15 In Just chatting

Ik zal en ik moet..

Herfst-thee hebben dacht ik gisteren.. 1 van de weinige redenen waardoor ik die (natte-klote-kut-koude-fucking) herfst waardeer is deze thee. Ik ben er verslaafd aan en als deze  heerlijke (vind ik) thee straks weer uit de schappen is, baal ik als een stekker.. (de rest van het jaar dus) Dus vol goede moed ging ik gister gelijk uit mijn werk naar de Plus..

Ik baande mij een weg door vakkenvullers, rolcontainers en moeders met niet luisterende kinderen(rot op!) en kwam aan bij het thee rek.. Ik speurde het enorme assortiment door en mijn hart sloeg een slag over.. geen herfst thee! (what the?!) Een vakkenvuller er bij geroepen.. die ging het vak net als ik met haar ogen af (ja hallo?! dat heb ik net gedaan) en kwam tot de zelfde heldere conclusie.. geen herfst thee.. (ja dûh) Zij haalde er iemand anders bij en ook hij (echt waar) ging het hele rek af. (uhm? zie ik er uit alsof ik niet kan zoeken? das toevallig mijn talent) Het lijkt me duidelijk dat ook hij de thee niet kon vinden.. “Wanneer verwachten jullie de herfst thee dan?”  “Uhm.. over 2 weken denk ik” 2 weken??!!! Neeheeeee!!!

Ik geef niet op dacht ik toen ik de winkel uit liep, ik wandel wel door naar de Netto… En daar… werd ik heel gelukkig.. Een hele rij vol met mijn favoriete thee! Daahag Plus, Hallo Nettorama! Bij afname van 3 stuks 10% korting las mijn oog op het bordje onder de thee..

favorietethee

Heb ik toch maar mooi 83 cent bespaard!

 • Jenn
  september 26, 2014 at 6:03 pm

  Hmm, die thee ken ik nog niet. Ik heb hem al wel zien liggen bij onze coop.

 • Daniëlle
  september 27, 2014 at 8:28 am

  Thee is inderdaad lekker voor een frisse herfstdag. Wat een leuke theesoort! Mijn zusje is een echte “theeleut” dus deze moeten we zeker in huis hebben!Welke smaak heeft deze thee? 🙂

  • Sammie
   september 27, 2014 at 8:35 am

   Kan het op de verpakking niet ontdekken maar fijnproever vriendlief zegt: appel en kaneel 🙂

 • Nailsbyfml
  september 27, 2014 at 1:33 pm

  Oeh, die lijkt me echt heerlijk!

 • youniqueblog
  september 27, 2014 at 6:12 pm

  Hahaha, wat ontzettend grappig beschreven! Ik herken dat wel, dat je iets aan het zoeken bent en dat je iemand erbij haalt en hetzelfde schap gaat afstruinen. Alsof je dat zelf al niet grondig had gedaan…

 • Nathalie
  september 27, 2014 at 8:41 pm

  Ik ben gek op thee.. die thee wil ik snel gaan proberen!!!

 • marahschrijft
  september 28, 2014 at 9:04 pm

  Oeh lekker! Ik ben nu helemaal gek van Twinings Sinaasappel/Kaneel, ook beetje herfstig 🙂

  • Sammie
   september 29, 2014 at 9:05 am

   die ken ik nog niet! ook is proberen 🙂

 • elizavisser
  september 29, 2014 at 11:09 am

  Ze zijn er weer <3!!!

 • Nicky
  september 29, 2014 at 4:40 pm

  Ik hou van thee, maar heb eigenlijk echt nog veel te veel liggen … Aan de andere kant heb ik nog geen echte herstthee, en deze klinkt heel goed …

  • Sammie
   september 29, 2014 at 4:48 pm

   Ik zou t gewoon doen 😉

 • Paul
  september 29, 2014 at 10:03 pm

  Fijn toch, die herfst? Hier staat de houtkachel lekker te branden. Je hoort mij niet klagen.

  • Sammie
   september 29, 2014 at 10:16 pm

   De herfst heeft zijn charme ja.. Maar de kou en de regen kan ik toch niks mee

 • Nieuw terug komend blogje | Zo Sammie enzo
  september 30, 2014 at 9:08 am

  […] Herfst thee! […]

 • Maand overzicht | Zo Sammie enzo
  oktober 1, 2014 at 9:36 am

  […] vriendin van me. We hebben genoten van een High tea. Ik ben weer begonnen met bloggen. Ik heb mijn favo thee weer kunnen scoren! Nog een weekendje mogen genieten van zonnig warm weer. Bink is onder de douche […]