Industriële eethoek met een metalen wandrek.

Tijd voor weer een kijkje in ons huis. Het is voor een heel eind af en we voelen ons helemaal thuis. Eigenlijk is de hele beneden verdieping zo goed als klaar. We moeten alleen nog plinten tegen de muren plaatsen, een klusje waar we weinig zin in hebben ; ) Toch wilde ik jullie vandaag een kijkje geven in onze industriële eethoek. Een plekje direct naast de keuken, waar ik ontzettend tevreden over ben. Dat komt ook omdat daar 2 items te vinden zijn dit ik helemaal geweldig vind. De stoere locker kast en een metalen wandrek.

Nieuw gekocht voor de verhuizing.

Zodra we wisten dat we naar dit huis zouden vertrekken was is al bezig met de inrichting. De tv kast bestelde ik direct en die heeft 2/3 maanden in de doos onder onze eettafel gestaan. Het metalen wandrek kochten we al in september en de locker kast kochten we in oktober. De dozen gingen direct de schuur in en mochten pas uit de verpakking na de verhuizing. Het was zo fijn om ze eindelijk uit de verpakking te halen toen we waren verhuisd!

wandrek metaal

metalen wandrek

industrieel wandrek

Industriële eethoek.

De eettafel en stoelen hadden we in het oude huis ook al staan. In dit huis komt het stalen frame van de tafel helemaal tot zijn recht. Ook de Hektar lamp boven de tafel is mee gekomen uit ons oude huis. Alle Ikea Hektar lampen zijn meegekomen, we hebben er zelfs nog een rij spots van bij gekocht voor in de keuken. Ik wilde zoveel mogelijk lampen in dezelfde stijl op de beneden verdieping. Het metalen wandrek kochten we bij FonQ. Ik moet trouwens wandrekken zeggen, we hebben er 2 naast elkaar gehangen. De gebouwde boekenkast is achtergebleven in het oude huis en ik wilde toch wat aan de muur om wat spulletjes kwijt te kunnen. Deze metalen wandrekken vonden we allebei erg mooi en passen prima bij onze industriële eethoek.

*Update. Ik krijg veel vragen over de wandrekken, deze zijn bij Fonq uitverkocht. Het is een Mica wandrek. Nog meer wandrekken vind je hier.

locker kast

detail foto

De locker kast kochten we bij de Bommel meubelen. Ik kende deze winkel niet totdat mijn moeder er een keer over begon. Tommy en ik zochten nog een kastje met deurtjes voor in de woonkamer. Deze past perfect bij de rest van onze meubels en heeft deurtjes. Mooi om zooi in op te bergen, van die rommeltjes die je snel wil opruimen. Het kastje staat direct naast de woonkamerdeur en hoort wat mij betreft bij onze industriële eethoek. Het vogelhuisje voor je sleutels kregen we cadeau van mijn oom en tante toen we hier kwamen wonen. Uiteraard staat er een sanseveria in de eethoek, die kon natuurlijk niet ontbreken. Ik twijfel nog over nog een groene plant op het wandrek, maar voor nu staat het me even goed. Het word vast snel genoeg gevuld ; )

20 gedachten over “Industriële eethoek met een metalen wandrek.”

  1. Echt zo mooi geworden! Ik hou wel van die strakke stijl. Zou het zo allemaal in mijn huis zetten 😉 En jullie hebben de kunst onder de knie om het toch nog gezellig te maken (bij sommigen is dat strakke meteen te kil) 😉 Echt goed gedaan!

  2. Super tof! Leuk ook zo’n kijkje in jullie woning.
    Ik ben ook nog steeds erg blij met een wandrekje met al mijn toffe spulletjes erop. Om blij van te worden he?!

  3. Haha, de plintenkwestie! Ik raad je wel aan om het meteen te doen hoor, nu zit je nog een beetje in die vibe en hoe langer je wacht, hoe kleiner de kans dat het nog gebeurt 😛 Leuk geheel zo trouwens, gaaf he dan eindelijk al die nieuwe spullen bij elkaar!

  4. beste,
    ik ben op zoek gegaan naar de wandrekken op fonq en vt wonen maar niet te vinden.
    toevallig nog een idee waar ik deze vind want vind ze echt super.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven