan ook wel weer leuk is van een verjaardag, cadeautjes! Wensenlijstjes maken! Altijd leuk om te doen! Vandaar dit artikeltje. Ik zei het pas geleden al, de cactus pot large zou ik nog wel willen hebben. De camera lens staat bovenaan mijn wishlist en die cactus pot voor een plantje vind ik geweldig!

Hoe vond jij het om 30 te worden?

43 gedachten over “Help ik word 30 wishlist!”

 1. hahahaha jij bent al nummer 2 die ik lees in de afgelopen week die het erg vindt. Uh, ja ik vond het ook erg, maar met een andere reden, ik was liever direct naar de 40 over gesprongen, vrouw, wat was ik blij toen ik eindelijk 40 werd en de hele 30 imperium achter mij had gelaten, maar dat heeft een andere reden, ik was toen ik 30 werd al bijna 10 jaar moeder… en dan komt die tienertijd he? Dus voor mij, als ik eenmaal 40 zou worden dan was ik klaar, en dat was ik dus ook, hahahaha Echt, zo happy was ik dus πŸ˜‰ Om 40 te worden juist πŸ˜€

  X

 2. Ik word dit jaar ook 30, maar vind dat juist wel leuk! Ik zag dat ze bij Ikea nu ook cactussen hebben, misschien vind je die ook leuk.

 3. Oh ik snap het helemaal. Ik word volgende maand 27 en daar krijg ik al lichtelijk de bibbers van. Want 27 is al bijna 30. Hahaha. Stom eigenlijk. Leuke wishlist heb je!

 4. Haha ah ik snap het. Ik vind ouder worden ook niet meer zo leuk, maar het is maar een getal! Je bent zo jong als je je voelt. (Lekker clichΓ© maar zo waar!)

 5. Ik ben een week gelden dertig geworden en voel me er nog niet anders om haha. Maar altijd een goede reden om een leuke wishlist te maken;).

 6. Zooo herkenbaar! πŸ˜€ Ik zag er ook mega tegenop om 30 te worden. Had zo het gevoel dat er dan van je verwacht wordt dat je je echt al-tijd en o-ve-ral volwassen moet gedragen. Niks is minder waar πŸ˜‰ Ondertussen 33 en in mijn hoofd ben ik nog altijd 27. Als ik zin heb om eens goed ‘onnozel’ te doen, dan doe ik dat gewoon. Zo simpel is het. Wat de maatschappij dan ook zou mogen verwachten van een 30-something girl πŸ˜‰ Voor Husband telt dit ook zo, hij is nu 42 en dat merk je helemaal niet. Het zit namelijk allemaal in je hoofd, zie je πŸ˜‰
  Geniet volop van je verjaardag! :*

 7. Dat eerste bloempotje is zo leuk!! <3 echt geweldig! Ik wordt dit jaar ook 30. Ik ging gister een reis boeken en ik denk o beter ik hoef mijn jaartal niet meer aan te passen. Tja, hij staat dus standaard op de 30-ers leeftijd haha. shit.

 8. Voor mij is het nog wel even wachten tot de 30 in de buurt komt, hihi. Je whishlist is in ieder geval erg leuk! Die cactus bloempot en andere potjes heeeel leuk. En die lens zou ik ook wel willen!!
  Succes deze laatste weken als twintiger. πŸ™‚

 9. 30….even denken….
  Samen met mijn man heb ik een 60-party gegeven. Zelfde jaar geboren.
  60 klonk leuk.
  Inmiddels alweer 35 dus de 70’s party ook al geweest.
  Age is just a number.
  Heb wel heel vaak als er iemand 18 wordt, shit ja ik ben geen 23 meer….tijd gaat door.

  Je wishlist is top! Die lens is ook super!

  Ik wens je alvast een hele fijne verjaardag!!

  xoxo

 10. Dat is voor mij alweer zoooooo lang geleden! Lol. Maar ik weet nog wel dat ik toen ik dertig werd een weekend ben weggeaan. Ik vond het vreselijk! Natuurlijk verandert er niks enzo maar ik vond het echt niet leuk. NU vind ik het alleen nog erg als mijn leeftijd hardop word gezegd, dan denk ik, jee wat oud!

 11. Ik zeg vaak (online) begin 30 πŸ˜„, dat klopt ook, maar je begrijpt
  Ik ben de grote 3 0 al gepasseerd.
  Wat gaat het hard 😲
  Ach, je doet er niets aan. En het hoeft niet erg te zijn zolang je
  maar wat van je leven maakt en doet waar je blij van wordt (voor zover mogelijk)
  Leuke wishlist. Genoeg sokken in de “sokkenla” inmiddels? πŸ˜„

 12. Hahaha ik voelde er niets van πŸ˜‰ ben afgelopen jaar ook dertig geworden. Het is niet anders dan dat je 20 bent, behalve dat je nu allemaal ‘ik-als-dertiger’ blogs kan typen πŸ˜‰ Hihihi!
  Fijne verjaardag alvast!!

 13. Wensenlijstjes maken zijn altijd leuk, is het zo dat wanneer je zo’n leeftijd bereikt je ook extra dure cadeautjes mag vragen :p? Lijkt me wel een goede regel namelijk. Net zoiets als bij een bruiloft ofzo ;).
  Zelf ben ik nog geen 30, over 6 maandjes ‘pas’, maar mij doet het echt niks. Het enige waar ik me druk over maak is het feit dat mijn vriendengroep een ossenfeest wil organiseren , brr ;). Liefs.x

 14. Ik vind het VRE-SE-LIJK! Sterker nog, ik ben al 35 en nog steeds roep ik β€˜forever 29’, dat is ook elk jaar het thema van mijn verjaardag haha! Maar een ding.. je voelt je niet anders hoor, zodra die 3 verschijnt. Dat is toch wel het belangrijkste, liefs Josine

 15. Geen enkel probleem mee gehad… je kunt het toch niet veranderen.
  Ook 40, 50 en 60 vond ik niet eens erg. Het enige waar ik toen, met 60 worden dan, een beetje moeite mee had is als ik eraan dacht dat mijn moeder mÑÑr 79 is geworden. En dat ik toen dus dacht, als ik net zo oud mag worden als zij, ik nog mÑÑr 19 jaar zou hebben.
  Dat is nu inmiddels nog maar 12,5 jaar.. Dussss…
  Maar ik doe er niet aan mee, ik word gewoon veel ouder… πŸ™‚

  1. Nee ik weet dat ik het niet kan tegenhouden, het zal ook vast wel wennen die 3 maar voor nu moet ik er nog niks van hebben ; )
   Gelijk heb je, jij word gewoon 100!

 16. Ik dacht vandaag nog dat ik misschien toch een 26 before 27 lijst moet maken voor na m’n verjaardag in april en toen zag ik die 27 (en moet nog 26 worden, wat ook al raar is) en kreeg ik zo’n raar gevoel. Haha :p Ik snap je dus volledig. Ik heb nu al elke keer het gevoel dat ik bijna dertig ben. Oeps :p
  Wel een leuke lijst trouwens. Die cactusdingen zijn leuk!

 17. Oh, ik was zo klaar met twintiger zijn. Het voelde alsof ik dat was ontgroeid en was dan ook blij dat ik 30 werd. Dat verdiende ook een mooi feestje, want 30 worden is gewoon speciaal. Net zoals 40 worden en dat soort dingen. Inmiddels nader ik al bijna de 40. Dat vind ik bizar. Niet omdat ik bijna 40 ben. Age is just a number en in mijn geval… ik zie er niet eens uit als bijna 40 (laat staan bijna 30). Dus dat scheelt ook weer. Maar meer omdat ik zoveel 40-ers zie die zo oubollig lijken. Qua uiterlijk, hoe ze in het leven staan, etc. En daar vind ik mezelf dan weer niet bij passen.

  1. Oh herkenbaar dat laatste! Mijn vriend is een stuk ouder dan ik en altijd als ik dat zeg denken mensen aan oudbollig in alle fronten maar het tegenovergestelde is waar. Iedereen schat hem ook nog steeds 10 jaar jonger, ik hoop dat ik er ook zo jong uit blijf zien πŸ™‚

 18. Volgend jaar word ik 30…maar ik vind mezelf nu al aardig oud hahaha. Maar het is maar een getal inderdaad. Je bent zo oud als je je voelt zeggen ze weleens toch? Nou ik voel me 16:-p

 19. Hihi! Hoe kunnen we als twee watermannen veel verschillen.. Dol op herfst/winter en ik kan niet wachten tot m’n verjaardag! 7 februari mag ik er weer een jaartje bijtellen en dat doe ik in de sneeuw, hihi. Wat een leuk Sammie lijstje, hopelijk word je goed verwend om het leed te verzachten.. We hebben trouwens wel een watervrouwen overeenkomst in het verlanglijstje (okΓ© twee met geld erbij) mijne komt volgende week online πŸ˜‰

 20. Dertig duurt voor mij nog even, maar mijn vriend wordt dit jaar wel dertig en daar pest ik ‘m regelmatig mee haha. Oh en die lens zou wel een heel mooi cadeau zijn inderdaad!

 21. Ik kan nog niet de vraag beantwoorden hoe ik het vond om 30 te worden, want ik word over 4 maanden “nog maar” 21 jaar haha, dus voor mij duurt het nog 9 jaren (en nu zelfs nog 10 jaren)! Al vind ik dat al heel onwerkelijk klinken dat ik nu “bijna” 30 ben haha. Al kan ik er ook lekker dramatisch altijd over doen vind ik dat het maar een nummertje is!
  Daarbij leuke dingen staan op je verlanglijstje! Ik wil ook nog steeds het boek Shoot!

 22. Haha spannend Sammie! Of nouja… Het is maar een getalletje gelukkig hahaha. Maar ik begrijp de struggle wel hoor.
  Over 10 jaar zou je willen dat je weer 30 was! hahaha

 23. Ik dacht eigenlijk dat jij nog ergens begin 20 was. πŸ™‚ En ach, leeftijd is maar een getal. Ik ben zelf vorige week 42 geworden en ondanks dat ik dus al twee jaar een ‘veertiger’ ben, voel ik daar niks van. Eigenlijk voel ik me ook helemaal niet iemand ‘van middelbare leeftijd’. Het scheelt daarbij natuurlijk ook wel dat iedereen die mijn leeftijd niet weet me zonder uitzondering ‘ergens begin dertig’ schat met uitschieters naar eind 20. Ik vond het wel een dingetje om 40 te worden, van 30 kan ik me niet goed meer herinneren wat ik daarvan vond. πŸ™‚

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven