Industriële TV meubels

Industrieel tv meubel, stoere praktische blikvanger!

Onze industriële tv kast bestelde ik al toen we nog in de flat woonden. Ik was er verliefd op, ze hadden korting en ik wilde niet het risico lopen dat hij uitverkocht zou zijn. Zo kwam het dat hij weken in de doos bleef staan tot we zouden verhuizen. Nog steeds ben ik verliefd! Ben jij ook nog op zoek naar een industrieel tv meubel?

Industrieel tv meubel.

Een industrieel tv-meubel is een praktische oplossing voor het plaatsen van je televisie en mag gezien worden! Hier staat de tv er trouwens niet eens op, hij hangt net boven de kast, maar alle tv toebehoren zijn er in opgeborgen. Het is ook wel een beetje een blikvanger in onze woonkamer. Ik vind het nog steeds een stoere gave kast en ben er nog net zo blij mee als toen ik hem gekocht had bij Giga Meubel. Aangezien de rest van ons interieur ook stoer en industrieel is past deze industriële tv kast er ook perfect bij. We vinden het ook fijn dat hij een open gedeelte heeft en dichte delen. Zo kunnen we wat troep opbergen in de lades en achter het deurtje die we niet in het zicht willen hebben.

tv meubel industrieel

Ik ben nog lang niet uitgekeken op onze tv kast, maar vind het altijd leuk om te zien wat er nog meer is of wat nieuw is. Bij industrieel denk ik aan metaal en hout. Een beetje ruw, niet te netjes en vooral stoer. Een industrieel tv meubel moet wat mij betreft een beetje stoer zijn, mannelijk zou ik bijna willen zeggen. Ik kwam aardig wat stoere varianten tegen in verschillende maten. Met deurtjes en lades, maar ook open tv kasten. De leukste deel ik met jullie ter inspiratie!

Industrieel tv meubel

Een hele rij met stoere industriële tv meubels!1. Tv meubel Luuk van Loods 5 2. Stef Tv-meubel van Moos. 3. Zwarte tv-kast 4. Stoere basic tv-kast met 3 lades 5. Tv meubel Estrada van woonwinkel Trendhopper 6. Ook van Trendhopper, deze stoere metalen tv kast 7. Stoere stalen kast van Pronto wonen. 8. open tv kast gespot bij FonQ. 9. Industriële tv kast met massief gerecycled hout. 10. Tv-meubel Gate van LABEL51. Nog meer inspiratie? Kijk ook zeker eens op de website van Giga Meubel. Daar staan ook nog super veel toffe industriële meubels op de website.

3 gedachten over “Industrieel tv meubel, stoere praktische blikvanger!”

  1. Misschien vind je ons tv meubel ook wel stoer, die geeft net wat meer warmte door het hout.. maar wel het stoere effect wat je zoekt? Ik vind het leuk dat je jouwe zo’n ronding heeft! nummer 3 of 10 zou ik het snelst voor gaan

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven