gerbera

I never ever..

Er zijn een aantal dingen die ik nog nooit gedaan heb. Als ik er even over nadenk zijn er natuurlijk heel veel dingen die ik nog nooit gedaan heb. Ik heb bijvoorbeeld nog nooit een krokodil eten gegeven. Ik heb nog nooit een marathon gelopen. Ik heb nog nooit een roze kip gezien of een oranje zebra. Maar we gaan het vandaag even over de iets wat normalere dingen hebben ; )

Ik ben nog nooit alleen naar de bios geweest. Ik snap eigenlijk niet waarom want tijdens de film kun je toch niet gezellig kletsen.

Ik heb nog nooit een sauna bezocht. Ik ben 1 keer in een mini sauna geweest bij het zwembad en het werd me wit voor de ogen. Ik kreeg het benauwd en was even bang dat ik geen adem meer kreeg. De sauna is dus niks voor mij, ik heb het ook niet zo op allemaal vreemde naakte mensen.

Ik heb nog nooit een hele maaltijd gekookt. Zo’n maaltijd met meerdere onderdelen, vlees/vis, groente en aardappelen. Ik kan gewoon echt niet koken, de aardappelen op school liet ik aan branden. Koken ligt me ook gewoon niet zo (bakken wel), ik vind het niet zo leuk. Ik vind het wel erg leuk om naar kookprogramma’s te kijken en het eten opeten vind ik ook erg leuk ; )

Ik heb nog nooit mee gedaan aan Instagram stories. (op die ene keer na om te kunnen oordelen)  Ik vind het te nageaapt van Snapchat en ik ben Snapchat fan. Snapchat, I will stay with you ; )

Ik heb nog nooit naar een aflevering van Wie is de Mol gekeken. Boer zoekt vrouw heb ik ook nooit gezien. Beide programma’s trekken me totaal niet. Idols, The voice hebben me ook niet kunnen boeien. Al die talentenjachten op tv vind ik niks en niet origineel. Ik vind het een beetje uitgekauwd.

Ik heb nog nooit met varkentjes geknuffeld. Lijkt me nou zo leuk om te doen! Ze zijn zo schattig en ze doen me denken aan Bink ; )

Ik heb nog nooit iets van Lush gekocht. Best knap vind ik dat in dit bloggerswereldje ; )

Ik heb nog nooit met plezier gestofzuigd. Zijn er überhaupt mensen die stofzuigen leuk vinden? Vooral zomers als het warm is vind ik het een regelrechte hel.

Ik ben nog nooit 2 keer per jaar op vakantie geweest. En daar komt dit jaar verandering in! : D

14 gedachten over “I never ever..”

 1. Die laatste gewoonte – nog nooit 2 keer in een jaar op vakantie geweest – is dan ook de allerbeste om voor eens en voor altijd te doorbreken!
  Zelf heb ik ook nog nooit iets van Lush gekocht en ik heb nog nooit iets met Instagram gedaan.

 2. Ah, ik deel wat wel nevers met je. Lush, Boer zoekt vrouw, talentenjachten (behalve dan de slechte audities via youtube kijken, dat dan weer wel), wie is de mol kan me niet interesseren, en stofzuigen is gewoon niet leuk.
  Ik ben wel eens alleen naar de bios geweest, eigenlijk wel een paar keer, en eigenlijk ook omdat ik normaal niet praat tijdens een film. Nooit, eigenlijk. Dus dan kun je net zo goed alleen gaan.

 3. Al die talentenjachten, boer zoekt vrouw, wie is de mol, expeditie shit en alles waar heel Nederland naar kijkt wil ik eigenlijk al helemaal niet meer kijken.
  Ik vind Instagram Stories juist heel leuk.

  Alleen naar de bioscoop heb ik ook nog nooit gedaan.
  Heel veel plezier in Italie!!

 4. Alleen naar de bios ben ik ook nog nooit geweest, idd raar want je hebt niet veel aan de gene naast je als je een film zit te kijken…
  Stofzuigen heb ik toen ik mijn nieuwe stofzuiger binnen kreeg sindsdien met plezier gedaan, of plezier… Iig met minder gemopper en gevloek..

 5. Hahah grappig lijstje! Ik kan ook echt niet koken 😛 en Wie is de Mol ben ik in 2014 mee begonnen en na dat seizoen heb ik alle andere seizoenen ingehaald.. Niet aan beginnen dus XD

 6. Haha, ik dacht dat ik de enige was die nog nooit naar de sauna was geweest. Zegt me ook totaal niks eerlijk gezegd.
  Alleen naar de bioscoop gaan staat nog op mijn to-do lijstje. Ik wil dat eens meegemaakt hebben. Lijkt me wel eens fijn om te doen. Je hebt daar inderdaad helemaal niemand voor nodig!

 7. Haha, er staan dingen in je lijstje die ik ook nog nooit gedaan heb hoor, en wel meer.
  Stofzuigen, vreselijk… Wie is de Mol snap ik niet, Boer zoekt vrouw is heerlijke ontspannen TV.
  2 x per jaar op vakantie? Klinkt decadent maar ik ging wel 3 of 4x per jaar op vakantie. Maar nu niet meer.. enne, jouw tijd komt wat dat betreft ook wel hoor.. Ehhh wat is Lush? En die sauna, één keer, was dus een eenmalige aanbieding…
  Leuk logje hoor!

 8. Wauw, jij bent serieus (naast mijn vriend) de enige die ik tegenkom die ook nog nooit een aflevering van Wie is de Mol heeft gezien. Ik heb het ook nog nooit gekeken. :’) Wat lekker trouwens dat je fit jaar nóg een keer op vakantie gaat!!

 9. Ah lijkt wel of ik mijn eigen lijstje lees 😊. Ik snap ook niet waarom ik nog nooit naar de bios alleen ben geweest. Toch een keer proberen dit jaar.

 10. instagram stories? Wat is dat dan weer, hahahaha bij voorbaat, no no…

  Varkens en Lush zelfde, de rest wel, sommige meerdere malen zelfs… hahaha

  Geniet van je vakantie!

  X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven