hip voor de heb

Hip voor de Heb, uit mijn comfortzone.

Lang geleden dat ik een blogje schreef over kleding, maar deze webshop ontdekking moest ik gewoon delen. Ik kwam deze webshop tegen op Instagram en besloot een kijkje te nemen vanwege de vrolijke kleuren. Ik bestelde er een trui en ben er helemaal blij mee. Hip voor de Heb, aanrader!

De wereld is al grijs en somber genoeg.

Dat was wat ik dacht eind vorig jaar en ik wilde wat andere kleuren aan mijn garderobe toevoegen. Toch een beetje uit mijn comfortzone. Mijn kledingkast bestaat voornamelijk uit jeans, blauw, donker groen, zwart en grijs. Ik heb ook wel wat lichte kleuren, maar dat zijn vooral shirts voor de zomer. Ik weet dat het me dan prima staat omdat ik dan wat bruiner ben door de zon. Ik heb nog nooit een zomers gekleurde trui aan gehad. Ik was verliefd geworden op de fel roze met groene trui die ik zag bij Hip voor de Heb en deze leek me perfect voor wat nieuws in mijn kast. Ik bestelde de trui op goed geluk. Het is one size fits all, maar het model wat meestal op de foto’s staat bij Hip voor de Heb is toch wat kleiner dan ik.

hip voor de heb trui
roze trui

Hip voor de heb bestelling.

Op de website zag ik ook dat ze wat woonaccessoires verkochten en ook daar nam ik even een kijkje. Ze verkopen dus ook HK Living! Laat dat nou net mijn favoriete servies merk zijn : ) Ik koos een toffe theemok uit aangezien ik toch al verzendkosten moest betalen voor de trui, leek me een logisch plan ; ) De bestelling was met 2 dagen al binnen en het was allemaal netjes verpakt. De mok was uiteraard helemaal goed, precies zoals op de foto. De trui ben ik gelijk gaan passen, de kleuren zijn net zo sprankelend als op de webshop foto’s en zo vrolijk! De trui is lekker dik en zit lekker. Zoals verwacht valt hij wel wat korter dan wat ik meestal koop, maar is lang genoeg om te kunnen dragen. Had hem graag iets langer gehad, maar ik vind hem te leuk om mij er te druk om te maken. Met een wat hoger sluitende jeans zit het helemaal goed. De webshop van Hip voor de Heb werkt makkelijk, is overzichtelijk en heeft zoveel leuke kleurrijke items! De winkel zit in Utrecht, de volgende keer dat we een dag tripje plannen voor een stad, staat voor mij Utrecht dus bovenaan de keuze lijst ; )

roze hakken

Dan ook maar roze hakken.

Na deze ontzettend leuke aanwinst voor mijn kledingkast durfde ik het aan om nog een roze vest te scoren. Gelijk maar nieuwe hakken gescoord om af en toe wat meer roze aan mijn dag en outfit te geven. Deze super toffe hakken scoorde ik bij Zalando. Ze zijn zacht roze wat makkelijker te combineren is met verschillende kleding en ze lopen lekker, dat is toch wel belangrijk. Wie weet, misschien komt er wel meer roze in mijn kledingkast terecht. Het fel roze van de trui bevalt mij in iedergeval goed. Het fleurt deze grijze, donkere dagen toch een beetje op.

Heb jij roze in je kledingkast?

Scroll naar boven