in stijl de winter door

In stijl de winter doorkomen

Het kan me niks schelen dat het niet sneeuwt en dat het niet iedere dag -7 is. Voor mij is het winter en voor mij is het koud genoeg. Ik vind er ook niks aan en spoel het liefst door naar de lente. Helaas kan ik geen fast forward knop vinden voor de seizoenen dus ik moet me maar inpakken tegen de kou.

En dat hoeft niet perse in oude truien waar mijn figuur niet in te vinden is. Dat hoeft niet in thermo ondergoed tot aan mijn kin die bedekt is door een dikke lelijke sjaal. Nee, warme kleding kan gelukkig ook heel leuk en stijlvol en hip zijn! Ik ging op zoek naar warme items om in stijl de winter door te komen.

hippe winterkleding 1. Zwarte trui met glansprint (Esprit) 2. Hush Puppies dames schoenen, heerlijk warm! (Scapino) 3. Een echte OnePiece, deze zitten zooooo lekker! (OnePiece) 4. Sweatjurk, dit zal zo lekker comfi zitten! (Esprit) 5. Fijngebreide poncho (Hema) 6. Grof gebreide damestrui (Hema) 7. Handschoenen van fluweelzacht suède, knitwear en fleece (Esprit) 8. Colsjaal met leuke details (Hema) 9. De muts is van Rituals en te cute! (Rituals)

Vooral de extra lange sweatjurk/trui van Esprit lijkt me heerlijk zitten en de gevlochten sjaal van de Hema vind ik zo leuk. En ja, een nieuwe echte OnePiece, daar zou ik geen nee tegen zeggen : D

Heb jij jouw hele wintergarderobe al compleet?

15 reacties op “In stijl de winter doorkomen”

 1. Die schoenen had ik toen ik op de middelbare school zat! Wow, dat klinkt trouwens als lang geleden. Een jaar of 8 geleden denk? Dat model blijft altijd wel bestaan! 🙂 Ik vind die gebreide trui en poncho erg gaaf.
  Mijn wintergarderobe moet nog aangevuld worden met 2/3 dingen denk ik. Dan heb ik wel genoeg!

 2. Toffe kleren! Die eerste trui vind ik leuk! Ik ben hoogzwanger dus pas niet zoveel meer. Wissel al mijn zwangerschapskleding continu af haha. Blij als ik weer mijn eigen kleding pas.

 3. Ja, dat heb ik, al jaren, en en laatste item is vorig najaar aangeschaft, ze kunnen mij erin uit tekenen misschien, maar ja… dat hoort erbij 😉

  X

 4. Aargh, zo’n vreselijke onesie! Brrr. Daar krijg ik het koud van, ook als het zomer is ; )

  Bij mij zijn mijn winterkleren vergelijkbaar met mijn zomerkleding. Alleen draag ik lange rokken in plaats van lange, en een vestje over mijn shirt.

  Ik vind het nu ook echt winter, en vind het fijn dat we de kortste dag gehad hebben.

 5. Super leuke selectie! Nummer 6,8 en de muts vind ik heel leuk. Ik heb alleen geen geschikt hoofd voor muts. Lijk dan net op een ei 😉

 6. Oooh die sweaterjurk van Esprit ziet er echt hemels uit. Legging er onder en gewoon zo een hele dag doorbrengen. Haha. Ik weet nog dat ik jaaaaren geleden zo graag laarsjes wou met een pelsje er in en ik kon gewoon nergens zo’n mooi paar vinden. Zo raar! Denk dat dat toen nog niet echt hip was ofzo :p haha. Deze zijn wel heel erg leuk!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top