Hey you

Hey you! Zomerse outfitpost met mijn geliefde bolhoed.

Hey you! Tijd voor weer een outfit artikel. Worden jullie ze al zat? Je kunt ze natuurlijk ook overslaan ; ) Toen we met de AquaHome op stap waren heb ik meerdere outfit foto’s gemaakt, of niet ik heb ze gemaakt, mijn moeder en Tommy hebben ze gemaakt. Dit zijn de laatste foto’s van dat weekend. Ik droeg deze outfit toen we vertrokken en in de haven de AquaHome achter lieten om terug naar Nijmegen te rijden met de auto.

Hey You!

Het was lekker warm die dag en deze luchtige broek kwam daarbij goed van pas. De broek kocht ik een hele tijd geleden in Arnhem bij The Only. Ik heb er een tijdje mee in het pashokje gestaan, ik twijfelde over de lengte namelijk. Ik heb nu eenmaal lange benen en ben altijd op zoek naar broeken die mijn voeten raken. Deze broek doet dat niet, maar het is er ook niet het model voor. Uiteindelijk besloot ik mijn een-broek-moet-op-mijn-voeten-vallen-idee af te schudden en deze gewoon te kopen.

outfit post

De broek zit heerlijk, ik vind de streepjes helemaal leuk en voor warme dagen is hij perfect. De broek heeft aan de voorkant bandjes om een strik in te leggen. Ik combineerde deze broek met een licht roze T-shirt van Vero Moda. Ik kocht deze bij Zalando een tijd geleden, ik vind de print Hey You zo leuk en het kleurtje ideaal voor de zomer, of eigenlijk voor iedere dag en ieder seizoen ; ) Hij is nu in de sale ; ) Er zijn veel artikelen in de sale trouwens, ik ontwijk de website even haha.Β 

outfitpost

hey you shirt

Ik draag mijn bolhoedje en hakken. De schoenen hebben jullie al eens eerder voorbij zien komen in deze outfit post. Deze zijn van New Look en bestelde ik bij Zalando. Deze waren trouwens erg onhandig op een steiger ; )Β 

Waar ik eerst voornamelijk tank tops droeg merk ik dat ik de laatste tijd fan ben van T-shirts. Ze zitten lekker, makkelijk en zijn easy te combineren. Inmiddels heb ik een heel stapeltje T-shirts in mijn kast en dat ziet er vrolijk uit op de plank. Zijn jullie meer van de T-shirts of van de topjes/tanktops?


17 gedachten over “Hey you! Zomerse outfitpost met mijn geliefde bolhoed.”

 1. je ziet er weer prachtig uit, ik ben er lichtelijk jaloers op dat jij nog hakken kunt dragen, dat kan en mag ik niet meer, maar het maakt het zo af, i know πŸ˜‰

  En waar ik meer van hou, eerlijk gezegd, tanktops of topjes inderdaad, maar ja, ik wordt wat ouder, en ik wil voorkomen dat ik in Hotter than my Daughter verschijn πŸ˜› hahahaha dus alleen dicht bij huis of als het echt bloedje heet is zoals gisteren.

  X

 2. Hoedjes zijn zo leuk! Ik moet eigenlijk ook weer eens op zoek naar een toffe. Draag je ook weleens binnen een hoedje (dus echt als onderdeel van je outfit) of alleen buiten?

  1. Hoedje draag ik ook binnen als het bij mijn outfit past en we zijn ergens op visite of op een feestje of waar we dan ook naar toe gaan. Thuis zet ik ‘m vaak wel af en naar het werk draag ik hem ook niet.

 3. Applausje voor je dat je met zo’n hakken op een steiger gaat staan. Haha πŸ˜€ Je broek staat superleuk en zo’n hoedje vind ik ook tof! Ik kocht er ooit zelf eentje in de H&M maar heb het nooit durven dragen :p

 4. Je broek! Die is ZO leuk! Vind ‘m ook Γ©cht heel mooi bij je staan hoor. Ook qua lengte. πŸ™‚ En ik in combinatie met je hoedje ook echt super leuk. πŸ˜€

  1. Kan ik eindelijk mijn reactie typen haha. Gelukkig πŸ™‚
   Ik vind het een super tof outfit. Staat je goed Sam.
   Ik vind vooral de broek erg tof en wauw. Die schoenen. Kudos dat je daarop kan lopen. Mijn voeten kunnen dat jammer genoeg niet aan.

 5. Sammie die hakken! Ongelooflijk zo hoog hahaha! Toffe outfit, hij past precies bij je. Ik houd ook wel meer van t-shirts maar soms kan het ook goed passen om een mooie top te dragen.

 6. Leuk shirtje! Die look heb je mooi neergezet. πŸ™‚ Ik ben meer van de blouses eigenlijk, al zijn t-shirts een goede tweede. πŸ™‚

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top