ikea kerststerren

Ikea inspiratie

Ons doel van het tripje Ikea vorige week was duidelijk: Scoor een Hektar lamp, dump ‘de depressie op zich‘. Dit is overduidelijk gelukt want we kwamen thuis met 4 Hektar lampen.. De staande versie, de grote voor boven de eettafel en 2 kleintjes zodat ik weer eens mijn hobby scrappen op kan pakken.. Maar een tripje Ikea zorgt ook altijd voor inspiratie en dit keer maakte ik een paar foto’s van mijn favo Ikea hoekjes.

Ik kan net zo goed de hele Ikea op de foto zetten want ik vind bijna alles daar wel leuk.. Ik ben die-hard Ikea fan ; ) Tommy ook trouwens. Dit keer was het bezoekje aan Ikea in kerstsferen, we hebben meerdere kerstbomen gespot en ook de gave kerst lampen die je op de bovenste foto ziet. Als we een enorme keuken hadden dan wist ik het wel ; ) Je vind ze hier.

ikea keuken roodOver keukens gesproken.. Ik vind onze keuken helemaal te gek maar werd ook een beetje verliefd op deze rode keuken in de Ikea. Het behang, het aanrechtblad, de rode kastjes.. I like it! Maar ook de snijplanken en die serveerschaal. De SINNERLIG collectie was nog een serie die Tommy en ik allebei mooi vonden. Ik werd vooral verliefd op onderstaande voorraadpot.

ikea keuken

Dan is er nog een slaapkamer bij Ikea die ik mooi blijf vinden. Ik zou het nooit zo snel durven te doen en Tommy zou er niet blij van worden maar onderstaande slaapkamer die in de Ikea in Duiven staat vind ik zo gaaf. Alles zo zwart en donker, het heeft iets. (foto’s zijn niet great, I know, maar je kan zien wat ik bedoel, ; ) toch?!)

donkere slaapkamer

ikea slaapkamerWat ik ook altijd heb als ik bij Ikea ben.. Mijn wishlist groeit altijd! Gewoon altijd! Ik word er altijd een beetje hebberig en ik wil spontaan een enorm huis waar ik al die leuke hoekjes uit de Ikea in kan stoppen. Herkent iemand dit? Zo zag ik onderstaande enorme schaal met kaarsen en kerstdecoratie, het muurtje met het toffe behang en dat trapje, de plantjes, het is allemaal zo leuk!

ikea duiven

27 reacties op “Ikea inspiratie”

 1. Uh oh Sammie, die zwarte slaapkamer, ja die is MOOI! Maar! mag ik je iets vertellen? hahaha ja dat mag wel, ik heb van Malm, Ikea dus, 2 ladekasten in donker hout gekocht, tegen zwart aan, heel donkerbruin, zwart is nog donkerder dus… en ik heb een klein beetje spijt.. waarom? Je ziet er heel snel stof op!!!!

  Dus weet waar je aan begint met donkere meubels! Hoe mooi ook, dat dacht ik dus ook… eerlijk waar.. maar mijn nachtkastje, waar ik toch wel wat spullen op heb staan.. ja uhm… die is vaker grijs bovenop dan zijn oorspronkelijk prachtige donkere kleur, hahaha

  Maar ik snap je wel, want het is gewoon mooi!

  X

   1. Ik heb dat toen ook al gelezen en gezien inderdaad, zie ik nu, maar toen had ik het nog niet over het stof en dat is een idee, ik leg er nu een kleedje overheen, valt het ook niet zo op op de grote, maar het nachtkastje is weer anders.. dan wordt het weer glad, kat springt erop, zeilt alles eraf omdat hij doorzeilt, hahaha ik ga even nadenken ๐Ÿ˜‰ Want irritant is het wel… mijn nachtkastje ๐Ÿ˜‰

    X

 2. Wauw, wat een prachtige plaatjes zeg, tof om te zien! Ik ben alweer veel te lang niet bij de Ikea geweest, moet zo te zien maar snel weer eens een bezoekje brengen ๐Ÿ™‚

 3. Ik heb ooit vijf jaar bij Ikea gewerkt, als bijbaantje en toen wilde ik inderdaad alles. Denk dat ik nu door die overload toen best wel genezen ben. Als ik nu naar Ikea ga, ben ik heel doelgericht. Ik bedenk van tevoren wat ik wil en ga dat dan halen of kijken of ze zoiets hebben.

 4. Ikea is idd echt een grote winkel vol leuks en goed voor inspiratie…
  Ik kan niet wachten tot straks alles rond is en ik alle kamers van het huis langs kan om te veranderen

 5. Je weet wat het is he. Ikea winkels liggen in een timewarp spot. Je gaat er in, je denkt heel redelijk een uurtje bezi te zijn, en je komt buiten, en het is ineens 6 uur later dan je dacht!
  Ik krijg altijd wel veel ideetjes in de Ikea. Maar dan heb ik mijn gozer bij me, die mijn ideetjes even vertaald naar de werkelijkheid. Dan kom je met minder thuis dan je dacht of wilde. Wat maar goed is ook. Ons huis is al bijna een ikea catalogus. Niet dat dat erg is! Maar wel een beetje raar als je bij je tante komt en daar dezelfde meubels tegenkomt als in je eigen woonkamer.

 6. Jaaa leuk! Helaas snapt mijn vriend niet het plezier van eventjes naar de Ikea om alleen maar te snuffelen. Waarom er heen gaan als je niets nodig bent?! Tja…wij vrouwen kunnen daar prima een uitje van maken, zelfs een hele dag!! Ik ben al een tijdje niet meer bij de Ikea geweest. Misschien maar goed ook..zo kan ik nog even doorsparen ๐Ÿ˜‰

 7. Ik heb heel lang getwijfeld tussen een zwarte of witte slaapkamer. Uiteindelijk zijn we voor wit gegaan vanwege het overschilderen als we weggaan in ons appartement. Maar ik zou zo graag een zwarte slaapkamer willen!

 8. Zoo herkenbaar haha. Ik word ook altijd zo hebberig van de Ikea, te leuke dingen en gelukkig ook gewoon betaalbaar! Wel een goed idee om daar nu ook weer eens heen te gaan, leuke Kerstspullen halen!

  Lfs.x

 9. Ikea is er flink op vooruit gegaan ik kan me nog herinneren in de jaren 90 dat ik echt dacht, wat doe ik hier, maar ze hebben nu veel meer mooie spullen voor weinig.

 10. Gaaf zo een rode keuken. Mijn schoonmoeder heeft een rode Ikea keuken ๐Ÿ˜‰
  Ik dacht dat het een tricky kleur zou zijn maar je kunt er veel kanten mee op.

 11. IKEA is zo leuk! Ik hou van IKEA. Ik ga er ook nooit heen en dan niks kopen ;-). De keuken van IKEA worden met de jaren mooier :-).

 12. Oh wauw, prachtige inspiratie. IKEA blijft een erg fijne winkel. Eentje waar we, als we zijn verhuisd zeker gaan neuzen ๐Ÿ˜‰ (en kopen, kopen, kopen haha)

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top