zwarte kandelaars

Industrieel wonen met deze woonaccessoires.

Industrieel is een stijl waar ik heel blij van wordt en Tommy kan deze interieur stijl ook waarderen. Niet zo gek natuurlijk, industrieel is stoer en mannelijk. Planten, verlichting en woonaccessoires zijn ideaal om industrieel wonen ook huiselijk en gezellig te maken. Ik kan echt genieten van wat persoonlijke items in huis zoals foto’s en vakantie souvenirs. Extra gezellig is het met stoere woonaccessoires die passen bij het industriële sfeertje. Zo zijn de kandelaars op de foto hierboven mijn nieuwste aanwinsten, ik kocht ze bij de H&M. Uiteraard zijn er online ook heel wat items te vinden. Ik zet de leukste op een rij.

Stoere lampen.

Goede verlichting kan al heel veel doen voor een warm gezellig sfeertje in huis. Wij hebben in de woonkamer een heleboel Hue verlichting en deze lampen kunnen wij naar smaak instellen. Wit licht, geel licht, zelfs blauw licht is mogelijk. Al deze bollen zijn uiteraard wel in stoere lampen gedraaid. Heb je de ruimte en het geld voor een echte vintage industrie lamp dan is dit heel gaaf om in je keuken of woonkamer te hangen. Liever iets subtieler? Dan zijn deze lampen misschien iets voor jou.

Stoere lampen industrieel

1. Uittrekbare schaarlamp voor aan de wand. 2. Tafellamp van GigaMeubel 3. Eglo tafellamp, ligt bij ons in de vensterbank. 4. Zuiver hanglamp 5. Staande vloerlamp 6. Zuiver Navigator lamp super mooi! 7. Compacte Mable tafellamp van Lucide 8. Deze lampen staat nog steeds op onze verlanglijst, Seletti Monkey 9. Tafellamp Benn van GigaMeubel. 10. Deze hanglamp kreeg ik tijdens een samenwerking en hangt heel tof boven mijn bureau. 11. Tijdens het speuren bij de webshop Sweet Living ben ik een beetje verliefd geworden op deze bureaulamp/tafellamp. Deze staat op mijn verlanglijstje.

Industrieel wonen woonaccessoires.

De verlichting geregeld? Planten gekocht? Foto’s geprint? Dan zijn deze woonaccessoires misschien wel helemaal jouw ding om het af te maken. 1. Fotolijst 2. Tafelklok van Zuiver 3. Kandelaar van Hema 4. Mica bloempot 5. Tafelklok Ben, ik heb hem zelf in het zwart. 6. Blauwe metalen bak. 7. Mica bijzettafel set 8. Serax bloempot 9. Tijdschriftenhouder van By-Boo 10. Kruidenrek, ook leuk voor op je bureau! 11. Plantenbak op pootjes. 12. Fotolijst. 13. Opbergblik.

Industrieel wonen woonaccessoires

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links. Mocht je iets bestellen via bovenstaande links verdien ik een centje bij. Het kost jou helemaal niets. Check mijn disclaimer voor meer info.

6 gedachten over “Industrieel wonen met deze woonaccessoires.”

  1. Stoppen nuo hoor Sam! Als ik die foto van jouw woonkamer zie word ik zo jaloers. Ik vind al deze accessoires super maar die tafelklok Ben (die heb jij ook toch?) nog wel het meest!

  2. Die Eglo lamp (nummer 3) vind ik echt héél erg leuk! De prijs valt me ook nog alles mee. Heb er denk ik alleen geen plek voor. 🙂

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven