Mijn favoriete Netflix series

Internet en tv. Wij kunnen niet zonder.

Internet en tv zijn hier in huis best belangrijk. Een snelle WiFi verbinding wilden we dan ook graag hebben. Onze lampen bedienen we via de WiFi, de thermostaat, de muziek en ook de deurbel. Ook kijken we graag tv en films. We zouden eigenlijk niet meer zonder internet en tv kunnen. Ik zou mijn favoriete Netflix series ook gewoon niet willen missen! We kijken tv op een Samsung smart tv, maar we dromen allebei nog van een Frame tv. Die vinden we allebei zo mooi! 

We hebben tegenwoordig allemaal meerdere abonnementen. Hier in huis is het internet en tv abonnement best een belangrijke. Tommy en ik zijn wel echte tv kijkers. Vooral in de donkere natte maanden van het jaar is de tv een veelvuldig gebruikt item hier in huis. Ik hoor wel eens om mij heen dat mensen de gewone tv er uit doen, maar wij zouden het nog niet kunnen missen. Ik vind het soms ook gewoon heerlijk om door alle zenders heen te zappen en te zien wat er nieuw is op tv. Er zijn meerdere programma’s die we volgen en ook kijken we iedere dag wel naar het journaal. We kijken graag naar Kamp van Koningsbrugge, Wie van de drie, Nachtdieren, Drie op reis, Reizen Waes, Nieuwsuur en Vt Wonen weer verliefd op je huis. We kijken ook wel eens films die toevallig op tv zijn. Het enige nadeel vind ik dan wel de reclames, daarom kijken we ook veel films op Netflix of Pathe thuis. Daar komt dat internet abonnement al om de hoek kijken. Met onze Samsung smart tv kunnen we meerdere apps gebruiken en zo naar Netflix switchen. Het Netflix abonnement zou ik ook niet willen missen. Ik kijk op Netflix ook heel veel series die niet op tv voorbij komen. Heerlijk om meerdere afleveringen achter elkaar te kunnen kijken zonder reclame!

Mijn favoriete Netflix series:

Manifest. Outer Banks. Peaky Blinders.

Dark. You. Virgin River.

Riverdale. Stranger Things. Sex education.

De televisie is hier een duidelijk aanwezig item in de woonkamer. Hij valt gelukkig wel wat minder op door de donker blauwe wand, maar we zouden dol graag een Frame tv willen. Het lijkt me zo tof om als de tv uitstaat een kunstwerk op de muur te zien hangen ipv een zwart scherm. Dan is de tv niet alleen maar een tv, maar ook een decoratie object in huis. Ben eigenlijk wel benieuwd wat voor tv jullie hebben en of er hier lezers zijn die ervaring hebben met de Frame tv. Zo ja, laat je horen in de reacties! Kijkt het fijn tv? Is het mooi scherp beeld tijdens het kijken van een film?

tv en internet

Genoeg over die tv, door naar het Internet.

We hebben bewust ook gekozen voor een internet en tv abonnement met snelle verbinding. Bij ons in huis draait er best veel op het netwerk en dan is het fijn als dit snel is. Zo kunnen we de lampen met de WiFi bedienen, ondertussen een film downloaden of streamen, foto’s naar onze Cloud uploaden, de verwarming aanzetten en video bellen zonder dat er iets hapert. We hebben de WiFi lampen van Hue in huis. Niet alleen kan je deze lampen dimmen naar wens, ze zijn ook te koppelen met Google. Super handig om de verlichting met je stem te bedienen! Dat scheelt hier in huis best een hoop tijd. Ik hoef voor het naar bed gaan niet meer alle lampen af te lopen om de schakelaars om te zetten. Ook vind ik de lampen ideaal omdat je ze kunt dimmen. Met een gezellig avondje tv kijken of borrelen met de buren gaan de lampen op zacht. Willen we iets kunnen lezen in de avond dan kan ik de lampen binnen no-time op standje schijnwerper zetten.

Voor mijn blog en Instagram maak ik veel foto’s. Deze zet ik niet allemaal op mijn laptop, dan zou het geheugen snel vol zitten. We hebben daarom een WDCloud in huis. Inmiddels hebben we er zelfs twee. Ik zet met mijn laptop de foto’s van de camera direct naar de Cloud in huis. Dit gaat met onze WiFi super snel. Daarna kan ik de foto’s weer direct op de Ipad bekijken en daar sorteer ik dan weer de foto’s. Nog een groot voordeel van een stabiel netwerk thuis, ik kan overal via mijn telefoon de foto’s bekijken en downloaden. Zo hoef ik dus niet alle foto’s vooraf op mijn telefoon op te slaan. Als ik niet thuis ben kan ik ook verbinding maken met de Cloud en een foto opzoeken. Super handig! Ik kan gewoon echt niet meer zonder hoor! Veel te handig allemaal nu met internet.

Hebben jullie thuis ook een internet en tv abonnement of alleen internet?

4 gedachten over “Internet en tv. Wij kunnen niet zonder.”

  1. Wij hebben ook een Samsung smart tv, vorig jaar gekocht. Ik zou best een tijdje zonder kunnen eigenlijk, maar helemaal zonder zou ik ook niet willen.

  2. Ik heb net 17 dagen zonder internet gezeten omdat de [kies maar een ander woord voor incompetente installateurs] onze internetkabel hadden stukgemaakt om glasvezel aan te leggen. Dus ja. Het kan, zonder internet. Ik ben er nog. Ik ben niet in een holbewoner veranderd. En wij konden switchen naar onze uitgebreide dvd box set collectie. Maar werken als web designer is wat lastiger zonder internet. Ook dat kan. Maar daar wordt je wel een stuk onvriendelijker van. Ik had in ieder geval tijd genoeg om een thesaurus aan te leggen met andere woorden voor incompetente installateurs.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven