monstera plank

Houten borrelplank, een aanwinst voor de keuken.

De houten borrelplank, serveerplank, tapasplank, snijplank, kaasplank. Zoveel namen, maar het komt eigenlijk allemaal op hetzelfde neer. Wie heeft hem niet in huis tegenwoordig? Wij hebben er zelfs meer dan één. Waarom ook niet? Ze zijn bijzonder handig, een aanwinst in de keuken en op de tafel.

Houten borrelplank op tafel.

Het maakt het serveren van eten net wat gezelliger. Het ziet er zo tof uit als er een mooie houten serveerplank op tafel wordt gezet met lekkere hapjes. Wij gebruiken ze regelmatig voor kaasjes, broodjes, of lekkere plakjes ham. Ik vind het er altijd mooi uitzien. Onze laatste houten borrelplank kochten we bij Intratuin. We zagen hem beiden liggen en dit keer was het Tommy die er het eerst mee in zijn handen stond. De kleur groen heeft een enorme aantrekkingskracht op hem : D Wie ben ik om hem tegen te houden als hij een toffe houten borrelplank met Monstera blad wil kopen?! We zijn er beide een beetje verliefd op.

houten serveerplank

Ook nog op zoek naar een houten borrelplank? Op internet is zoveel te vinden, maar waarschijnlijk kan je ook een mooi exemplaar vinden als je het centrum in loopt. Toch een kleine collage van toffe houten borrelplanken die je online kunt vinden! 1. HKliving Broodplank 2. Prachtige olijfhouten tapasplank van Bowls and Dishes 3. Set van 2 planken van House Doctor Nature 4. De ananas serveerplank van CASA! 5. Ook van Bowls and Dishes een serveerplank 6. Snijplank van Jamie Oliver 7. Smoke snijplank, ook van Casa. Eens een ander kleurtje, gevonden bij Casa. 8. Serveerplank van Naturals 9. Classic Crab van Rivièra Maison, toch wel de meest bijzondere die ik kon vinden.

houten borrelplank

Aanwinst voor de keuken.

Die houten borrelplank is niet alleen bijzonder praktisch voor het serveren van lekkers. Hij is ook een aanwinst voor de keuken. Zelf hebben we onze houten serveerplanken op het aanrecht staan. De kleinere kaasplankjes staan op een wandrekje. Je kunt ze natuurlijk ook ophangen, maar zet ze in het zicht. Het ziet er zo gezellig uit! Als ze toch niet gebruikt worden voor het serveren van kaasjes of borrelhapjes doen ze prima dienst als mooie woonaccessoire. Ook leuk om cadeau te geven aan iemand!

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links. Mocht je iets bestellen via bovenstaande links verdien ik een centje bij. Het kost jou helemaal niets. Check mijn disclaimer voor meer info.

1 gedachte over “Houten borrelplank, een aanwinst voor de keuken.”

  1. Ze zijn ook super handig om als onderzetters te gebruiken voor pannen of schalen …. bij het eten… Dat doe goede vrienden van ons ook, en plank nummer 2? Die zou ik altijd op tafel laten liggen dus, als zodanig, onderzetter voor hete pannen of schalen, en anders als decoplank om plantjes of kaarsen op te zetten, wat je dan ook weer makkelijk weg kunt halen natuurlijk, om weer hete schalen of pannen op te zetten, hahaha

    Hier staat nu een bamboe plank van de Xenos… even wat lichts en wat kleiners om groenten te snijden met name…

    X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven