ik kijk uit naar

Ik kijk uit naar..

Afgelopen weekend hebben Tommy en ik een heel stuk gewandeld op zaterdag en genoten van het eerste ijsje van dit jaar. Het zonnetje scheen en uit de wind was het lekker warm, ik kreeg gelijk nog meer zin in de zomer en onze vakantie. Heerlijk 2 weken niet vroeg opstaan en niks moeten, ik kan niet wachten. Dit weekend ging de wekker uiteraard ook niet, maar 14 dagen geen wekker is toch wel iets om naar uit te kijken. Vandaag een lijstje met dingen waar ik naar uit kijk, even weg dromen bij alles wat nog gaat komen, heerlijk die voorpret en genieten van kleine dingen!

 • Met stip op nummer 1 de vakantie deze zomer! Heerlijk 2 weken helemaal niks moeten!
 • Nieuwe bloemen in huis halen.
 • Foodfestival Trek.
 • Alle bomen weer vol groene bladeren.
 • Het balkon zomer klaar maken met nieuwe plantjes.
 • Zomer weer, genieten van de zon en met blote armen buiten zijn.
 • De week van hemelvaart, dan hebben we een heerlijk lang weekend.
 • En het Pinksterweekend uiteraard!
 • Nieuw serviesgoed aanschaffen.
 • Vakantiegeld!
 • De Vierdaagse van Nijmegen, wandelaars kijken en foto’s maken!
 • Terras weer en genieten van een drankje en een hapje op het terras.
 • De zomer garderobe weer aan kunnen en misschien nog even shoppen voor nieuwe zomer kleding ; )
 • De Vierdaagse feesten! Super gezellig, van alles te zien en te doen in de stad en vrienden van ons komen logeren om mee te genieten van het feestje.
 • Veel lekkere salades eten en vaak de BBQ aan.
 • Lange warme zomeravonden.
 • Vrienden die met hun kleintje een avondje op visite komen in mei en gezellig mee eten.

42 gedachten over “Ik kijk uit naar..”

 1. Oeh, wat een fijne dingen om naar uit te kijken! Ben jaloers op je lange weekend met hemelvaart. Ik moet die vrijdag helaas gewoon werken. Lange warme zomeravonden, daar kijk ik ook echt naar uit.

 2. Een hele mooie lijst! Ik wil de vierdaagse feesten ook een keer meemaken. De lange warme zomeravonden zijn zo fijn en ik hoop dat we dit jaar veel van dit soort avonden zullen hebben.

 3. Owww… bbq 🙂 Daar kijk ik deze zomer ook naar uit, met de nieuwe keuken en de tuin en zo. Nou maar hopen dat we ook echt een mooie zomer krijgen. Ik denk eigenlijk van wel. Volgens mij wordt het een prachtige zomer.

 4. Ja, gewoon alles wat met lente, zomer, vakantie en genieten te maken heeft! Ik kijk er echt naar uit en kan het ook wel goed gebruiken!

 5. Salades en bbq, heerlijk! Evenals de lange zomeravonden en vrije dagen. Ik kijk vooral uit naar de zomervakantie die voor mij hopelijk in juli begint. Ben echt toe aan een paar weken niets doen, geen papers en tentamens, gewoon even rust. 🙂

 6. veel van die dingen verlang ik ook naar, Sammie.
  Heerlijk weer, terrasjes doen, fietsen met vrouw en vrienden,…gewoon genieten!

 7. Ha, ik kan mij zo in je lijstje vinden! Heerlijke dingen die ik ook zo zou hebben genoemd! Wat een fijn seizoen he?! De dagen worden langer, de zon laat zich vaker zien, er komen weer leuke uitjes aan & de natuur wordt weer kleurrijker…lovely!!

 8. Wat een gaaf lijstje. Dat foodfestival klinkt goed, ik ga even wat meer informatie erover zoeken. Ik wist niet dat zoiets bestond.

 9. Ah, heerlijk alles wat je daar opnoemt! Is het je al opgevallen hoe lang het inmiddels al weer licht blijft iedere dag? Dat is iets waar ik nu alvast heel erg van kan genieten. Zo fijn, al dat daglicht!

 10. Oh ja ik wil ook echt heel graag naar TREK deze keer, ben daar nog nooit geweest maar lijkt me zo leuk! En ja, lange warme zomeravonden, zo heerlijk! <3

 11. Daar ga ik ook voor, alleen de hemelvaart en het pinksterweekend mag van mij geschrapt worden, hahahaha het verschil tussen werkende mensen en mensen die toch al thuis zijn 😉

  X

 12. Wat tof dat je naar foodfestival Trek gaat, daar wil ik misschien ook naartoe. En ik kijk ook uit naar al die feestdagen hoor! Ik ben misschien freelancer, dus niet ‘officieel’ vrij, maar ik ga mezelf misschien wel een aantal dagen vrij ‘geven’.

 13. Wat een leuke, vrolijke lijst. Vakantiegeld is inderdaad iets waar ik enorm naar uitkijk, hihi. 🙂 En natuurlijk de lekkere salades inderdaad. Altijd goed tijdens warmere dagen!

 14. O heerlijk! Ik kan niet wachten op die warme zomeravonden, onze vakantie, terrasjes pakken en al het groen weer aan de bomen. Fijn lijstje Sammie top!

 15. Wat een hoop fijne en leuke dingen om naar uit te kijken. Zo zie je maar als je het van de zonnige kant bekijkt is er genoeg om vrolijk en dankbaar voor te zien. Ook ik wacht met smart op de zomer. Heerlijk genieten van de zon in onze nieuwe tuin!

 16. Wat een fijn lijstje! Ik vind het nu al leuk om te zien dat er bladeren aan de bomen komen 🙂 en in de avond nog in de tuin kunnen zitten – heerlijk!

 17. Herkenbaar! Ik kan ook niet wachten op vakantie. Maar dat duurt nog even helaas. Gelukkig wel veel feestdagen de komende tijd :-). De zomergarderobe heb ik ook veel zin in. Heb al 2 paar nieuwe schoenen :-).

 18. Ik heb nu een lang weekend. Dus eigenlijk ook een beetje vakantie. Op de echte vakantie moet ‘k nog een tijd wachten, want er staat mij een hele drukke periode te wachten. Ik hoop maar dat ‘k die zonder kleerscheuren doorkom 😉 Waar ik in die periode dan wel naar uit kijk is ons muziekevenement dat we organiseren met onze vzw 🙂 Maar eerst nog wat werken.

 19. Jaaaahh… manlief loopt natuurlijk mee met de Vierdaagse. Wat kijk ik uit naar de Zomerfeesten. Ik moet maar eens op tijd oppas regelen. Normaal zit ik ook altijd bij de intocht langs de weg. Maar nu wordt dat ineens regelwerk, met een kleine. Ik ga ook niet met een dreumes uren langs de weg zitten natuurlijk. Je weet wel hoe het is. Maar ik kijk er echt naar uit, zoals elk jaar!

  1. Ja, ik kijk er ook helemaal naar uit! Op woensdag wandelen ze bij ons door de straat dus dan zitten we standaard op de stoep 🙂 Stoer dat je man mee loopt!

 20. Wat een heerlijke dingen inderdaad om naar uit te kijken! 4 daagse feesten vond ik altijd zooo gezellig, lekker de hele week feesten en ’s nachts net voordat we naar huis gingen de wandelaars succes wensen, schitterend! Liefs.x

 21. Wat een heerlijk lijstje. Ik denk dat ik vooral heel erg veel zin heb in het Pinksteren en Hemelvaart. Van die heerlijke lange weekenden <3.

 22. Leuke dingen om naar uit te kijken! Gaan jullie nog op vakantie? Voordeel van vakantie is inderdaad dat je niks moet he? Ik kan daar ook altijd enorm van genieten. Komende tijd staan er meerdere lange weekenden op de planning en dat is toch wel lekker, hopelijk werkt het weer dan ook mee!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven