Herfst enzo

Ik had het nog niet zo lang geleden al over de herfst en over het trauma wat ik opliep met herfstbladeren.. De herfst is niet echt mijn seizoen kunnen we wel zeggen en dat heeft ook te maken met de klok die van het weekend terug ging. Ja, het is NOG licht als ik nu naar mijn werk vertrek maar als ik thuis kom is het al zooooo donker!

Ik was gisteren gewoon een beetje in de war toen ik naar huis reed, ik had het gevoel dat ik midden in de nacht aan het rijden was maar het was toch echt pas 6 uur! Bovenstaande foto’s maakte ik toen ik thuis kwam.. Ik vind er echt niks aan. Ik word al een beetje verdrietig als ik denk aan de tijd die komen gaat (wauw dat klinkt echt heel ernstig..) vertrekken in het donker en thuis komen in het donker.

Maandag en dinsdag had ik vrij omdat de auto bij de garage stond voor zijn APK keuring.. Het koste wat geld maar ik kan weer een jaar vooruit. Jeej! Ik heb maandag gelijk maar van de gelegenheid gebruik gemaakt om weer eens een nieuwe bril uit te gaan zoeken en ik heb 2 hele leuke brillen gevonden! Kan niet wachten tot ik ze kan ophalen, zo leuk vind ik ze!

Hoe het verder is? Nou ik heb nog geen liters thee gedronken thuis, nog geen kaarsje gebrand maar ik heb gisteren wel het dekentje gepakt! Ik had het gisteren fucking koud en kreeg het maar niet warm! Ellende..

Hoe gaat het met jullie in deze barre herfst tijd? ; )

20 gedachten over “Herfst enzo”

 1. Dat vroege donker kan soms best een beetje irritant zijn.
  Ik rijd momenteel nog van mijn werk terug in schemerlicht gelukkig.
  Thuis gaan de kaarsjes aan en geniet ik wel weer van de herfst!

 2. Ik ben ook geen herfstfan, hoewel ik het ook wel wat vind hebben hoor. Maar liever de zomer. En idd, in het donker vertrekken en in het donker thuiskomen, vreselijk.

 3. Arme herfst heeft echt geen vrienden….
  Nou ik wel hoor! Ik vind het zelfs fijn dat het zo snel weer donker wordt.
  Ik heb daarentegen echt helemaal niets met de zomer. Menig mens verklaart mij dan ook voor gek haha.

 4. Met het zonnetje erbij vind ik de herfst prima maar als het regent/stormt of hele dagen grijs heb ik er weinig mee en word ik er ook somber van. Steek vanavond maar een paar kaarsjes aan.x

 5. Ik kan je vertellen dat wintertijd EN in Engeland zijn het nog erger maakt.. twee uur verschil i.p.v. één. Oef. De eerste dagen was ik echt om 22.00u al wel uitgeteld. Het vroege donker is niet leuk, maar ik vind het ook niet echt een probleem.

 6. Ik vind de herfst eigenlijk ontzettend fijn!! Heerlijk onder een deken met kaarsjes aan op de bank. Lekker vroeg donker, ik vind het knus. De zonnige dagen zorgen voor een nog fijner gevoel. Letterlijk zelf ook de blaadjes laten vallen en lekker tot rust komen… Ik hoop voor jou dat jij je gauw een beetje beter voelt!!

 7. Het is even omschakelen, maar ik geniet er nu wel van! Juist het gezellig maken binnen als het buiten koud en donker is. Het is wel fijn dat ik nu vakantie heb. Nu kan ik op mijn eigen tempo wennen aan het verzetten van de tijd. Straks zal het wel weer wennen zijn en ik zie ook wel een beetje op tegen die koude donkere wintertijd. Maar juist extra lekker als ik dan weer lekker warm thuis kom!!

 8. Op een dag als vandaag, ondanks de schele hoofdpijn, dan geniet ik juist wel, hahaha Maar alleen op dagen als deze, als de zon schijnt, de lucht blauw is, als je moet werken heb je daar ook weinig aan, maar t/m zondag gaat het zo blijven met zon Sammie, en dan? 😉

  X

 9. Dat vroeg donker zijn is niks aan. Op de een of andere manier heb ik het ineens ook steeds koud, terwijl de temperatuur nog niet eens zo heel erg gedaald is. De kleurtjes van de bomen zijn wel heel mooi om te zien nu. Maar toch, doe mij maar die lekkere warme zon met strak blauwe lucht!

 10. Hahaha ahhhh arme Sam. For the record, ik schreef het zonet als reactie op jouw reactie op mijn blog ik ben echt geen fan van de herfst MAAR dit jaar gaat het wel beter dan voorgaande jaren. Ik liep vandaag zonder jas de deur uit, EIND oktober! Dit zegt wat. Oke dit zegt misschien meer over mij maar je snapt wat ik bedoel 😉

 11. ’t Is even aanpassen, but me love the night 😉 ’s Avonds vers gewassen in de zetel liggen met een dekentje op m’n benen & m’n pyjama aan bij kaarslicht. Zàlig toch? 😉 Doe ’t eigenlijk veel te weinig, want tijdens de week doe ‘k dat niet zo vaak. ‘Waarom’? hoor ‘k je denken. Wel, als ‘k de volgende ochtend vroeg op moet dan kruip ‘k vroeg in m’n bed omdat ‘k redelijk veel slaap nodig heb. ’s Ochtends kan ‘k er helaas nooit echt uit ^^

 12. Ondanks ik meer een zomermens ben… kan ik wel genieten van de donkere avonden in de zetel… gezellig met een dekentje… filmpje kijken… of boekje lezen…

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven