Het lijkt wel lente!

Ik moet mijzelf er steeds aan herinneren dat het pas februari is. Dat het geen lente in april is, maar zo voelt het wel! Ik heb de afgelopen 2 weekenden echt genoten van het zonnetje! Weer even wat vitamine D opgedaan : ) 2019 bevalt goed tot nu toe!

begin2019

We aten een heerlijke lunch in Arnhem bij de Beren en de caramel koffie was heerlijk! We hadden een ontzettend gezellige verjaardag in Gorinchem van een vriendin die nu ook lid is van de 30 club. We aten een keer bij de Mac en ik besloot mijn haar weer te ontkleuren en verven. Mijn eigen grijze haren kwamen overal tevoorschijn en het was niet echt charmant meer : D Ik keek op Netflix de serie Sex Education en baalde toen ik de laatste aflevering had gezien. Wat een super leuke grappige serie! Ik hoop dat er nog een seizoen 2 komt. Thuis aten we een lekker stukje vlees na een dagje in de zon hangen. Verse frietjes erbij met DE lekkerste mayo die er is.

feb2019

Verder hadden wij een avond poedels in huis. De buren waren een nachtje weg en wij speelden voor oppas : ) In het weekend doen we vaak uitgebreid ontbijten en daar kunnen we beide van genieten. Lekker afgebakken broodjes en een gekookt eitje, heerlijk. Ik genoot nog meer van de zon in de tuin en heb al een beetje kleur gekregen op mijn armen en neus! Heerlijk met de koptelefoon op ontspannen. Uiteraard was ik ook weer een keer bij Intratuin te vinden en scoorde 2 nieuwe planten. Er gaat al een ongeveer een jaar geen maand voorbij zonder nieuwe plant. Binnenkort maar eens tellen hoeveel groen er hier inmiddels in huis te vinden is. Nu kijken we uit naar de carnaval, nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover! Polonaise tot je een ons weegt : D

Hebben jullie ook zo genoten van het zonnetje?

5 gedachten over “Het lijkt wel lente!”

  1. Deze pre-lente doet me echt goed merk ik. Zoals veel mensen nu volgens mij merken. Er komt een tweede seizoen van Sex Education (yay), ik weet alleen niet wanneer.

  2. Heerlijk he, die langere dagen en dat zonnetje! Ik merk ook echt hoezeer ik daar aan toe was. Alleen jammer dat het komend weekend (tijdens carnaval) weer minder wordt. Sex Education nog niet gekeken trouwens, maar hij staat wel al op de Netflix lijst. Eerst Narcos Mexico afkijken 🙂

  3. Ik heb zeker genoten van het zonnetje, ik hou echt van dit weer. Hopelijk komt er niet alsnog winterweer, daar heb ik echt geen behoefte meer aan.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven