herfst zosammie

Herfst 2.0

Ik ben nog steeds geen fan van de herfst. Dus als je dacht dat ik bekeerd ben en nu de herfst dolletjes  vind, zit je er ver naast. Ik vind de herfst nog steeds ellende. Het is nog donkerder als ik thuis kom, het word al donkerder als ik in de ochtend vertrek en Bink zorgt ervoor dat ik bij het eerste rondje poepen van de dag best lang buiten sta. Bink heeft namelijk een beetje moeite met het vinden van de geschikte plek voor zijn drol nu alles bedekt is met herfstbladeren..

Stel je deze situatie eens voor: Je hebt het koud, bent net wakker en Bink doet er heel lang over om zijn poepplaats te vinden. Loopt 26 keer heen en weer tussen de bladeren, probeert onrustig de stoeptegels onder die berg te ruiken en vind dan eindelijk, EINDELIJK de juiste 15cm voor zijn drol..

Je trekt gelijk een zakje tevoorschijn om die drol direct van zijn zorgvuldig uitgezochte plaats op te rapen en dan legt Bink de laatste hand aan zijn bruine kunstwerk en doet direct alsof hij een konijn is.. Jup, hij trapt een paar keer achteruit om er zeker van te zijn dat zijn geur nog 50cm extra verspreid.. Daar sta je dan braaf met je zakje en goede bedoelingen..

herfst zosammieenzoGa dan maar eens die drollen zoeken tussen de bladeren! Dan sta je niet te lachen hoor! (cause I hear you laughing now) Die veel geprezen herfstbladeren met de “oh zo mooie herfstkleuren” zijn allang bruin geworden op de grond en laat Bink zijn drollen nou ongeveer dezelfde kleur hebben in het donker.. Uhu.

Maar de foto’s die ik van het weekend maakte.. Ja, die vind ik mooi best wel wat hebben.

35 gedachten over “Herfst 2.0”

 1. Gelukkig ruim jij de poepies tenminste op! Er zijn ook van die mensen die het laten liggen en als er dan bladeren overheen vallen, dan stap je er zomaar in whaha (is een vriendin van mij deze week nu al twee keer gebeurt bij haar in de straat). :’)

 2. Jij ruimt het tenminste op.
  Hier is er stelselmatig eentje die alles gewoon laat liggen totdat ik hem of haar een keer betrap, want dan ruimt die echt wel alles op. Anders vinden ze het of voor hun eigen deur of in hun brievenbus, want ik ben er wel een beetje klaar mee.
  Er spelen hier heel veel kleine kinderen namelijk.

 3. Die Bink! hahaha, ik zie het al helemaal voor me. Sorry, ik moet er (niet zo stiekem) toch een beetje om lachen. Het lijkt mij ook 10 keer niks hoor. Om er s’ochtends zo vroeg uit te moeten en op dat gedrentel te staan wachten in de kou.

 4. Haha, ik zie het al helemaal voor me :p.
  De herfst vind ik op zich wel prima, tot het moment daar is dat ik uit ga glijden over de bladeren na een regenachtige middag ;).

  Lfs.x

 5. Ik zie je zoeken Sam, hahaha nee ik lach je niet uit, wel toe 😉

  Ik snap dat dit een crime is, ben ook wel honden gewend en dit is dan de absolute keerzijde als deed Lycos dat dan weer niet en gelukkig wonen mijn ouders ook vrijwel direct in een zone waar de honden mogen en het mag blijven liggen, al moet je zelf wel even goed uitkijken dan, maar dat scheelt 😉 En ja, hond hield het op tot we bij dat veldje waren of die zone, zo dichtbij, hij wist het gewoon, hahaha

  Jouw foto’s zijn ook prachtig, en ja als de zon schijnt en het overdag is, en ik weet ook hoe het is als je met donker weg moet en met donker weer thuis komt en niet kunt genieten van overdag als het dan wel even mooi is.

  X

 6. Hahaha ik moest wel even lachen, maar snap heel goed dat het vervelend is! Gelukkig ruim jij zijn uitwerpselen netjes op 🙂 XO

 7. Oh man hou op schei uit. Ik heb laatst een schoen van mijn dochter moeten weggooien omdat het gewoon ernstig was…

  Ik vind het ontzettend goed dat jij braaf een zakje mee hebt!

 8. Oef, dat lijkt me inderdaad erg vervelend! Het mooie stukje herfst met de gekleurde blaadjes begint idd minder te worden nu. Hier is het na de regen van gisteren overal gewoon ÊÊn bruin/gele pap op de grond. Eulgh.

 9. One upmanship: En dan tijdens de avondwandeling, op een plek waar de straatverlichting nÊt niet schijnt. Dan heb je een van de volgende opties:
  a. Je loopt het gras op met je zakje, en stapt in de stront van een andere hond, die je niet ziet;
  b. je loop het gras op met je zakje, en wat je ook oppakt: het is NIET de stront van je hond.
  … Beide is mij overkomen. Ik voel je pijn.

 10. Ik vind de herfst best leuk met al die bladeren, maar inderdaad: groot risico op verstopte hondenpoep! Bleeh. De situatie zoals je die beschreef was stiekem wel grappig 😀

 11. hahahaha, sorry…ik kon m’n lach echt niet inhouden.
  Misschien neem je beter meteen borstel en blik mee als je Bink uit laat?

  😀

  Maar geef toe, die foto’s van de herfsttinten zijn hartverwarmend mooi toch!

  1. Uhm die heb ik toen gekocht bij Antagonist maar hoe ik het verder precies gedaan heb weet ik niet meer. Geloof dat ik het via hun heb gedaan, stond daar geloof ik een uitleg met hoe het moest.

 12. Hahahaha, ik snap dat jij er totaal niet om kon lachen maar je hebt het wel heel leuk omschreven 🙂 De herfst zoals hij afgelopen week was met ‘warme’ temperaturen en veel zon vind ik prima.. maar gisteravond met al die regen. Brrrr

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven