Ik zal en ik moet..

Herfst-thee hebben dacht ik gisteren.. 1 van de weinige redenen waardoor ik die (natte-klote-kut-koude-fucking) herfst waardeer is deze thee. Ik ben er verslaafd aan en als deze  heerlijke (vind ik) thee straks weer uit de schappen is, baal ik als een stekker.. (de rest van het jaar dus) Dus vol goede moed ging ik gister gelijk uit mijn werk naar de Plus..

Ik baande mij een weg door vakkenvullers, rolcontainers en moeders met niet luisterende kinderen(rot op!) en kwam aan bij het thee rek.. Ik speurde het enorme assortiment door en mijn hart sloeg een slag over.. geen herfst thee! (what the?!) Een vakkenvuller er bij geroepen.. die ging het vak net als ik met haar ogen af (ja hallo?! dat heb ik net gedaan) en kwam tot de zelfde heldere conclusie.. geen herfst thee.. (ja dûh) Zij haalde er iemand anders bij en ook hij (echt waar) ging het hele rek af. (uhm? zie ik er uit alsof ik niet kan zoeken? das toevallig mijn talent) Het lijkt me duidelijk dat ook hij de thee niet kon vinden.. “Wanneer verwachten jullie de herfst thee dan?”  “Uhm.. over 2 weken denk ik” 2 weken??!!! Neeheeeee!!!

Ik geef niet op dacht ik toen ik de winkel uit liep, ik wandel wel door naar de Netto… En daar… werd ik heel gelukkig.. Een hele rij vol met mijn favoriete thee! Daahag Plus, Hallo Nettorama! Bij afname van 3 stuks 10% korting las mijn oog op het bordje onder de thee..

favorietethee

Heb ik toch maar mooi 83 cent bespaard!

15 gedachten over “Ik zal en ik moet..”

  1. Thee is inderdaad lekker voor een frisse herfstdag. Wat een leuke theesoort! Mijn zusje is een echte “theeleut” dus deze moeten we zeker in huis hebben!Welke smaak heeft deze thee? 🙂

  2. Hahaha, wat ontzettend grappig beschreven! Ik herken dat wel, dat je iets aan het zoeken bent en dat je iemand erbij haalt en hetzelfde schap gaat afstruinen. Alsof je dat zelf al niet grondig had gedaan…

  3. Ik hou van thee, maar heb eigenlijk echt nog veel te veel liggen … Aan de andere kant heb ik nog geen echte herstthee, en deze klinkt heel goed …

  4. Pingback: Nieuw terug komend blogje | Zo Sammie enzo

  5. Pingback: Maand overzicht | Zo Sammie enzo

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven