34 In Zo sammie

Ik zie, ik zie..

zosammieenzobril

Weer scherp! Niet dat ik eerder niet scherp kon zien want ik had al meerdere brillen maar wilde al maanden weer een nieuwe bril, een hele zwarte het liefst. Ik had al eens eerder een zwart montuur gehad maar toen ik die op een middag op tafel had laten liggen had Punk besloten dat dit wel een leuke kluif zou zijn.. Of tandenstoker, geen idee wat ze dacht  maar mijn bril lag in 12 stukjes toen we thuis kwamen..

Ik heb een min sterkte.. Wat eigenlijk gewoon wil zeggen dat ik verkeersborden op afstand niet kan lezen en ik je niet scherp zie op afstand. Het is niet heel ernstig dus in mijn vrije tijd draag ik ook regelmatig geen bril en geniet van een iets wat wazigere wereld maar dit is op de weg niet verstandig ; ) Ik kan zonder bril de ondertiteling van de tv ook niet goed lezen. Ik dwaal af.. Ik heb 2 nieuwe brillen!

nieuwe bril zosammieenzoEen heel zwart montuur moest en zou er komen en die heb ik gevonden, maar ik kwam nog een bril tegen die ik gewoon niet kon laten hangen. Hij is een soort donker blauw en heeft een opvallende witte streep. Ik vond ‘m helemaal leuk en vind ze beide goed staan.

zosammiebrilIk hou wel van wat zwaardere monturen, als ik dan toch een bril op moet kan je hem maar beter goed zien ook ; ) Dit is dus het zwarte montuur en dit is Tommy’s favoriet, ik heb niet echt een favoriet, vind ze allebei leuk.

sammienieuwebrilSammie! Wat ziet je haar er gek uit!  Ja, het is niet meer blond maar op deze foto’s was het ook nog niet de warme rood/bruine herfst kleur die het nu inmiddels wel is ; ) Maar het gaat hier over de brillen he..

Ik ben nu wel benieuwd.. Welke vinden jullie het leukst?

 • Dina
  november 9, 2015 at 8:08 am

  Herkenbaar van de verkeersborden en moeite met de ondertiteling. Fijn dat je twee nieuwe brillen hebt, dan kan je ook eens afwisselen als de ene beter bij je mood of je outfit past.

 • debby
  november 9, 2015 at 8:19 am

  Oh Sammie ik vind ze allebei ontzettend leuk en wat staan ze je goed. Ik hou zelf ook van wat grote brillen.

 • Elaintje
  november 9, 2015 at 9:07 am

  Ik vind ze je allebei heel goed staan! Die zwarte vind ik volgens mij ietsiepietsie leuker, maar het scheelt bijna niets.

 • Sanne
  november 9, 2015 at 9:35 am

  Ze staan je allebei hartstikke goed!
  En je haarkleur vind ik ook hartstikke leuk!

 • Sophie
  november 9, 2015 at 10:32 am

  Beide zijn erg leuk, maar die blauwe met witte streep vind ik echt heel gaaf! Deze vorm montuur staat je erg goed.

 • Nina Simplynspecial
  november 9, 2015 at 10:42 am

  Ik sluit me aan bij Tommy (sorryyy haha) die zwarte vind ik nét wat leuker! Maar ze staan allebei, en rood haar, yay!

 • Trees
  november 9, 2015 at 10:48 am

  Ze staan je allebei goed! Die blauwe met die streep is wel zeker leuk!
  Toevallig ben ik vorige week ook even gaan kijken, maar kon niet slagen, wil altijd zilverkleurig, mat of glans, maakt niet uit. Mensen zeggen dat zwart me ook staat, maar ik vind het streng maken.
  Veel plezier met je nieuwe brillen!

 • Denise
  november 9, 2015 at 10:52 am

  Ik kan niet kiezen, hahaha. Ik vind ze echt allebei erg mooi staan!

 • Tamarah
  november 9, 2015 at 11:19 am

  Ik vind die met de witte streep jou erg leuk staan!

 • Anne-Sterre
  november 9, 2015 at 11:32 am

  Die met het witte streepje is net een tikkeltje specialer, maar ik vind ze allebei erg leuk staan. Dat bredere montuur past wel bij je.

 • Annelies
  november 9, 2015 at 11:56 am

  Die is ook mooi!! Haha, ik heb net een nieuwe bril, maar die van jou is mooier. Hmm… oh, en wat een drama om van blond naar rood haar te gaan he! Dat heb ik een tijdje geleden ook geprobeerd. Het word zo snel weer bruinig. Maar net als je nieuwe bril staat die haarkleur je ook heel leuk!

  • zosammie
   november 9, 2015 at 4:02 pm

   Ja inderdaad, het rode is er heel snel weer af! Nou ja, ik vind het minder vervelend als dat ik steeds mijn uitgroei moet ontkleuren 🙂

 • Marion
  november 9, 2015 at 1:02 pm

  Ik vind de blauwe supergaaf! Staat die ook mooi bij je bruine haar? Dan staat wellicht het zwart weer mooier…. Maar Sammie Spot nu wel heel erg scherp!

  • zosammie
   november 9, 2015 at 3:55 pm

   Hihi, jup, spotten gaat nu nog beter 😉 Ja gelukkig passen beide brillen ook prima bij mijn haarkleur(en)

 • Morgaine
  november 9, 2015 at 1:52 pm

  Ik denk dat ik een kleurenbril nodig heb, ik zie amper het verschil, echt amper tussen de zwarte en de blauwe, wel de streep dan natuurlijk, en ik vind ze allebei mooi, wat zo mooi is, is dat je het zelf aan je stemming kunt aanpassen, nu draag ik alleen een leesbril, ja ik word ouder. Maar voor mijn dochter heb ik er ook altijd voor gezorgd dat ze verschillende monturen uit koos toen ze nog jonger was ook. Zodat ze het af kon stemmen op haar eigen stemming of zelfs haar outfit, classic en lekker gek 😀

  X

 • Joor
  november 9, 2015 at 2:17 pm

  Ik vind ze allebei erg tof!!!! 🙂

 • Joycerdt
  november 9, 2015 at 2:32 pm

  Allebei erg leuk, maar mijn voorkeur gaat naar de helemaal zwarte!

  Lfs.x

 • Jenn
  november 9, 2015 at 2:49 pm

  Leuk, staat je goed! Bij mezelf vind ik zwaardere monturen niet zo mooi, maar dat komt waarschijnlijk ook omdat ik al lang geen bril meer gewend ben, ik draag al jaren lenzen en zou niet anders meer willen 🙂

 • Saar
  november 9, 2015 at 2:55 pm

  Staat je goed!

 • Cassilda
  november 9, 2015 at 3:15 pm

  Je bent maar een mooierd! Vind de bril met de witte streep het tofste, lekker anders. En dat past goed bij je 😀

  • zosammie
   november 9, 2015 at 3:54 pm

   Dankje!!! 😀

 • Nesrin
  november 9, 2015 at 3:35 pm

  De bril staat je echt heel erg leuk en dat lange haar ook trouwens. Jij kan echt veel hebben, een bril, lang of kort haar en veel verschillende haarkleuren. Ben heus niet a little jealous 😉

  • zosammie
   november 9, 2015 at 3:54 pm

   Haha, dankjewel 🙂

 • Irma
  november 9, 2015 at 3:57 pm

  Haha, ik zet ook nét mijn nieuwe bril op! Maar wat staat die je goed hé, ook gaaaaf je haar zeg!

 • Billy
  november 9, 2015 at 4:29 pm

  persoonlijk vind ik zwart nogal “hard” voor een bril. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar het blauwe exemplaar! Is ook modieuzer vind ik

 • Sher
  november 9, 2015 at 5:05 pm

  Ik vind je allebei heel leuk! Staan je ook heel goed 🙂 Ik houd ook altijd wel van die zwaardere monturen.

 • Beauty& gezondheid
  november 9, 2015 at 5:26 pm

  Super leuke brillen, maar mijn voorkeur gaat uit naar de zwarte!

 • Evelyne
  november 9, 2015 at 6:44 pm

  Ik vind ze beide leuk staan! Ikzelf heb ook meerdere brillen (dankzij een jaarlijkse actie waar je zeer veel voordeel uithaalt) & wissel die vaak af. Niet lachen, maar tijdens de week draag ‘k m’n oude bril. In ‘t weekend de andere 2 die ‘k dan afwissel (klinkt gek, ‘k weet ‘t ^^)

 • Flavie
  november 9, 2015 at 7:22 pm

  De bril met de witte streep vind ik een mooi exemplaar… goed gekozen 🙂

 • Wanda
  november 9, 2015 at 7:48 pm

  Neig een beetje naar de eerste, met die witte streep, vind het net wat afwijkender en uitgesprokener dan de zwarte en dat past wel bij je!

 • marjolein
  november 9, 2015 at 7:58 pm

  Oo ja zie, jij hebt echt zo’n hoofd waar elk type bril goed op staat. Dat hebben dus maar weinig mensen he, toen ik zelf een bril nodig had was de uiteindelijke conclusie “doe dan die maar, we zullen zien wie er nog naast je over straat durft te lopen”. Vind ze beiden erg leuk!

 • Inge
  november 9, 2015 at 11:25 pm

  Ze zijn allebei erg leuk en staan je ook erg goed!

 • Paul
  november 10, 2015 at 12:26 am

  Ai. Fijn zo’n huisdier. En een mooie bril hoor! Kleurt mooi bij je haar.

 • Lieke
  november 12, 2015 at 5:45 pm

  Ze staan je beide heel leuk! Ik denk toch dat ik diegene zonder wit randje leuker vind ^^