Nesrin & Sammie

Ik had een blogdate

Met een overlever van een detox, een oreo verslaafde, een hoepelaarster, een hardloopster… Jup, ik had mijn eerste blogdate met Nesrin van Daily Cup of Bla Bla Bla! Puntje 65 van de bucketlist heb ik dus kunnen afstrepen.

Nesrin stelde al maanden geleden voor om me te helpen met puntje 65 en uiteindelijk kwam het er dan van. Afgelopen zondag spraken we af in Nijmegen voor koffie. Ik had een klein beetje de zenuwen want ja, je kent iemand niet maar toch ook weer wel. Maar ik had er wel zin in.

Ik volg Nesrin nu alweer een tijdje en we kunnen regelmatig om elkaar blogjes en reacties lachen dus de klik leek er wel te zijn, nu nog in de offline wereld kijken of dat dat ook was.. En ja, voor mij was dat zo, ik vond het ontzettend gezellig!

blogdateWe hebben aan 1 stuk doorgekletst en ik denk dat we makkelijk nog een uur hadden kunnen vol lullen. Grappig vond ik dat wel, dat je allebei veel op je blog neer zet, daar veel tijd insteekt en daar plezier uithaalt en daar dus ook samen zoveel over kunt kletsen. Met Tommy heb ik het uiteraard ook wel over mijn blog maar dat is toch heel anders.

De enige foto die ik heb gemaakt was het kopje koffie en daarna heb ik er zelf niet meer aan gedacht (jaja, ik ben een slechte blogger) maar gelukkig heeft Nes leuke selfie foto’s gemaakt : ) Nesrin, ik vond het ontzettend gezellig, je ben online en offline echt Nesrin en ik vind je een hele spontane leuke dame. Kijk al uit naar de volgende sloten koffie maar dan in Arnhem.

31 gedachten over “Ik had een blogdate”

 1. Oh leuk zeg! Ik heb nu al een paar andere bloggers mogen ontmoeten en ik vind het altijd zo bijzonder dat je best veel van elkaar al weet en dat het daardoor eigenlijk -bijna- altijd direct gezellig is!

 2. De koffie ziet er lekker uit, maar die selfies maken het toch nΓ©t wat leuker haha!
  Blij dat het zo goed bevallen is en dat je nu dit puntje van je bucketlist kunt afstrepen πŸ™‚

 3. hahahaha supergaaf Sammie! Dat jij je eerste date hebt aangedurfd en hoe leuk is dat nou! En wat je zegt, met een medeblogger of blogster heb je altijd wel iets om over te kletsen, gek he? πŸ˜‰

  Ook zo waar, als de klik er dan ook echt is, dan blijft die meestal ook wel, trust me πŸ˜€

  X

 4. Ha die Sammie! Ik vond het erg gezellig en ik ben blij dat de offline klik er ook is.

  Ik kijk uit naar onze volgende date in Arnhem en dan neem ik de selfiestick mee πŸ˜‰

 5. Super leuk zo’n blogdate en helemaal als het ook offline klikt! Ik blog nog niet zo lang en heb nog nooit een blogdate gehad, maar ik ben Danielle (Bright Morning Dew) wel een keer tegen gekomen bij een hardloopevenement, was erg leuk!

 6. Wat ontzettend leuk om te lezen en te zien dat jullie date helemaal geslaagd is!
  Nesrin blogt volgens mij ook gewoon zoals ze is, dan is het niet verwonderlijk dat het al snel klikte en gezellig was.
  Jullie hadden er prachtig weer bij en stralen beiden helemaal op de foto’s πŸ™‚

 7. Wat leuk! Ik volg Nesrin elke dag. Ik vind haar blog zo leuk! Jouw blog ken ik nog niet (via Facebook hier gekomen) naar ik blijf jou ook zeker volgen πŸ™‚

 8. Wat leuk zeg! Ik zou ‘em echt ‘schijten’ haha. Eigenlijk moet ik dat ook gewoon een keertje doen, beetje mijn grenzen verleggen ofzo ;p Leuk om te zien dat jullie je zo vermaakt hebben πŸ˜€

 9. Wat ontzettend leuk dat je er ook nog een berichtje over geschreven hebt!
  De zenuwen ken ik wel, die had ik ook heel erg, haha, toen ik een paar bloggers een keer ging ontmoeten. Het was ook uiteindelijk niet nodig, offline was de klik er ook (zoals Nesrin in haar reactie hier op je bericht zo goed beschreef). Ik heb drie bloggers ontmoet en met twee van de drie had ik een super leuke middag, met eentje klikte het helaas niet zo goed. Maar dat kan gebeuren!
  Liefs!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven