Ik ook van jou

Ik kan niet zonder muziek. Ik ben dan ook spotify fan, ontdek daar zoveel nieuwe muziek en heb alle muziek met spotify ook altijd bij me, ideaal! Iedere week op zaterdag deel ik graag een liedje met jullie.

Vandaag weer is een nummer van Guus, blijf het een lekker nummer vinden.

13 reacties op “Ik ook van jou”

  1. O dit is inderdaad echt zo een heerlijk nummer!! Ik ook van jouuuuuuu ik ook van jou… haha zit gelijk weer in mn hoofd

  2. Hé Sammie, kom via de Sharing is Caring TAG van Morgaine even bij je langs!
    Ik ben ook heel veel met muziek bezig, heb me nog niet echt toegelegd op Spotify en I-Tunes, maar YouTube voldoet ook! Even een MP3 van de video maken en ik heb de muziek die ik wil horen. Dus op zaterdag zal ik je in het vervolg een bezoekje brengen! Groetjessssss

  3. Guus Meeuwis blijft een van de beste zangers die Nederland rijk is. Wat een lekker nummer inderdaad! Altijd word ik er weer lekker vrolijk van 😀

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top