11 In Home/ Interieur inspiratie

Hobbykamer, volgende project in huis.

erwtenplant

Onze woonkamer met de eethoek en de aangrenzende keuken zijn helemaal af. De hal is op een klein detail klaar en overal beneden zijn de plinten geplaatst. Zo’n beetje alle ruimtes in huis zijn op wat kleine details na helemaal klaar, alleen ‘mijn’ hobbykamertje is nog een puinhoop. De kamer die mijn hobbykamer gaat worden staat nog vol met onuitgepakte dozen en we moeten er nog schilderen. Dat project staat op de planning voor aankomend weekend.

Tommy heeft een ‘mancave’ op zolder waar hij kan sporten, werken en herrie kan luisteren. Ik kom er alleen om de wasmachine te bezoeken ; ) Op de eerste verdieping hebben we een kamertje over nu. Omgedoopt naar mijn hobbykamertje. Ik hoop dat als er straks een ruime kast en een bureau instaat, ik weer wat zin en tijd ga vinden om te scrappen. Ook wil ik daar mijn boeken in een kast opbergen. Ze hebben nu wel lang genoeg in verhuisdozen gestaan. Het is gelukkig maar een klein projectje, maar toch 1 waar je even mee aan de slag moet.

Toen we hier in dit huis begonnen met schilderen dacht ik dat ik op dat kamertje alles wit wilde houden. Alle muren wit. Nu ik er af en toe naar binnen loop vind ik het te klinisch ogen. We hebben nog genoeg verf over dus aankomend weekend gaan we weer aan de slag met rollers en kwasten. Uiteraard staat er ook weer een bezoekje aan Ikea op de agenda. Ik denk er over om voor het Ikea Kallax systeem te gaan. Een grote wandkast waar dan een bureau aan vast kan. Dan moet ik alleen nog op zoek naar een leuke fijne bureau stoel. Ik heb al 1 item gekocht voor mijn kamertje. Ik was bij Intratuin en kon deze erwtenplant niet laten hangen, ook de pot vond ik prachtig. Deze plant krijgt straks een mooi plekje bij het raam op ‘mijn’ hobbykamer : ) 

hobbykamer

erwten plant

 • Jenn
  februari 5, 2018 at 10:19 am

  Leuk! Hier helaas geen ruimte over voor een hele hobbykamer, maar ik heb mijn eigen hoekje.

 • Irene
  februari 5, 2018 at 10:31 am

  Tof dat je je eigen kamertje gaat inrichten! Altijd leuk. Ik had eerst een bureau in een aparte ruimte, maar nu staat m’n bureautje in de woonkamer en dat vind ik eigenlijk wel gezelliger :p Maar in zo’n kamer kan je natuurlijk wel makkelijker rommel maken zonder dat het stoort :p

  • zosammie
   februari 5, 2018 at 9:21 pm

   De woonkamer zou 1 grote rotzooi worden als ik al mijn hobby spulletjes en boeken ook hier moest stallen 😀 makkelijk rommel maken of dingen laten liggen vind ik inderdaad een groot voordeel. Gewoon de deur dicht trekken en klaar 😀

 • Sarah
  februari 5, 2018 at 11:38 am

  Super leuk dat je een eigen hobbykamer hebt! Die erwtenplant is alvast een goede aanwinst 🙂 En dat wat je zegt over dat wit begrijp ik wel. Vaak vind ik het op Pinterest foto’s heel mooi, maar als ik dan binnen wandel in een volledig wit huis/witte kamer geeft mij dat ook al snel een iets te klinisch gevoel. Nog veel klus-plezier gewenst!

  • zosammie
   februari 5, 2018 at 9:22 pm

   Haha, ja kon de plant niet laten staan 🙂 op foto’s vind ik het vaak best mooi inderdaad maar om er te gaan zitten, nee, te kil

 • Marije
  februari 5, 2018 at 12:01 pm

  Wat fijn dat je een hobby kamer hebt. Lekker je even terug trekken

 • Evelyne
  februari 5, 2018 at 8:56 pm

  Wat leuk dat je een eigen hobbykamer inricht! Zou ik ook wel willen 😉

 • Els
  februari 6, 2018 at 9:01 am

  Een eigen hobby kamer is natuurlijk altijd fijn :-). Toch heb ik er hier thuis voor gekozen om er geen te nemen. Ik werk toch altijd liever in de woonkamer :-).

 • Rowan
  februari 6, 2018 at 10:15 am

  Wat een leuk en spannend project! Ik ben nu al heel benieuwd nar het eindresultaat!

 • Saskia
  februari 6, 2018 at 11:17 am

  Goed bezig! Wij hebben geen hobby kamer, niet nodig. Ik ben maar al te blij met mijn boekenhoekje op zolder <3 ben erg benieuwd hoe het er uiteindelijk gaat uitzien

 • Nesrin
  februari 6, 2018 at 11:39 pm

  Leuk dat je een eigen kamer gaat inrichten! Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat, je gaat ons vast mooie foto laten zien.