Ik werd 28..

ikke28Zaterdag 31 januari werd ik 28  en dat vind ik best oud! Het is namelijk nog maar 2 jaar verwijderd van de 30.. Ben zo blij dat ik nu nog in die twintig val.. heerlijk : )

taartMijn verjaardag verliep niet helemaal zoals gepland, veranderingen maakte van mij een emo onzekere koe die week voor mijn verjaardag en Tommy zat ook niet zo heel lekker in zijn vel dus dat was geen beste combinatie. Vrijdag avond voor mijn verjaardag kwam daar pas verandering in maar toch werd ik doodmoe wakker op mijn verjaardag. Punk werd wakker met een blaasontsteking dus moest er nog een ritje dierenarts ingepland worden in de toch al drukke dag. We moesten boodschappen doen in Duitsland en in NL, nog naar de stad om wat dingen te halen en weg te brengen en Tommy moest s’avonds ook nog even weg. De geplande lunch bij Bagels 7 Beans ging niet door en ook de geplande avondmaaltijd ging niet door en werd vervangen voor simpele tosti’s. Ondanks het geweldige cadeautje wat ik kreeg van Tommy (waar ik trouwens nog steeds super gelukkig mee ben) maakte het voor mij toch een verjaardag om wel snel te vergeten.

pinataDe zondag erna vierde ik mijn verjaardag voor vrienden en familie en ik was blij die dag mijn moeder weer te zien. Ik had haar gemist! Iedereen die ik uitgenodigd had was er ook en daar werd ik dan wel weer blij van. Tommy had zijn best gedaan om een heerlijke taart te bakken en die was ook heerlijk geworden ondanks wat stress die ochtend. Ik ben verwend door mijn familie met een echte pinata die vol zat met snoep en centjes! Van de schone familie kreeg ik ook centjes en dan komt het spaardoel de laptop wat dichter bij : ) Van mijn zwangere vriendinnetje en haar hubbie kreeg ik een heerlijk geurtje van Rituals en een cadeau bon. Van een andere vriendin kreeg ik een hele leuke Blond Amsterdam mok en een pot met ingrediënten voor chocolade koekjes. Iedereen bleef langer als verwacht op deze zondag maar het was erg gezellig!

onepieceDe volgende dag (maandag, ik had vrij) hebben Tommy en ik dan eindelijk die lunch gedaan bij Bagels & Beans en het was zo ontzettend lekker! (Al was het meer een brunch want we waren zo laat uit bed dat ontbijt niet meer aan de orde was) Ook konden we is goed bij praten zonder stress en dat was heel fijn. We zijn nog even verder de stad ingelopen en werden aangevallen door een winterse hagel bui.. Tommy scoorde een heerlijk luchtje voor zich zelf nadat mijn mening gehoord was en hij koos uit wat ik het lekkerst vond, ik heb dus nu een heerlijk ruikend vriendje met nieuw luchtje, heel belangrijk haha. S’avonds trok ik mijn cadeautje weer aan (een echte onepiece!!) en hebben we samen lekker een filmpje gekeken.

21 gedachten over “Ik werd 28..”

 1. He wat balen dat je je niet zo fijn voelde op je verjaardag, dat is erg naar. Gelukkig is het met de visite wel goedgekomen, als ik het zo lees is dat best gezellig geweest 🙂
  De taart ziet er echt zo lekker uit, moet me inhouden hoor 😉

 2. weetje toen ik 30 werd, dacht ik dat het gedaan was.. Serieus, ik dacht nu word ik volwassen…
  Bij mij is het mislukt, ik ga er nu vanuit dat het op mijn 40e gaat gebeuren, wahahaha

  maar klinkt als een heerlijke verjaardag, ik vier het nooit omdat ik het altijd zo’n gedoe vind..

 3. Ik vind verjaardagen altijd een beetje teleurstellend, je kijkt er een heel jaar naar uit en het enige wat je krijgt is dat er 2000 mensen komen vragen of je je nu ‘ouder’ voelt.

  Maar de cadeautjes maken het wel weer goed, hehe.

 4. Klinkt toch als een leuke verjaardag hoor! Maar ik ben het ook eens met Isabel, ik vind verjaardagen vaak ook teleurstellend en niet echt nodig. Ben blij als er mensen aan me denken, maar 9 van de 10 keer vergeet ik zelf dat ik jarig ben en als je dan ergens bent en dat opeens beseft is dat best weird haha!
  Ik vind je haarkleur btw echt zoooo mooi, maar ook zooo mooi bij je staan!

 5. Nog gefeliciteerd!! Had het ook al even op IG gedaan, maar vind dat het hier ook hoort hihi!
  Jammer dat je je niet zo jarig kon voelen door omstandigheden! Gelukkig heeft je familie en vriendje dat een beetje goed gemaakt 😀 Echt een super leuk idee van je fam!
  Je taart ziet er super lekker uit en de lunch bij bagels en beans klinkt ook goed. Nu weer lekker vooruit kijken! En ja..daar hoort ook die 30 bij hihi.. 😉 Take care!

 6. Jammer dat je niet zo’n leuke verjaardag hebt gehad. Gelukkig waren er in de dagen er na veel leuke dingen om van te genieten, zoals ik kan zien :-). Die Pinata geweldig! Zou ik ook wel willen, lekker slaan op dat ding. Die onepiece is super stoer!!

 7. Ziet er lekker uit die taart.. jammer dat je op je verjaardag niet zo ging zoals je het wou hebben. . Maar fijn dat je verwend bent zondag door familie en vrienden! 🙂

 8. Gelukkig heb je uiteindelijk toch nog een leuke viering gehad met je vrienden en familie! Leuk dat je spaardoel nu weer een stapje dichterbij komt. Een keer lunchen bij Bagels & Beans lijkt mij erg leuk om te doen!

 9. Stom zeg dat je je niet helemaal goed voelde op je verjaardag.. Het vergt ook nogal wat voorbereiding..
  Wat onwijs tof dat je een pinata had hihi, lijkt me heel leuk een keertje!
  Uiteindelijk dan ook nog gefeliciteerd natuurlijk ^^

 10. Balen dat je verjaardag zelf ff niet zo lekker liep, maar leuk dat je dat die zondag mooi hebt ingehaald!
  En thx voor het meedenken bog een keer, hoe weet ik (deels) niet hoe ik het heb gedaan, maar avatar werkt nu! 😀

 11. och die Bagels & Beans lunch<3
  Ik wil dit ook gaan doen de dag na mijn verjaardag hihi.
  Klikt echt als een toffe verjaardag.. Fijn om op terug te kunnen kijken ook

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven