15 In Kleding en accessoires

In stijl de winter doorkomen

in stijl de winter door

Het kan me niks schelen dat het niet sneeuwt en dat het niet iedere dag -7 is. Voor mij is het winter en voor mij is het koud genoeg. Ik vind er ook niks aan en spoel het liefst door naar de lente. Helaas kan ik geen fast forward knop vinden voor de seizoenen dus ik moet me maar inpakken tegen de kou.

En dat hoeft niet perse in oude truien waar mijn figuur niet in te vinden is. Dat hoeft niet in thermo ondergoed tot aan mijn kin die bedekt is door een dikke lelijke sjaal. Nee, warme kleding kan gelukkig ook heel leuk en stijlvol en hip zijn! Ik ging op zoek naar warme items om in stijl de winter door te komen.

hippe winterkleding 1. Zwarte trui met glansprint (Esprit) 2. Hush Puppies dames schoenen, heerlijk warm! (Scapino) 3. Een echte OnePiece, deze zitten zooooo lekker! (OnePiece) 4. Sweatjurk, dit zal zo lekker comfi zitten! (Esprit) 5. Fijngebreide poncho (Hema) 6. Grof gebreide damestrui (Hema) 7. Handschoenen van fluweelzacht suède, knitwear en fleece (Esprit) 8. Colsjaal met leuke details (Hema) 9. De muts is van Rituals en te cute! (Rituals)

Vooral de extra lange sweatjurk/trui van Esprit lijkt me heerlijk zitten en de gevlochten sjaal van de Hema vind ik zo leuk. En ja, een nieuwe echte OnePiece, daar zou ik geen nee tegen zeggen : D

Heb jij jouw hele wintergarderobe al compleet?

 • marije
  december 22, 2016 at 7:39 am

  Hele leuke stijl! Stoer maar comfy, love it! Vind de sweatjurk erg leuk.

 • Susan
  december 22, 2016 at 7:53 am

  Leuk om te zien!

 • Charel
  december 22, 2016 at 8:37 am

  Leuk nummer 5 wil ik ook wel! Heerlijk al die items bij elkaar!

 • Sandra
  december 22, 2016 at 8:38 am

  Die schoenen had ik toen ik op de middelbare school zat! Wow, dat klinkt trouwens als lang geleden. Een jaar of 8 geleden denk? Dat model blijft altijd wel bestaan! 🙂 Ik vind die gebreide trui en poncho erg gaaf.
  Mijn wintergarderobe moet nog aangevuld worden met 2/3 dingen denk ik. Dan heb ik wel genoeg!

 • Jenn
  december 22, 2016 at 10:27 am

  Leuk! Nummer 6 is mijn favoriet 🙂

 • Nicole
  december 22, 2016 at 11:24 am

  Toffe kleren! Die eerste trui vind ik leuk! Ik ben hoogzwanger dus pas niet zoveel meer. Wissel al mijn zwangerschapskleding continu af haha. Blij als ik weer mijn eigen kleding pas.

 • Irene
  december 22, 2016 at 12:39 pm

  Wat een leuke kleren! Die eerste trui vind ik echt tof!

 • Morgaine
  december 22, 2016 at 12:40 pm

  Ja, dat heb ik, al jaren, en en laatste item is vorig najaar aangeschaft, ze kunnen mij erin uit tekenen misschien, maar ja… dat hoort erbij 😉

  X

 • Joor
  december 22, 2016 at 1:38 pm

  Wat een hele toffe dingen zitten er tussen!! De eerste vind ik echt super tof!! Haha ja mijn gaderobe is winter proof 🙂

 • Vlijtig Liesje
  december 22, 2016 at 3:28 pm

  Aargh, zo’n vreselijke onesie! Brrr. Daar krijg ik het koud van, ook als het zomer is ; )

  Bij mij zijn mijn winterkleren vergelijkbaar met mijn zomerkleding. Alleen draag ik lange rokken in plaats van lange, en een vestje over mijn shirt.

  Ik vind het nu ook echt winter, en vind het fijn dat we de kortste dag gehad hebben.

 • Inge
  december 22, 2016 at 5:41 pm

  Die eerste trui is leuk! Ik heb soortgelijke schoenen, heel fijn!

 • Nesrin
  december 22, 2016 at 9:42 pm

  Super leuke selectie! Nummer 6,8 en de muts vind ik heel leuk. Ik heb alleen geen geschikt hoofd voor muts. Lijk dan net op een ei 😉

 • Josine
  december 23, 2016 at 12:32 am

  Ik ben ook dol op de winter en al die heerlijke dikke vesten en kleding. Die nr. 4 jurk vind ik echt geweldig! Liefs Josine

 • Irene | Tussenmarsenjupiter
  december 23, 2016 at 8:01 pm

  Oooh die sweaterjurk van Esprit ziet er echt hemels uit. Legging er onder en gewoon zo een hele dag doorbrengen. Haha. Ik weet nog dat ik jaaaaren geleden zo graag laarsjes wou met een pelsje er in en ik kon gewoon nergens zo’n mooi paar vinden. Zo raar! Denk dat dat toen nog niet echt hip was ofzo :p haha. Deze zijn wel heel erg leuk!

 • Ester
  januari 5, 2017 at 12:01 am

  Die zwarte sweater en de sweatjurk zijn leuk!