Het Paasweekend

Staat voor de deur (ik weet dat ik jullie nu niks nieuws vertel) en dat is natuurlijk een goede reden om mijn Blond Amsterdam paas servies op tafel te zetten maar het is ook het weekend dat we een extra dagje vrij hebben (ik in ieder geval wel) en het is HET weekend om creatief te zijn met eieren.

blondamsterdam paasmokNu gaan wij geen eieren op leuken moet ik eerlijk bekennen en we hebben zelfs geen paas versiering in huis maar ik wil wel op eerste paasdag uitgebreid ontbijten met een eitje. Mijn eitje zal er toch wel ge-wel-dig uit zien in het Blond Amsterdam eierdopje en mijn koffie zal ik met veel plezier opdrinken uit de paas mok maarrrr… voor wie niet van die vrolijke eierdopjes heeft, voor iedereen die gewoon zin heeft om creatief te zijn en voor de mensen die Pasen gewoon leuk vinden deel ik wat leuke paas linkies vandaag. : )

Zie hier hoe je een geluks paasei maakt, schattige pastel eitjes maken? Klik hier. Heb je liever wat modernere eitjes bij het ontbijt kijk dan eens hier voor inspiratie.

Zelf een eierdopje haken? Kijk dan is even op deze blog. Paas Printables vind je hier. Maak eens een spiegelei IN een broodje.. Uhu uhu

Pasen met kinderen? Hier wat leuke paas activiteiten. Even genoeg eieren gezien? Dina legt je uit hoe je een leuke lente bloemenkroon kan maken. Je kunt natuurlijk ook gewoon lekker op de fiets stappen als het mooi weer is en een lekker tochtje maken of een rondje hardlopen als het lekker rustig is omdat iedereen aan het paas ontbijt zit. (yeah right sam) (ga je mond spoelen) Dusss. Hele fijne paasdagen alvast!

14 reacties op “Het Paasweekend”

  1. Hahahaha, ik wens jullie ook hele fijne Paasdagen toe en als je wel gaat rennen? Dan lezen we het vanzelf hoe rustig het was buiten 😛

  2. Haha jeej! Pasen! Krijg spontaan zin om eieren te gaan verven. En vooral om me op de paasbrunch te storten, heeerlijk.

  3. Jaaaa mooie header. Ik doe niet echt aan Pasen. Is dat correct abn? Ik eet zondag wel een eitje denk ik. Oke, doe ik toch een beetje aan Pasen.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top