20 In Shoppen

Ikea haat.. Ikea liefde..

Ik ben dol op Ikea, vind het altijd gezellig om er rond te neuzen, vind dat ze leuke spullen hebben en heb altijd wel een Ikea wishlist.. De kwaliteit is altijd goed, garantie is top en ze hebben heerlijke gebakjes.. Vol liefde voor Ikea dus maarrrrr.. Haat en liefde liggen dicht bij elkaar niet waar? Waarom moeten ze zoveel verdomd leuke spulletjes hebben! Waarom moet ik de hele winkel (kwijlend) door voordat ik bij de kassa kom, tegen die tijd is mijn wagentje vol en mijn bankpas aan het gillen van ellende..

ikea spiegelHeel weinig haat dus eigenlijk voor Ikea al was het wel even irritant toen Tommy en ik na die heerlijke gebakjes even wilde roken.. Dat ging dus mooi niet want als je eenmaal boven bent kan je niet snel even naar beneden. Met afkickverschijnselen van het niet kunnen roken en kwijl in de mondhoeken (van al die leuke spullen die we wel wilden) liepen wij dus in de Ikea.. 4 uur lang om precies te zijn. Boven eerst met een tas vol spullen, later beneden met 2 karren.

We hebben een hele leuke middag gehad, we hebben samen een heel verstandig moment beleefd en 2 artikelen uit ons wagentje gegooid toen we besefte dat het alleen decoratief was en we maar een kleine Swift bij ons hadden (en de loterij nog niet gewonnen hadden) en we hebben alles gekocht wat we nodig hadden.. En een klein beetje meer..

ladekast malm ikeaWij gingen naar Ikea voor een ladekast voor op de slaapkamer want 2 mensen hebben samen best veel zooi en de kledingkast was niet meer voldoende, gordijnen voor op de slaapkamer en een paar bakjes om de losse zooi in het kastje beneden te kunnen opruimen..

ikea bakjesWe kochten, bakjes waar ik make-up troep in kan doen, een ladekast, een wastafel kastje, gordijnen en gordijn rails, een stoel, een laptoptafeltje, een onwijs mooie spiegel, een deurmat, een mat voor in de badkamer, dozen voor onder de salon tafel (die te hoog bleken bij thuiskomst) de bakjes om op te ruimen en vak verdelingen voor in die ladekast. Meer als dat we nodig hadden dus maar zeer blij met onze aankopen! Het is gelijk een stuk opgeruimder in huis : )

 • Tamarah
  maart 13, 2015 at 7:46 am

  Ikea is zeker leuk!

 • Maggie
  maart 13, 2015 at 8:51 am

  Ik vind de spullen bij IKEA leuk, maar de winkel zelf een ramp!!

 • jackie
  maart 13, 2015 at 9:20 am

  geen rokershok ?? dan ga ik toch echt naar buiten… Zo lang kan ik niet zonder *bloos*
  Ik hou van ikea, en heb alweer een klein lijstje….
  ‘gelukkig’ is er geen ikea in de buurt dus als ik ga, ga ik meestal ook los

 • Morgaine
  maart 13, 2015 at 9:26 am

  Ja die Ikea.. wat ik nog altijd niet snap… Als ik naar Ikea wil, moet ik nog altijd mijn ouder uit Amersfoort laten komen, of ik daarheen gaan om überhaupt een Ikea te kunnen bezoeken, die bezoeken zijn dus zeldzaam, hahahaha

  En dan woon je in een stad als ALMERE waar men de huizen uit de grond pompt of het niks is, maar geen Ikea te vinden, dichtstbijzijnde? Nou ja, Amersfoort, Amsterdam Zuid-Oost of zelfs Haarlem als men het in Amsterdam niet heeft.

  Maar, de andere kant, is weer goed voor de portemonnee, gezien die wel vol blijft zo 😛

 • Northflix
  maart 13, 2015 at 10:19 am

  Ik kom alleen bij IKEA als ik écht iets nodig heb, want sinds de verbouwing van de winkel in Groningen verdwaal ik er steeds en kan niets vinden.
  En inderdaad: Als je eenmaal binnen bent… Moet je de hele winkel door voor je er weer uit kunt.
  En ik wilde laatst alleen iets terugbrengen, zat de deur naar de klantenservice nog op slot! Kon ik alsnog helemaal omlopen!
  Maar ja, daar staat tegenover: Lekkere goedkope gebakjes en gratis koffie (met IKEA card) en leuke spullen voor een goede prijs.

 • Marion
  maart 13, 2015 at 10:57 am

  Hahahahaha, met afkickverschijnselen en kwijl in de mondhoeken… Briljant!

 • Joor
  maart 13, 2015 at 12:07 pm

  wauw jullie hebben goed gescoord bij de Ikea… 🙂 leuke spulletjes! Die ladekast is echt geweldig!!!

 • Sas
  maart 13, 2015 at 1:54 pm

  Haha ik neem zelf ook altijd meer mee 😉

 • Nesrin
  maart 13, 2015 at 4:01 pm

  Fijn dat je nu een opgeruimder huis hebt! Dat is wel weer super handig van de Ikea, ze hebben het allemaal.

  Ik kwam er altijd graag voordat ik kinderen had…Nu ren ik heel snel mijn rondje en pak alleen wat ik nodig heb.

 • Evelien
  maart 13, 2015 at 6:29 pm

  Ikea is zeker leuk. Ik kom ook altijd met meer terug dan ik in gedachten had. Wat dat betreft is Ikea inderdaad niet zo leuk 😉

 • onderdeblauweregen
  maart 14, 2015 at 2:01 pm

  Ja haat liefde heb ik ook met ikea…bij mij ligt de haat er vooral om door het pand te moeten :p maar je de liefde voor spulletjes heb je geen keus en dan ga je toch.
  Jullie hebben leuke inkopen gedaan en ik blijf die spiegel echt super gaaf vinden!

 • Flavie
  maart 15, 2015 at 8:46 am

  De ladekast die jij hebt, staat hier bij ons in de eetkamer wel berkenkleur… omdat ze zo mooi strak zijn.. ook heel handig met de laden.

 • Joyce
  maart 15, 2015 at 10:03 am

  Moehahahaha ow ja dat is herkenbaar, maar misschien zou je met mijn liefste eens door de Ikea heen moeten wandelen. ik overdrijf niet, we moesten er woensdag even zijn en stonden binnen 30 minuten weer buiten met alles wat we nodig hadden…. soms is de efficiëntie van die vent van mij zoooooo irritant 😉

 • Wanda
  maart 15, 2015 at 3:07 pm

  Oeps… ik heb er echt een haatverhouding mee! In mijn beleving altijd dezelfde producten, altijd druk, altijd gillende kinderen en ik kom de spullen bij echt iedereen weer tegen, dus nee, ik kom er hooguit 1 keer in de 3 jaar…

 • Miss Paperfection
  maart 15, 2015 at 7:04 pm

  Goh, ik ben echt al jaren niet meer in Ikea geweest. You gotta love it or hate it en bij mij is het meer het laatste. Er is te veel en bovendien is de kwaliteit er de laatste jaren serieus op achteruit gegaan.

 • Billy
  maart 16, 2015 at 7:54 pm

  wij gaan er niet zo vaak, maar ik vind die spullen ook cool en betaalbaar

 • Lies
  maart 18, 2015 at 9:31 pm

  Ik vind de spulletjes leuk! Ik kom er nooit, maar ben bang dat als ik er eenmaal kom, ik dan met veul te veul thuis kom 😉

 • Floor Daasvand
  maart 21, 2015 at 3:18 pm

  Ik wil zo graag weer een keer in Ikea rondlopen! De laatste keer dat ik geweest ben was ik denk ik een jaar of 10

 • Tamara
  maart 22, 2015 at 12:22 pm

  verstandig weer van alles niet mee te nemen. Jullie zijn goed geslaagd!

 • Natascha - Pixel Purrfect
  juli 21, 2015 at 9:06 pm

  Haha ik ken dat gevoel 😀 Voor we naar de kassa gaan probeer ik toch altijd eens mijn karretje te overlopen om te kijken of er geen spijt-aankoopjes opliggen 😀 Met al die kleine leuke spulletjes is het soms lastig kiezen 😀