Hold on

Ik kan niet zonder muziek. Ik ben dan ook spotify fan, ontdek daar zoveel nieuwe muziek en heb alle muziek met spotify ook altijd bij me, ideaal! Iedere week Zo af en toe op zaterdag deel ik graag een liedje met jullie.

Dit nummer ontdekte ik deze week voor het eerst en heb het inmiddels al grijs gedraaid, vind het heerlijk! Ga in gedachten gelijk naar de zomer, een drankje in de hand, dansje op een grasveld en een zonnebril op.

6 reacties op “Hold on”

 1. Morgaine

  Even geluisterd, lekker nummer, maar het springt er voor mij niet uit, wat ik meestal doe, is aanzetten en dan even een ander blog lezen terwijl ik luister, als het mijn aandacht pakt, dan blijf ik het horen namelijk, hahaha

  X

 2. Regenboogvlinder – Ik ben een gepensioneerde, levenslustige vrouw, moeder, schoonmoeder en oma. Vriendin van de allerliefste man, waar ik oud mee hoop te worden! Ik heb 2 geweldige kinderen, 1 zoon en 1 dochter en daarbij als bonus een schoondochter en een schoonzoon. En 2 fantastische kleindochters van 19 en 18 die op Gran Canaria wonen. Ik woon in het midden van het land en doe vrijwilligerswerk bij een Nationaal Monument. Hobby's: lezen, bloggen, uit eten, computeren maar dan van alles en nog wat, muziek luisteren, reizen.

  Oh ik dacht dat het een ander nummer was… Hold on van Michael Bublé.
  Dit is ook niet echt een nummer dat mij pakt. Maar smaken verschillen… Ik kan soms ook weg zijn van een bepaald nummer en dat aan anderen laten horen die dan zeggen… mwa… niks voor mij!
  Fijn weekend!

 3. robinvalentine♥ – holland – http://tennojuin.net

  wow mooi die eerste foto! ziet er nice uit 🙂 en het nummer kende ik nog niet, leuk nummer.

Reacties zijn uitgeschakeld.