Herrlicher jeans & Gabor schoudertas

Zoals ik laatst al eens vertelde was ik zeer tevreden met de service van Zalando en de jeans die ik daar besteld had. Ik kocht er onder andere een Herrlicher jeans en deze zat zo lekker dat ik later dezelfde broek in de kleur grijs bestelde. Een grijze jeans stond nog op mijn wishlist en ach, je kan nooit genoeg spijkerbroeken hebben ; ) De broek was met 2 dagen in huis en voor de gelegenheid sleurde ik Tommy mee voor wat foto’s.

Ik combineerde de Herrlicher jeans met een paar zwarte hakken, een t-shirtje en een blazer. Ja, ik heb gelukkig nog een blazer kunnen vinden tussen alle bomberjasjes, zo blij mee! Deze zwarte blazer scoorde ik bij de H&M en hij zit precies goed. Voordeel van deze zwarte blazer vind ik dat een zwarte variant overal bij past, hij is eindeloos te combineren en daar word ik blij van. Hij kan in de wasmachine dus geen wandelingen naar de stomerij. Maakt het leven een stukje makkelijker ; )

Herrlicher bootcut jeans

Ik had mijn nieuwe Gabor schoudertas inmiddels ook ontvangen en deze nam ik gelijk in gebruik. Deze tas bestelde ik tegelijkertijd met de citroen clutch en is wat minder opvallend. : ) Ik moet zeggen dat het goed bevalt om niet altijd mijn grote schoudertas mee te hoeven sjouwen. Hier kan minder in natuurlijk, maar daar door word de tas ook minder zwaar en voor een verjaardag is dit een prima tasje. Alles wat ik mee moet nemen past er in en het tasje kan dicht met een rits, iets wat ik wel prettig vind. Er zit aan de buitenkant nog een zijvak met rits en ook aan de binnenkant is nog een apart vakje met rits. Ook heeft de tas een vakje voor je telefoon.

Gabor schoudertas

De Herrlicher jeans is een bootcut model en voelt heel stevig, ik ben ontzettend benieuwd hoe lang de jeans mooi blijft en hoe lang ik er mee ga doen. De stof voelt in ieder geval alsof hij jaren mee kan gaan. Ik vind het model stoer en de kontzakken erg leuk. Ik kan maar 1 nadeel noemen aan deze broek en dat is de lage heuphoogte. Bukken doe ik dus niet zo snel met deze broek. Zelf heb ik altijd liever broeken die wat hoger zijn zodat het risico op een bouwvakkers spleet nihil is ; ) Toch bevalt dit model me zo goed en vind ik de kont perfect dat ik de lage heuphoogte voor lief neem.

Herrlicher jeans

Ik begin het stiekem steeds iets leuker te vinden, outfit foto’s en artikelen maken. Ik blijf het ongemakkelijk vinden om te poseren, het voelt onnatuurlijk, maar gelukkig maakt Tommy nog best leuke foto’s. Vind ik dan ; )

23 gedachten over “Herrlicher jeans & Gabor schoudertas”

  1. Je ziet er helemaal op en top uit! en wat betreft de foto’s en model zijn, dat doe je in mijn ogen ontzettend goed, beter dan ik 😉

    X

  2. Hahah cool dat Tommy die foto’s schiet! Ze zijn tof! En je outfit ook. Dat shirtje is echt fantastisch ook hahaha!

  3. Jij staat leuk op de foto’s en Tommy kan mooie foto’s schieten hoor! Nice job. Leuke outfit, leuk met die hakjes (I was surprised!) eronder.

    1. Thank you! 🙂 oh ja, surprised? Ik draag regelmatig hakken alleen nooit in het centrum hier, zo irritant met al die steentjes in Nijmegen, zak altijd overal weg 🙂

  4. Nou je staat er prima op. Het went echt!! Ik had echt een hekel aan mezelf op de foto. Moet je me nu eens zien.?!!!

  5. Oh ben dol op je schoenen en blazer! Zelf mis ik nog een zwarte blazer maar is zó handig om te hebben. Het leuke aan outfit foto’s is juist niet poseren. Mijn moeder schiet altijd aan 1 stuk door en de meest ”niet geposeerde” spontane vind ik het leukst. Ik vind jouw outfit artikels altijd erg leuk dus zeker complimenten daarvoor ^^

  6. Je doet het goed hoor, dat poseren! Het gaat mij slechter af (met als resultaat meer blooper foto’s dan goede foto’s). En je outfit is ook heel gaaf, stoer maar tegelijkertijd ook een beetje classy 🙂

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven