loods 5 Interieurparfum

Interieurparfum en een plaid, mijn Loods 5 aankopen.

Een tijdje geleden was ik bij Loods 5. Ik vind het een heerlijke winkel om doorheen te wandelen. Ze hebben daar zoveel toffe merken en mooie spullen voor in huis. Ik kom er altijd hebberig vandaan ; ) Ook de laatste keer heb ik weer zoveel leuks gezien, mijn wensenlijstje is weer gegroeid! Ik ging niet met lege handen naar huis trouwens, ik kocht een plaid en een interieurparfum.

Interieurparfum.

De vorige keer dat ik bij Loods 5 was, was Tommy er ook bij en stonden we al even te snuffelen bij de roomsprays van Loods 5. Nu ik er alleen was heb ik op mijn gemak alle geuren geprobeerd. Ik was zo enthousiast met de testers aan het sprayen dat ik er zelf ook helemaal naar rook bij vertrek ; D Ik vond alle geuren lekker, maar de fles The Sicilian Dream trok mij het meeste aan. De geur is fris en fruitig en doet me een beetje denken aan Italië, aan vakantie. Het flesje kost 15 euro en daar heb je dan een halve liter voor. Ik kan nog niet zeggen hoe lang je er mee doet, die van ons is nog lang niet leeg in ieder geval. Tommy vind de geur ook erg lekker. Hij is vaak kritischer met dit soort dingen en vind een hoop geurkaarsen bv niet lekker omdat hij ze te chemisch vind ruiken. Met deze fles interieurparfum sprayt hij regelmatig in de woonkamer : ) De geur blijft ook best lang hangen. Zo lekker als je de volgende ochtend beneden komt!

Interieurparfum

De roomsprays zijn zijn van het huismerk Loods 5. Er zijn in totaal 5 geuren en van alle geuren zijn er ook geurstokjes en kaarsen. Ik wilde juist eens wat anders en ik vind de spray ideaal. Even snel 2 of 3 keer sprayen voordat er visite binnen komt als je net hebt zitten poepen ; ) of om een kookgeur te verbloemen of gewoon als we samen zijn omdat het kan. Gewoon omdat het kan en de geur dan snel te ruiken is. Het ruikt dan zo lekker in huis! Ik ben fan! Ik zal niet zeggen dat ik nooit meer een geurkaars koop, maar ik ben wel enthousiast over deze interieurparfum spray. De geurlijn wordt gemaakt in Nederland en de vloeistof wordt op basis van biologische alcohol gemaakt, die wordt gewonnen uit onder meer suikerriet en tarwe.

Plaid.

Mijn tweede aankoop kocht ik vlak bij de kassa. Daar hingen een aantal toffe plaids van Bloomingville in de aanbieding en ik kon ze niet weerstaan. Ik koos er één uit met een basic print en deze ligt nu op onze slaapkamer. Ik vind de neutrale kleur prachtig en hij is ook van dikke stevige kwaliteit, erg mooi! Ik merk dat mijn aandacht de laatste tijd wat meer naar kussentjes, beddengoed en plaids gaat. Er zijn zo belachelijk veel toffe mooie plaids te vinden bij Loods 5. Echt een candy store voor de interieur liefhebber! Ook als je op zoek bent naar sierkussens trouwens, ik heb er nog nooit zoveel bij elkaar gezien!

plaid

Ga jij wel eens naar Loods 5?

4 gedachten over “Interieurparfum en een plaid, mijn Loods 5 aankopen.”

  1. Leuk! Ik ben nog nooit bij Loods5 geweest, maar ik wil er nog altijd wel een keer een kijkje nemen. Interieurparfum klinkt goed!

  2. Altijd tof als je nog een leuk item net voor de kassa kan scoren haha! Dat plaid is ook wel echt gaaf, zelf zoeken wij er ook nog een, liefst een grijze die bij onze kalkmuur past.

  3. Ik ben er nu geloof ik 3x geweest, ligt een beetje uit de route, en als ik ga, is het in Amersfoort, daar kom jij weer niet denk ik zomaar. En daar is het weer anders dan bij jou in de buurt, dat is het mooie ervan denk ik dan ook.

    De geurspray, lol… ik moet aan Roy donders denken hoe jij erover schrijft, na het koken voor er visite komt. en ik zie hem et het pannetje wasverzachter aan de gang gaan, whoooooooohahahaha
    (sorry)

    X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven