InMiddels Middelburg

InMiddels Middelburg en meer leuke winkels!

Tijdens ons dagje Middelburg zagen we niet alleen prachtige oude gebouwen en een hele toffe plantenzaak, maar ook wat leuke winkels. Middelburg heeft ons verrast met zijn oude straatjes, maar uiteraard hebben we ook door de winkelstraat gewandeld. Je kunt in Middelburg leuk winkelen! De toffe conceptstore InMiddels Middelburg was daar één van.

BoMont.

Bomont

De flagshipstore staat in het hartje van Middelburg, en is een ware Bomontbeleving als ik de website moet geloven : ) Ik kende BoMont helemaal niet, maar de etalage trok me naar binnen. De flagshipstore beschikt over een shop-in-shop van Scotch & Soda, Maison Scotch en Vingino en ik spotte er Zusss! Daar kan ik altijd blij van worden. De winkel heeft een leuke mix van kleding en interieur spullen en ik werd er best een beetje hebberig. Je kan de winkel vinden op Markt nr 53.

PlantAardig.

Middelburg Plantaardig

Uiteraard kan ook PlantAardig niet ontbreken in dit lijstje. Ben je in Middelburg en ben je een plantenliefhebber? Deze groene hotspot moet je gezien hebben! Ik schreef er een apart artikel over, zo mooi is deze plantenwinkel! Je vind deze groene winkel in de Zusterstraat.

The Tube.

Een winkel waar Tommy juist door de etalage enthousiast werd. We hadden beide nog nooit van The Tube gehoord. Iets wat ook leuk is van een andere stad, al die leuke winkels die je nog nooit gezien hebt : ) Een klein onderzoekje op de website heeft me geleerd dat ze in Nederland ook alleen in Middelburg zitten. The Tube verkoopt kleding, sneakers en een groot assortiment aan hardwaren, waaronder snowboards, skateboards, surfboards en meer. Ik heb er keigave rolschaatsen gezien! Ook verkopen ze Happy Socks, altijd een pluspunt ; ) Tommy kocht er een super leuke korte broek met bijpassend overhemd van Vans en uiteraard gingen er Happy Socks mee naar huis. Ben je in Middelburg dan moet je zeker bij deze winkel een kijkje nemen. Je vind ze op de Segeersstraat 66/68.

Happy socks middelburg

the tube middelburg

the tube zeeland

the tube skates

InMiddels Middelburg.

Aanbeland bij een toffe conceptstore! InMiddels Middelburg kreeg ik als tip van iemand op Instagram en uiteraard ga ik dan even spieken. Het is een hotspot in het hart van Middelburg en deze winkel heeft van alles. InMiddels Middelburg is een winkel, koffiebar en kapsalon in één! Een echte conceptstore dus die ook regelmatig veranderd. Wij hebben er 2 hele leuke kaarten gekocht voor in een lijstje, maar ik heb hele leuke tassen gezien en posters. Ook was er nu schattige kinderkleding te vinden en kon je er sieraden kopen. Absoluut een aanrader die je kunt vinden op Lange Delft 127.

Inmiddels Middelbug

posters middelburg

conceptstore

InMiddels Middelburg

Ben jij wel eens in Middelburg geweest?

2 gedachten over “InMiddels Middelburg en meer leuke winkels!”

  1. Ziet er leuk uit, al ben ik niet zo’n shopper, nooit zo geweest ook, ik ben een doelbewuste winkelaarster denk ik dan, altijd al geweest ook… op de plantenwinkel na, die is echt wel heel gaaf!

    Ja, ik ben in Middelburg geweest, maar dat had ik al vertelt, op visite, werd dus opgehaald vanaf het station, ben in een huis in een woonwijk ergens terecht gekomen om daarna weer direct op het station te belanden en weer naar huis te gaan, niet eens een buurtsuper gezien of iets, hahaha

    X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven