Instagram tag

InstatagIk moet eerlijk bekennen dat ik tags best wel leuk vind..

Ik zag deze tag bij Marion en vond hem zo leuk dat ik hem zelf ook wel wilde invullen! Ik heb bij Marion geen regels voor deze tag kunnen ontdekken dus das mooi ๐Ÿ™‚ Heb wel de afbeelding bij haar meegenomen voor de zekerheid. Dus bij deze de Instagram tag…

Wat is je Instagram gebruikersnaam en waarom? Ik heb 2 instagram accounts, 1 voor prive die ik al heel lang heb en nu ook 1 voor deze blog omdat ik niet alle foto’s wil delen met de hele wereld.. maar dat is dus zosammie omdat dat precies past bij mijn blog naam!

ย Hoeveel foto’s post je gemiddeld? Nog niet zoveel op zosammie haha maar dat gaat goed komen!

Laat je favoriete instagram foto zien. Nou dat zijn deze 2.. (niet zo moeilijk kiezen als je nog maar weinig geplaatst hebt)

2picsWelke apps gebruik je in combinatie met Instagram? Aardig wat foto apps en de versies instaweather, instafood en instaplace.

Welke celebrityโ€™s volg je? Op m’n prive account volg ik een aantal gtst acteurs.. (ja echt..)

Welke instagramfilter gebruik je het meest? X-pro II

Wie zijn jouw favoriete Instagram users? Ik vind alle instagrammers die ik volg leuk, geen favoriet.. Al vind ik bulle foto’s wel heel erg leuk!

Welke hashtags gebruik je het meest? #Bink en #bulldog en ik moet zeggen dat ik ook #socks veel gebruik de laatste tijd.. (dat sokkending he.. blijft terug komen!)

Welke dierenaccounts volg je? Heel veel! Voornamelijk bullies ๐Ÿ˜‰ Heb ik al wat van gedeeld in just chatting en just chatting2.

Welke grote bedrijven volg je?ย  Gossamerblue, So_soHappy, Studio_calico en Qmusic.

Heb je veel familieleden op Instagram? Nee niemand, mijn familie zit niet op Instagram zover ik weet.

Druk je Instagram fotoโ€™s af? Soms voor mijn hobby, Project life.

Nou, ik ga maar gewoon een paar mensen taggen om deze tag ook in te vullen ๐Ÿ™‚

Iris. Petra. Jacqueline.

14 reacties op “Instagram tag”

  1. Ik heb de tag al een paar keer voorbij gekomen. Mijn account is wel redelijk privรฉ. Ik deel daar nl foto’s van mijn kinderen en dat doe ik nauwelijks op mijn blog. Ga even kijken of ik hier wat op kan verzinnen. Leuk dat je aan me dacht.

  2. Leuke tag. Ik blijf Instagram alleen een raar iets vinden. Puur vanwege de grote bedrijven en het sneaky gedoe over je foto’s (de regels en rechten etc). Maar dit was wel even leuk om te lezen.

  3. Leuke tag! Ik heb ‘m vorig jaar geloof ik een keer ingevuld. Ik gebruik zelf ook X-pro II het meest, al gebruik ik heel weinig Instagram filters.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top