I love Netflix tag.

Ik vond deze tag bij Northflix en vond ‘m zo leuk dat ik besloot ‘m over te nemen. Netflix en ik zijn beste maatjes en Tommy trek ik regelmatig mee in nieuwe series. Nog niet zo lang geleden kon het woord bingewatching bij ons gebruikt worden om het weekend te omschrijven. Een nieuwe serie was zo spannend dat we deze in 2 dagen hebben uitgekeken. Netflix staat garant voor heel wat uurtjes tv plezier dus vandaag vul ik deze vragen met plezier in.

Kijk je liever films of series op Netflix?

Series! Het film aanbod vind ik niet zo heel erg goed, veel oude films, films die we al gezien hebben en B films. Het aanbod van series vind ik erg goed, er komt regelmatig wat nieuws bij en er worden regelmatig nieuwe seizoenen bijgevoegd.

netflixIk vind Netflix ideaal om series te kijken omdat je zonder reclame kunt kijken en je kunt kijken op een moment dat het jou uitkomt. Als er meerdere afleveringen opstaan kun je ook lekker door kijken en hoef je niet een dag of week te wachten. Ook ontdek ik op Netflix veel nieuwe series die ik anders nooit zou zien.

Als er op tv een serie begint dan heb ik vaak geen zin om daar speciaal voor thuis te blijven en vervolgens weer een week te moeten wachten op een nieuwe aflevering. Bij Netflix heb je dat probleem niet, het is alleen irritant als je een heel seizoen gezien hebt en moet wachten tot dat Netflix een seizoen toevoegd. Hint voor Netflix: Nog steeds aan het wachten op The Walking Dead 6!

Stranger thingsKijk je op dit moment een serie?

Nee, we waren begonnen aan de serie Stranger Things en hebben in 2 dagen tijd het eerste seizoen gekeken. Deze serie was zo vreselijk spannend dat we na het zien van de eerste aflevering niet konden stoppen. Om 3 uur snachts hebben we de tv uitgezet en de volgende dag de laatste 3 afleveringen gekeken. Het is dus nu weer wachten op een nieuw seizoen. Ondertussen moet ik nog even opzoek naar een nieuwe serie die me aanspreekt.

walking dead netflixWat is je Netflix serie top 5?

 1. The Walking Dead. Deze staat met stip op nummer 1. Zo briljant gemaakt!
 2. Stranger Things staat sinds kort op nummer 2. We hebben maar 1 seizoen gezien, maar 8 afleveringen, maar waren fan vanaf de eerste paar minuten. Deze serie trekt je direct het verhaal in, ook weer briljant gemaakt!
 3. In Between vond ik ook erg spannend. Gaat over het stadje Pretty Lake waar een vreemde ziekte uitbreekt. De stadje word in quarantaine geplaatst door de regering en niemand mag er in of uit.
 4. The Originals heb ik ook gekeken en ook deze serie vond ik weer erg spannend. Na iedere aflevering wilde ik gelijk weten hoe het verder zou gaan in de volgende aflevering.
 5. The Returned, PLL en Revolution staan op een gedeelde vijfde plaats. (ik kan gewoon niet kiezen)

Sherlock HolmesWat is je Netflix film top 5?

Hmm deze vind ik lastig, ik heb een aantal goede films gezien op Netflix. Ik kan alleen niet echt een top 5 maken omdat ik niet echt een favoriet heb. Ze komen gewoon in willekeurige volgorde. ; )

 1. Girl Interrupted. Drama film die bijzonder goed in elkaar zit.
 2. Fury, wij zagen de film in de bios maar hij staat nu ook op Netflix. Meest realistische oorlogsfilm die ik heb gezien.
 3. The Guardian, erg spannend.
 4. Sherlock Holmes, ik vind deze film zo leuk! Gaaf gefilmd en goede acteurs.
 5. John Wick. Thriller waarin John de maffia gaat aanpakken.

Wat is je favoriete snack tijdens een avondje Netflixen?

Ketchup chips, olijven, kaasjes. Vooral hartige snacks : )

Wat is je favoriete plek om te Netflixen?

Gewoon thuis op de bank voor de tv : )

Wat is je grootste tegenvaller op Netflix?

revolution netflixNiet dat Netflix hier heel veel aan kan doen, maar ik vond het een grote teleurstelling toen ik er na 2 seizoenen achter kwam dat er nooit een seizoen 3 gemaakt is. Ik heb het over de serie Revolution. Deze was zo gaaf en we zaten er helemaal in. Vond ik op Wikipedia dat er nooit een seizoen 3 is gemaakt en om de kijkers toen een einde te geven er een stripboek was uitgebracht. Tegenvaller!

Oh en ik baal dat seizoen 6 van The Walking Dead nog steeds niet te zien is op Netflix.

Stel: Je zou nu iets mogen toevoegen aan Netflix, wat zou dat zijn?

Seizoen 6 van The Walking Dead ; )

Heb jij Netflix?

19 reacties op “I love Netflix tag.”

 1. Leuke tag en weer wat inspiratie op gedaan. Ik heb geen netflix, hele bewuste keuze want anders zou ik de hele dag voor de tv zitten

 2. Oehoen Stranger Things vomd ik ook super spannend en leuk! Deze tag is trouwens tof. Misschien ga ik hem ook eens invullen! ๐Ÿ™‚
  Ik vind het aanbod qua series ook veel beter dan van films. Kijk eigenlijk nooit films via Netflix… Wel documentaires trouwens!

 3. Ik heb gevonden wie de tag heeft bedacht, maar ik kan hier niet pasten, dus ga ik je dat even elders geven ๐Ÿ˜‰

  the Originals was de eerste serie die ik keek op Netflix toen ik deze kreeg, en dat is nog altijd mijn toppertje, kan niet wachten op seizoen 5, daarna komt Prison Break, en ja die is compleet maar toch…. hahaha komt er een nieuw seizoen aan, de trailer is al uit.

  En Stranger Things, ja ook mooi, maar ik heb genoten van de Gilmore girls en deze krijgt speciaal op Netflix vanaf oktober een seizoen 8, ooh yeah!

  Reign, ook prachtig mooi, maar ook nog maar 2 seizoenen nu… en dat loopt ook nog door, het duurt inderdaad soms heel erg lang, en zag ik de serie Scorpion nu ook laatst staan? doen, ook erg leuk, hahaha maar die volg ik al op Veronica en daar is net seizoen 6 gestart of ik heb al 5 afleveringen gemist, beetje onduidelijk dat de nieuwe afl. op de maandag komen en niet op de zondag zoals voorheen.

  X

  1. Gilmore girls keek ik vroeger altijd op tv, geweldige serie inderdaad. Scorpion spreekt me niet zo aan, Reign heb ik de trailer van gezien maar daar twijfelde ik bij. Misschien toch maar aan beginnen.

   1. Reign, moet ik wel even heeeeeel eerlijk zijn, ik hou van kostuum, de oude tijd, kastelen en drama en er zit mysterie in wat direct al start in aflevering 1… Kortom, je moet ook van de geschiedenis houden, want het speelt zich wel af in een tijd waarin Engeland en Frankrijk ruzie met elkaar hebben, Queen Mary of Scots, daar gaat het over en alles wat erbij hoort, met alle gif en proberen elkaar te vermoorden erbij, maar ook de mysterie, wie loopt er in het duister en laat zich nooit zien ๐Ÿ˜‰

    X

 4. Wij zijn aan het twijfelen of we netflix gaan nemen. Heb er al heel veel series en films op gekeken terwijl ik oppaste. Ben helemaal dikke maatjes met netflix!

 5. Het filmaanbod is inderdaad niet zo denderend op Netflix. Ik ben ook meer te vinden voor de series. Stranger Things heb ik ook op enkele dagen tijd uitgekeken. Momenteel ben ik gestart met het herbekijken van Gilmore Girls want, tja… pure nostalgie ๐Ÿ™‚

 6. Netflix is super fijn, alleen al tijden niet meer gebruikt. Ik wil S2 van The Bridge gaan kijken… Ik ben helemaal weg van The Fall en Fringe die ik beide via Netflix heb afgekeken..

 7. Oh, ik ben begonnen aan Stranger Things maar dacht dat het een kinderserie was, dus heb ‘m afgezet. Ja, na 5 minuten al. Stom natuurlijk. Ik ga vanavond weer verder kijken.

 8. Oeh deze is leuk! Ik heb Netflix via mijn beste vriendin. Het duurt vaak lang voordat we een film hebben gevonden die echt leuk is, en vriendlief wilt geen series kijken ‘omdat?’… Heb laatst nog Jessica Jones gekeken, geweldig! De Sherlock Holmes film die jij noemt is ook heel gaaf; heb je deel 2 al gezien? ๐Ÿ˜€

 9. Januari 2017. Dan gaan we aan Netflix. Want dan, oh heerlijkheid, zenden ze, wekelijks!, een nieuwe aflevering van Star Trek: Discovery uit. Ja, ik vind het echt geweldig om elke week een aflevering te zien. Sterker nog, dat doen we met veel series die we op dvd/bluray hebben ook. Zondag is Farscape dag. Alleen series op MyPrime die beperkt beschikbaar zijn willen we nog wel eens doorraggen. Maar dan onthou je er zo weinig van. Toen Agents of SHIELD weer beschikbaar was, was ik helemaal kwijt waar we waren.
  … Ik ben ouwerwets, joh.

 10. Fijn hรจ, om non-stop (bijna dan) series te kunnen kijken! Ik vind het een uitvinding, want in de zomer is er veel minder op tv. En The Walking Dead en PLL horen volgens mij echt in de top 5. Confession: ik ben er nog niet aan begonnen. Want ik ben een sucker voor oude series uit mijn jeugd zoals Full House en The Nanny. En ja jemig, dat filmaanbod moet echt beter hoor!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top