Ibiza sfeer

Ibiza sfeer in je interieur. Vakantie gevoel thuis.

Als je mijn blog al langer volgt zal de Ibiza sfeer niet bij je opkomen als je aan ons huis denkt. Dat is toch vooral stoer, botanisch en industrieel. Toch zeg ik over onze slaapkamer tegenwoordig dat er een beetje een Ibiza sfeertje hangt. Het wandkleed en de bamboe spiegels doen me daar aan denken en ik vind het een leuke stijl. Het geeft een beetje een vakantie gevoel.

black Ibiza bedroom

Ibiza sfeer in een donkere basis.

Op Pinterest vind je vooral lichte kamers als je zoekt op Ibiza stijl. Witte muren, off-white en zandkleuren zijn heel herkenbaar voor de Ibiza stijl. Onze slaapkamer heeft 2 zwarte muren en een betonlook vloer. Hier komt de stoere ruwe stijl samen met de zachte Ibiza stijl door de accessoires. Bij een industrieel interieur zien we veel metaal, beton, hout en donkere kleuren. De Ibiza sfeer komt juist uit lichte kleuren en natuurlijke materialen. Denk aan jute, rotan, bamboe, witte muren, hout en zandkleuren. Ik vind de Ibiza sfeer erg mooi, vooral in tuinen en slaapkamers. Alleen dat hele witte en lichte past niet bij ons. Ik vind de combinatie leuk van de kleur zwart uit de industriële hoek en de natuurlijke materialen van de Ibiza stijl. Zo is onze slaapkamer een kleine beetje een mix geworden van industrieel botanisch met een vleugje Ibiza ; ) 

boho spiegels

Ibiza woondecoratie.

Mooie woonaccessoires van natuurlijke materialen passen helemaal bij de Ibiza sfeer. We hebben aan de muur bamboe spiegels opgehangen van de Xenos en boven het bed hangt een jute kleed. Met de bamboe spiegels ben ik zooooo blij! Manden van vilt, zeegras en touw passen ook heel goed in een Ibiza interieur. We hebben grote manden gebruikt als plantenpot en de hangmanden aan het plafond zijn van riet en touw. Deze basis kleuren doen je toch helemaal denken aan een strand vakantie? Omdat hier in huis overal planten staan konden deze op de slaapkamer ook niet ontbreken. Ik ben gek op al dat groen en een mooie kamer palm past er dan weer perfect bij. Nog iets meer strand gevoel? Veren, schelpen, wandhangers, pampus pluimen en een dromenvanger zijn ook hele leuke decoratie materialen om een Ibiza sfeer te creëren.

Ibiza woonaccessoires

Ik zou op onze slaapkamer nog wel een jute vloerkleed willen, maar dan voor op de vloer naast het bed. Misschien nog een mooi licht plaid voor op bed en dan is het wel af. Al zijn wat extra kussentjes op bed natuurlijk ook altijd leuk ; ) Wat is de stijl van jouw slaapkamer?

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links. Mocht je iets bestellen via bovenstaande links verdien ik een centje bij. Het kost jou helemaal niets. Check mijn disclaimer voor meer info.

2 gedachten over “Ibiza sfeer in je interieur. Vakantie gevoel thuis.”

  1. Het ziet er prachtig uit, waarom een naam geven, het is gewoon mooi, past bij elkaar. De sfeer in mijn of onze slaapkamers, hmmmm nou geen? whahahaha de mijne is praktisch, kledingkast, bed, nachtkastjes, en de muren gewoon wit, blauwe gordijnen en mijn kunstwerken aan de muur, maar meer als storage dan om de kamer op te sieren…

    En in Friesland, is al 15 jaar niets tot weinig aan gedaan, dat komt nu, nu ik er ben, en langzaam raakt het er opgeruimd en heb ik er gisteren, toevallig? Een monstera neer kunnen zetten, jij zag op ig waar ik mee bezig ben, en die is voor bij mij thuis boven de bank… voor hier ga ik een paarse maken, lavendeltinten, want dat is zijn kleur, zo ligt er op bed ook al een paars overtrek etc van Ikea, kortom,s tapje voor stapje, luister ik naar hem en vul het in met zijn kleuren eerst nu 😉 Echt stap voor stap… het bed is zelfs nog een oude maat 2 persoons.. heel oud!

    Oh ja, straks komt er nog een andere foto op ig, die staat al voor het raam in de slaapkamer hier 😉
    X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven