schouder tas Bear Design

Wat ik iedere dag mee sjouw?

Jeetje Sam, wat sjouw jij allemaal mee?  Jup, die opmerking krijg ik wel eens als mensen mijn tas even vast houden. Van het weekend bedacht ik me dat het tijd werd om mijn tas eens op te ruimen. Eens kijken wat ik echt iedere dag mee sjouw, dan kan ik de vraag de volgende keer ook tot in detail beantwoorden ; ) Vandaag deel ik deze opruim sessie met jullie, mijn versie van What’s in my bag!

Ik de laatste tijd wel laten zien dat ik wat kleinere handtassen heb aangeschaft, voor feestjes etc. Voor dagelijks gebruik heb ik eigenlijk altijd mijn grote schoudertas bij me. Alles zit er in en dan weet ik zeker dat ik niets vergeet. Ook past mijn brood er in als ik naar het werk ga en dat vind ik handig. Ik kocht deze tas in 2013 in Nijmegen, toen ik de tas zag was ik gelijk verliefd. Pas veel later kwam ik er achter dat mijn portemonnee van het zelfde merk is. Hoe toevallig dat ik weer voor hetzelfde merk was gegaan?! De portemonnee kocht ik toen ik een jaar of 15 was en is hoog nodig aan vervanging toe. Maar dat is een verhaal voor een volgend blogje. De tas is van het merk Bear Design en komt uit de Dark nature lijn. Ik vind de tas nog steeds prachtig en het leer word alleen maar mooier met de jaren.

Wat sjouw ik mee?

in my bag

Mijn portemonnee ook van het merk Bear Design, 15 jaar oud alleen uit een andere lijn. Mijn telefoon, uiteraard! ; ) Een pakje sigaretten en een aansteker zit er ook altijd in, bij het opruimen van mijn tas kwam ik erachter dat er meerdere aanstekers in mijn tas zaten. Bijna allemaal leeg.. Huissleutels en auto sleutel zitten ook altijd wel standaard in mijn tas.

iedere dag mee

mee sjouwen

Ook zit er altijd een fles deo in mijn tas, een pen en een blikje pleisters. Deze is al een aantal keer van pas gekomen! Blikje is van de Hema. De Rabo reader om geld over te kunnen maken is tegenwoordig ook standaard in mijn tas te vinden en 2 notitieboekjes. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er eigenlijk zelden gebruik van maak. Ik pak toch altijd eerder mijn telefoon om dingen in te noteren. Ik kwam ook een half pakje kauwgom tegen en een plat doosje paracetamol. Een bijna lees zakje zakdoekjes, postzegels, een oplader, brillen hoesje en doekjes, vochtige doekjes, hand crème en een bewijsje van verzenden. Dit soort bonnetjes, ik kwam er een stuk of 20 tegen en heb ze allemaal gelijk in de prullenbak gemikt. Ik kwam zelfs een bonnetje tegen van de aanschaf van deze tas, uit 2013!

what´s in my bag

En de laatste foto. Nog meer postzegels, papieren en bonnetjes die de prullenbak in kunnen, thee zegels die ik altijd voor mijn moeder bewaar en mijn paspoort. Deze zit altijd in mijn tas. Voor mijn werk heb ik een sleepsleutel en in-klok-dingie, entree bewijsje van de Dom toren, kabel van de oplader, bioscoop kaartjes en make-up. Ik kwam in verschillende kleine vakjes allerlei sieraden tegen die ik al zo´n 3 jaar niet meer gedragen heb en vond het sleutel tasje wat ik bij de tas kreeg terug. De hanger met 6876 er op is nog van gemeente Gorinchem, het is nog van de hondenbelasting van Bink. Ik kan er geen afscheid van nemen en deze is weer terug mijn tas ingegaan. De speen kregen wij van vrienden als hint toen ze ons vertelde dat ze zwanger waren. Is in mijn tas beland en er nooit meer uitgekomen.

Bear Design schoudertas

Nadat ik alles wat weg kon heb weggegooid heb ik mijn tas helemaal gestofzuigd en daarna opnieuw gevuld. Hij is een stuk lichter nu! Was ook wel nodig na 4 jaar gebruik ; )  Ruimen jullie je tas regelmatig op?

21 gedachten over “Wat ik iedere dag mee sjouw?”

 1. Hahaha .. als ik mijn tas niet regelmatig leegruim, ziet de inhoud er dus ook zo uit. Ik presteer het om maanden met een 3d bril in mijn tas rond te lopen.

 2. hahahaha ja zo kan het gaan en vertoeven, ik ruim mijn tas met regelmaat op en uit, komt ook omdat ik er nu twee met regelmaat gebruik, de ene is voor net, de ander is voor werk en op de fiets lekker handig, dus ik verwissel in de zomer vaker en meer, omdat het ook om mijn camera gaat die vooral mee moet eventueel. Het hangt dus van de activiteit af wat er mee gaat, want dan is er ook nog de optie, alleen boodschapje doen? Dat ik dan alleen mijn portemonnee mee heb, heb ik een heuptasje voor nog, hangende, dus niet zo’n buik ding… of die gaat in de boodschappentas en dan liggen de handtassen thuis, plus mobiel…

  X

 3. Ohhh het is zo grappig om dan allemaal van die oude dingen en herinneringen terug te vinden in je tas! Het is echt prachtig met dat leer, een supergoede aanschaf, en het klinkt alsof hij ontzettend lang goed blijft! Erg leuk dat je dit artikel hebt geschreven. Malou x

 4. Oh jemig, dat je nog spulletjes tegen komt van jaren terug! Haha.. Dat gebeurt me nooit. Ik heb diverse tassen. En ik wissel ze vaak af. Dat zorgt er dus voor dat ik telkens opnieuw een tas inpak en daardoor overbodige dingen direct weg gooi :). Ik vind het een super mooie tas, trouwens. En die speen is helemaal top.

 5. Haha, die 300 bonnen en verzendbewijsjes, die kom je ook in mijn tas tegen! :’) Verder ook allemaal lege medicijn verpakkingen die super scherp zijn en waar ik altijd mijn handen aan open haal. Toch blijf ik te lui om ze gelijk weg te gooien… Ik vind je tas overigens echt een tof ding! Mooie kleur ook. Alleen die aanschaf bon uit 2013 he, dat kan écht niet hoor Sam… Hahaha!

 6. Mijn ene tas zit bomvol met allemaal bonnetjes. Volgens mij zit er zelfs ergens verdwaald een herhaalrecept tussen. Mijn andere tas is echter zo compact en klein dat ik daar naast mijn portemonnee bijna niks in krijg. Die is dus nog netjes leeg!

 7. Nou, ik doe dat meestal voor we op vakantie gaan omdat ik dan weer andere dingen standaard mee sleep, dus ja, zo’n 2x per jaar ruim ik mijn tas op en dan kom ik inderdaad ook nog wat oude bonnetjes tegen…

 8. Dat is inderdaad een gave tas! Echt een stoere tas! Ik heb tegenwoordig alleen nog maar mijn telefoon met daarin pasjes en een lipstick bij me omdat ik de zuurstofconcentrator al in de tas heb! Scheelt wel met opruimen!

 9. Mijn hemel, HOE VIND JIJ DINGEN?!?!? Ik moet altijd al zo graaien naar mijn spullen en heb ook vanalles bij me, maar niets vergeleken bij jou, haha! Wel een supergave tas!

 10. Jazeker ruim ik mijn tas regelmatig op. Een keer in de 3 maanden zeker. Ik heb ook altijd van alles bij, zelfs een klein handdoekje, wat ze in het buitenland als waslapje (ons washandje) gebruiken. Op mijn werk vroeger wisten ze dat ook en regelmatig kwam er iemand om iets vragen, heb jij een pincet, heb jij een veiligheidsspeld. Ze noemden mijn tas de tovertas van Trees ;-). Mooie tas trouwens! Maar die scanner van de Rabo heb je toch niet meer nodig? Ik doe alles met de Rabo-app en een pincode op mijn telefoon en ook op mijn iPad. Die ene keer dat ik eens een groter bedrag moet overmaken doe ik het wel op mijn laptop, maar dat ding heb ik dus alleen bij me als ik op vakantie ga.
  Leuk om te zien, hoe herkenbaar het ook is, als die troepetjes..

  1. Sorry voor de late reactie hihi. Die rabo scanner heb ik wel nodig, ik heb mijn limiet namelijk laag ingesteld, voelt veiliger. Ik moet dus de scanner al gebruiken bij een rekening nr waar ik nooit eerder naar heb overgemaakt als het meer is dan 40 euro. Ach gelukkig weegt het ding niet zo veel 😀

 11. Lijkt op mijn tas-inhoud! Blij dat ik niet de enige ben die vanalles met zich meezeult. Dat van die sieraden ken ik ook wel heel erg goed… dat gebeurt mij ook altijd. De laatste tijd ben ik wel wat vaker mijn tas(sen) gaan opruimen. Er sluipen zo snel troepjes en onnodige dingetjes in!

 12. Heel leuk om te zien Sammie. Ik schaam mij op dit moment kapot want mijn tas is net een vuilniszak, I beat Mary Poppins. Leuk geschreven en je geeft mij inspiratie om ook in de inhoud van mijn tas te laten zien.

 13. Leuke tas! Lijkt wel wat op de inhoud van mijn tassen. Haha 😀 Heb laatst de mijne eens opgeruimd maar er zitten alweer papiertjes en bonnetjes in. Verder vind ik het dus wel fijn om veel prulletjes mee te hebben. Lipbalsem, handcreme, deo, balpen, rekkertjes en speldjes, pleisters, handgel, tandenstokertjes, … . You never know hé waarvoor je iets kan gebruiken! 😀 Ben graag goed voorbereid!

 14. Wow, daar zat behoorlijk wat in. Ik moet zeggen dat het maar goed is dat ik niet echt zo’n tas bij me draag want ik neem wel eens totebags mee als ik ergens naar toe ga en die zijn al vaak een ravage !

 15. Haha, je staat altijd verbaasd hoeveel er uit zo’n tas komt! Ik sjouw ook het nodige mee en zou hem echt binnenkort eens uit moeten ruimen.

 16. Zo, jij hebt idd veel in je tas zitten 😉 Ik zou m’n tas vaker moeten opruimen, maar maak er meestal geen tijd voor.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven