Industriële tv kast en veel planten. Onze woonkamer.

De woonkamer is mijn favoriete kamer in het hele huis. We zitten hier het meest en ik vind het een hele fijne plek geworden. Het voelt fijn. Niet alleen voor mij, maar ook voor Tommy. Het is een stoere industriële warme woonkamer geworden. Het eerste deel van onze woonkamer hebben jullie al gezien. Vandaag laat ik jullie graag deel 2 van onze woonkamer zien met de industriële tv kast. Ook gelijk het laatste deel trouwens, groter is hij niet ; ) 

Een industriële tv kast voor een stoere woonkamer.

Industriele tv kast

Giga meubel tvkast

De tv wand is mijn favoriete plek, hij is precies geworden zoals ik in mijn hoofd had. De kleur blauw van Histor op de wand vind ik prachtig en alles wat er aan deze kant van onze stoere woonkamer te vinden is vind ik gewoon helemaal geweldig. Ik ben er eerlijk gezegd een beetje verliefd op : ) Gelukkig kan ik er altijd naar kijken als ik op de bank zit. Ik heb inmiddels besloten dat ik deze kleur blauw ook op ‘mijn kamertje’ wil. Toen we de verf bij Karwei kochten hebben we een kleine reken fout gemaakt. Iets teveel verf gehaald dus. Niet erg, nu kan ik dezelfde kleur mooi ook boven gebruiken. De industriële tv kast bestelde ik weken geleden bij Giga Meubel, ik was er al een aantal maanden verliefd op en wilde het risico niet lopen dat hij uitverkocht zou raken. Zodra we wisten dat we zouden gaan verhuizen bestelde ik de kast, hij heeft al die tijd in een doos onder onze eettafel gestaan. Zo stond hij niet in de weg en was hij veilig verpakt tot de dag van de verhuizing. Kijk eens hier voor meer stoere industriële tv meubels.

boomstam plantenpot

cactus

Het was de eerste keer dat ik iets bestelde bij Giga Meubel. Ik kende de webshop al langer, maar had er nog nooit iets besteld tot deze industriële tv kast. Na de betaling kreeg ik een mail en kon ik zelf een lever afspraak maken. Ideaal! Deze doos kun je niet door de brievenbus proppen en afhalen bij een PostNL punt lijkt me ook niet ideaal. Ik plande de bezorging op een dag dat Tommy thuis aan het werk was en de kast werd op de afgesproken dag bezorgd door 2 mannen. Ik was dol gelukkig toen hij in dit huis eindelijk uit de doos mocht. Op de kast staan de items die ik kocht bij Tuinwereld en een cactus. Ik vind het een mooi totaal plaatje zo.

woonkamer

wanddecoratie

souvenier griekenland

De kubussen kocht ik op marktplaats en heb ik zelf gelakt in dezelfde kleur blauw als de muur. Ze zijn gevuld met mijn favoriete cactus vazen, vakantie souvenirs, foto’s en een ananas plant. We moeten alleen voor dit hoekje nog een lampje scoren, in de avond is het erg donker en zie je niet zoveel van de items in de kubussen. Aan de andere kant van de tv kast hebben we wel verlichting. De draadlamp kocht ik bij de Kwantum en we hebben er een Hue bol in gedaan. Op deze manier kunnen we de kleur naar wens aanpassen en de lamp dimmen. We hebben op meer plekken in huis Hue lampen die we kochten bij Karwei en deze zijn zo fijn! Met de app op je telefoon kun je van alles instellen zoals bijvoorbeeld de kleur. Wij hebben ze ook zo ingesteld dat de verlichting aangaat als we thuis komen, heel fijn in deze tijd van het jaar om niet in een donker huis binnen te stappen. Ook leuk, in bad of bed liggen en de lamp dimmen of uitzetten vanaf je telefoon.

Planten!

bananenplant

planten

Monstera plant

cactus hangplant

We hebben samen heerlijk geshopt bij Intratuin en eindelijk de lang gewilde Monstera gekocht. We hebben hem Joop genoemd, en Joop is onze nieuwe prachtige vriend waar we goed voor gaan zorgen. Tommy heeft al vaker Monstera planten gehad dus ik heb vertrouwen in de verzorging van deze plant. De hang pot met cactus ging ook mee bij Intratuin en een kleine bananenplant konden we niet laten staan. Ik ben heel benieuwd hoe lang we deze plant in leven kunnen houden.. De mand waar hij in staat scoorde ik bij de H&M. De cactus in de betonnen pot kocht ik bij Tuinwereld met de cadeaubon gekregen van mijn collega’s. We zijn heel blij met dit planten hoekje! De hangpot hebben we inmiddels wel verplaatst naar de keuken, er is een andere planten hanger voor in de plaats gekomen.

Industriële woonkamer

De woonkamer is, op een lampje na, zo goed als klaar. De plinten hebben we deze week op de muren gezet, maar de foto’s maakte ik al eerder vanwege het daglicht. Het is samen met de keuken en de eethoek een ontzettend fijne plek geworden en we zitten er graag. Tv kijken met een donkere achterwand is prettiger dan verwacht en ik kan niet in woorden uitdrukken hoe blij ik ben met alles. : D De tv kast is 1 van mijn favorieten items, maar er zijn meer items waar ik heel blij van word. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mee te kijken ; )

Inmiddels zijn de plinten geplaatst en is het plantenhoekje een beetje veranderd. Meer zie je in deze blog.

31 gedachten over “Industriële tv kast en veel planten. Onze woonkamer.”

 1. Wat gezellig Sam heel warme en gezellige tv hoek geworden een lust om naar te kijken 😙💋

   1. Hoi sammie, hoe heet de kleur op de wand??? Ik ben erg benieuwd. En wil die kleur zelf ook gebruiken in mijn woonkamer

 2. Wat heb je een fijne stijl! Die kubussen aan de muur zijn echt gaaf en dat plantje dat daar hangt ook. Die Monstera zie ik wel vaker voorbijkomen. Nu weet ik eindelijk hoe die heet 🙂

 3. Ik vind het super gaaf hoe jullie dit hebben aangepakt en ingericht. Heel mooi gedaan, inderdaad warm en lekker stoer. Grappig eigenlijk, wij zijn nu met onze woonkamer bezig en gooien er ook wat industrieels in, maar kiezen toch voor een hele andere stijl (licht en niet teveel spullen). Ik heb nu een kast op het oog in dezelfde stijl als jij hebt staan maar dan met wit ipv zwart. Nog niet gekocht, want wil me nog wat meer oriënteren, maar ben benieuwd hoe het uiteindelijk wordt!

  1. Ja met industriële items kan je best veel kanten op. Vind het zo ook wel vol genoeg, meer gaat er niet bij komen op de plek. Anders word het te vol.

 4. Wat hebben jullie een leuke en schattige woonkamer!
  Bij ons is het een stuk groter en dat zorgt er voor dat ik nogal blijf schuiven omdat ik niet echt mijn draai er in kan vinden. Misschien eens door een interieurstyliste naar laten kijken ofzo.

  Jullie tv kast is echt heel gaaf! En de planten maken het helemaal af.

 5. Ik snap wel dat dit je favoriete plekje in huis is! Ik vind echt dat je het mooi hebt gestyled, lekker stoer! Je nieuwe meubel past er ook echt goed bij! En Joop is ook geweldig natuurlijk! 😉

 6. Hallo,

  Ik heb een kleine vraag over je mooie interieur,

  Welke kleur blauw zit er bij jou op de muur?

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven