International Coffee Day

Het is vandaag internationale koffie dag! Deze dag is in het leven geroepen om te vieren dat we koffie kunnen drinken, dat we de dag kunnen starten met een bakkie pleur, dat we op het terras het zwarte goud kunnen bestellen en we thuis kunnen genieten van dit zwarte goedje.

Ik drink nu pas een paar jaartjes koffie en ben dol op espresso, cappuccino en Frappe. Latte macchiato moet ik nog steeds eens proberen.. Genoeg geklets.. Ik heb voor jullie de leukste koffie items opgezocht!

F*cking Strong Coffee Vorig jaar kocht ik voor Tommy al dit cadeau en hij blijft leuk : )

Koffie leren bereiden Ook leuk om cadeau te geven!

Twitter mok.. Ik zie mezelf al koffie drinken uit deze beker.. Vergeet ik nooit meer te twitteren : ) maar ook een schoolbord beker vind ik geweldig!

koffie bekersEn deze 3 bekers die ik vond bij de gave webshop De Tafel van 10 vind ik ook erg leuk. 1. Take a Way beker Embrace  2. Koffie mok met tekst I like big Books 3. Take a Way beker (rechter)

Hip Coffee Zelf een mooi kunstwerkje maken boven op je cappuccino, zo leuk!

De koffiemok met het extra shot Koffie met een likeurtje er naast of er in, op deze manier serveer je het origineel!

Met dit koffiezetapparaat kunnen ook je kids spelen.

Feitje: De dag word trouwens ook gebruikt om aandacht te schenken aan fair trade koffie en cupcakes zijn ook erg lekker bij koffie ; )

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links.

23 gedachten over “International Coffee Day”

 1. Internationale koffie dag, hmm ik lust sinds kort ÊÊn versie koffie. Maar dan moet ik wel naar de starbucks en die zit hier niet echt op de route 😛

 2. Whahahaha oh geweldig, vooral die f*cking coffee, en dan te bedenken dat jij het nog netjes schrijft hier en dan op het pak zelf…

  De mokken, met extraatje, hoe verzinnen ze het bij elkaar! Twitter vogeltje zegt mij nog niets, dat kwartje zou pas heel laat vallen nu nog bij mij 😉

  X

 3. Ik drink sinds een jaar koffie, vond het altijd zo vies, nu drink ik een of twee espresso’s per dag, goed voor mijn stoelgang (daar ging het om) nu vind ik het wel lekker… Maar jeetje wat een dagen, gister al broer zus dag, nu koffie dag, wat volgt??

 4. Ik leefde voor en op koffie. Na een afkickperiode (dÊ detox kuur) drink ik minder koffie maar waardeer ik het meer.
  Leuke mokken, ik ben dol op to go mokken.

 5. Potverdikkie hÊ! Heb ik dat net gemist 😉 Maar gisteren dronk ik toevallig wel meer koffie dan anders aangezien ik op kantoor zat! Eentje op kantoor, eentje in de wijk, weer eentje op kantoor… Voor mij is het elke dag tijd voor koffie! 🙂

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven