I love food tag!

Ik kwam deze tag tegen op het WWW en dacht: Sammie die moet je invullen! Dat is wat voor jou! Gaat allemaal over eten en daar ben je bijzonder goed in! Dus heb ik is even gek gedaan en hem gewoon ingevuld.

pastaPizza of pasta? Oh, gelijk al moeilijk! Ik ben dol op pizza’s maar ik ga toch voor pasta! Wel Rummo pasta dan, met knoflookteentjes, peper olijfolie, knoflook olijfolie, peper en lekkere kaas er over heen. (gisteren nog een master, al zeg ik het zelf, recept van gedeeld op deze blog)

Thuis eten of uiteten?
Ga ik toch voor uiteten (als ik bergen geld had) hoewel ik Tommy’s zijn kookkunsten ook altijd heerlijk vind. Toch maar thuis eten dan.

Koken of bestellen?
Ik ben meer een besteller denk ik dan… maar koken is natuurlijk veel beter, gezonder en goedkoper en net zo lekker of misschien zelfs wel lekkerder. Gelukkig hoef ik ook niet te kiezen want Tommy kookt bijna altijd.

Koek of snoep?
Snoep.

Samen eten of alleen eten?
Samen eten natuurlijk! Is veel gezelliger.

Pindakaas of Nutella?
Pindakaas.

Thee of koffie?
Weer een lastige keuze! Ik drink heel veel thee en ben dol op verschillende smaakjes maar de koffie uit de bonen machine die hier staat is ook heerlijk! Toch thee dan maar, is verstandiger om koffie niet de hele dag door te drinken. Het liefst herfstthee, die blijft favoriet!

favorietethee

Wijn of bier?
Bah, geen van beide..

McDonaldโ€™s of Burger King? McDonalds. Burger King vind ik niet te eten.

2014-11-01 14.10.08

Koken of bakken? Bakken, daar ben ik beter in ; )

Zomergerechten of wintergerechten? Zomer gerechten. Die zijn vaak lekker fris en licht. Ben gek op salades en lekkers van de BBQ. Mais van de BBQ word ik altijd heel blij van en tijger garnalen.. mmmmm

Ontbijten of lunchen? Lunchen. Vind het in het weekend heerlijk om uitgebreid te ontbijten maar doordeweeks sla ik het ontbijt over. Dus ik lunch vaker.

Vlees of groenten? Vlees. Sja, sorry maar ik ben dol op vlees en vis ook trouwens..

Pudding of ijs? ijs.

tonysreepChocolade of chips? Chocolade! Zeker chocolade : ) Al vind ik een chippie op zijn tijd ook lekker, maar chocolade kan ik iedere dag wel eten.

Hartig of zoet? Hartig.. jaja ondanks alle chocolade ben ik toch meer fan van hartig eten. Lekkere hartige snack zoals deze tomaatjes, lekker broodje ham of plakjes komkommer met een beetje aromat.. mmmm

Aan tafel of op de bank? Aan tafel zeg ik nu ik met Tommy samenwoon, bij mams aten we altijd samen op de bank. Als ik alleen moet eten ga ik ook liever op de bank zitten met de tv aan.

Vork of lepel? Vork, kan je gewoon meer mee.. (Toch??!)

Gezond of ongezond? Gezond. Ongezond kan ik ook ontzettend van genieten maar ik eet vaker gezond. (denk ik)(hoop ik)

23 reacties op “I love food tag!”

 1. Herfsttheeeeeee! Ja junkie ben ik geweest; ik kocht zoveel in dat ik een jaar ermee kon doen. Sinds ze vorig jaar (of was het nou het jaar daarvoor alweerยฟ) iets hebben aangepast in de samenstelling van de thee heb ik dat minder en haal ik het alleen nog in het seizoen zelf.
  Ennuh; leuke tag

 2. ik kreeg pas nog de tip dat ik echt moest gaan ontbijten,bij deze, jij dus ook ๐Ÿ˜‰
  sinds die tip, wel 2x gedaan, wahahahaha…
  hele leuke tag dit…
  ik bestel ook vaker dan zou moeten eigenlijk, gisteren nog..

  1. Thanks voor de tip.. Zal me er in het weekend aan houden ๐Ÿ˜‰ heb vandaag wel een hele banaan op voor 12 uur… Dat komt ook in de buurt van een ontbijt toch? ๐Ÿ˜‰

 3. Altijd leuk om te lezen dit soort feitjes. Ik vind Burger King ook niet te eten. Met mijn vorige vriend (dat is al 10 jaar geleden) had ik daar altijd ‘ruzie’ over. Ik vond McDonalds lekker en hij vond dat slappe hap en ik vond Burger King niks, terwijl hij daar gek op was. Alles van Burger King heeft zo’n barbecue-smaak (geroosterd) en daar hou ik echt niet van. Barbecue vind ik ook nooit echt lekker.

 4. Pingback: De maand november is weer voorbij gevlogen! | Zo Sammie enzo

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top