app van Intratuin

Intratuin app, doe er je voordeel mee!

Mijn vaste volgers weten wel dat ik regelmatig bij de Intratuin kom. Het is zelfs één van mijn favoriete winkels! Niet alleen voor planten en tuin meubels, maar ook voor interieur accessoires. Vorige week zag ik op de website van Intratuin dat ze een Intratuin app hebben uitgebracht en uiteraard heb ik die gelijk gedownload. Inmiddels ook al even uitgeprobeerd en uiteraard kon een blog artikel hier niet ontbreken!

Intratuin app

Voordeel voor de Intratuin app gebruikers.

Download de gratis Intratuin app in de App Store of in de Google Play Store. Zodra je de app op je telefoon hebt kun je een account aanmaken en inloggen. Veel hoef je hier niet voor te doen wat ik een plus punt vond. Gewoon je naam, email adres en geboortedatum invullen en that’s it. De app begint met een introductie van Leafy. Leafy is een ‘plantje’ in de Intratuin app die groeit door hem water te geven. Dit doe je om de zoveel dagen en zorgt voor extra voordeel die je als app gebruiker krijgt. Ook krijg je na het installeren van de app 5 euro shoptegoed als een soort bedankje voor het downloaden van de app. Lees wel even de voorwaarden voordat je in de winkel bij de kassa staat. Het shoptegoed kan bijvoorbeeld alleen gebruikt worden bij een minimale besteding van 25.- euro en is 30 dagen geldig na het downloaden van de app.

de intratuin app

Plantenverzorging.

In de app vind je ook een plantenverzorging hulp. Je kunt in de app de planten die je hebt toevoegen, aangeven hoe groot ze zijn en of ze wel eens verpot zijn. Je kunt dan aangeven of je dagelijks of wekelijks een melding wilt ontvangen met tips. Zo vergeet je nooit om je planten water te geven en weet je wanneer het tijd is om ze te verpotten. De app geeft ook aan of het tijd is om de plant voeding te geven en als je op de plant klikt krijg je nog meer details en tips. Echt super handig en een leuke functie in deze app.

Intratuin app voordeel

Intratuin app, doe er je voordeel mee!

Ben je net als ik regelmatig in een Intratuin winkel te vinden? Dan zou ik de app zeker downloaden. Als app-gebruiker ontvang je elke maand voordeelvouchers in de app en zo profiteer je van veel voordeel en exclusieve aanbiedingen. In de winkel activeer je de voordeelvoucher die je wilt gebruiken als je bijna bij de kassa bent. De voucher is 30 minuten geldig na activeren, activeer hem dus niet al thuis of als je nog op je gemak aan de koffie wilt in de Intratuin. Verder kun je vanuit de app naar de webshop of de Intratuin folder bekijken. Ook vind je er inspiratie artikelen, lookbooks en verschillende tips.

Heb jij de app al? 

6 gedachten over “Intratuin app, doe er je voordeel mee!”

  1. Nee, ik gebruik geen app voor mijn planten, vind het leuker om ze te zien en dan te voelen en tegen ze te praten en te vragen of ze water nodig hebben, en zo geef ik mijn liefde en dat werkt goed. Sterker nog… ik haal net een Aloë vera naar binnen die ik van de zomer als ‘dood’ even buiten had gezet, tot vanmorgen net dus… wat denk je? Er zitten twee jonkies in nu… laat ik hem nu buiten staan, wat je zal lezen is never ever in de winter… of haal ik hem binnen in de droogte… kortom, de natuur is sterk, en zelfs met tough love komen ze gewoon weer terug, hahaha

    Geen enkele app of adviseur zal dit aanraden om je plant in de winter buiten te laten…

    Oh ja, en ik ga zo de koffieplantjes verpotten, die staan nog op kleine potjes zoals gekocht bij AH ergens, maar nu, tijd om ze op grotere pot te zetten, samen in 1 pot dus… het komt zoals het komt, en wie weet ga ik ook de pannenkoekstekje of de pilea’s wel even op pot zetten… Zover heb ik er 5 of 7 staan maar er zitten nog meer jonkies in de grote mama plant.

    X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven