mijn iphone

Iphone 7, Søstrene Grene en Tony’s!

Even wat geklets op deze weekend dag, wat random dingetjes die ik toch even wil delen. We gaan vandaag vrienden helpen met verhuizen. Niet dat ze veel aan mijn spaghetti power zullen hebben.  ; ) Ik ga mee voor de gezelligheid zullen we maar zeggen. De Iphone 7 is uit en dit kwam regelmatig terug in gesprekken de afgelopen tijd. Søstrene Grene  opende een filiaal in Nijmegen in september en ik wil de nieuwe Tony’s!

Tony’s Chocolonely

melk cola
Bron afbeelding: Tony’s Chocolonely

Er zijn weer drie nieuwe smaken Tony’s uit. Deze limited editions liggen als het goed is dit weekend in de winkel. EN IK WIL ZE. Ik ben vooral erg benieuwd naar de smaak melk cola. Hoe bizar moet het zijn om chocolade te eten met een cola smaak! De drie nieuwe smaken vind je sowieso in Tony’s webshop.

Iphone 7.

iphone
Bron afbeelding: Apple.com

Tommy en ik hebben beide een Iphone en we hebben nog een paar Apple producten in huis. Ik heb een collega die de nieuwe direct besteld heeft bij de eerste mogelijkheid tot pre orders en laatst kwam het tijdens een etentje ook nog even ter sprake. Ja Apple zorgt voor genoeg gespreksstof in mijn dagelijks leven.

Uiteraard hebben we de Iphone 7 bekeken op het internet, mijn collega heeft haar eerste Iphone 7 Plus hoesje al in huis en ik zie nieuwsberichten verschijnen over de nieuwste telg van Apple. Tommy en ik zijn allebei niet zo enthousiast over dit nieuwe toestel en doen het dus voorlopig nog met onze Iphone 6 (en 6s) toestellen.

telefoon hoesjesIk hou het altijd gemakkelijk 2 jaar vol met een Iphone en als ik dan toch het uiterlijk even zat ben ga ik op zoek naar nieuwe hoesjes. Ik spotte nu een flamingo telefoon hoesje (hebben!) en een cactus hoesje. Pssst, ik zag ook flamingo hoesjes voor Samsung!

Ik ben trouwens niet altijd zo tevreden over Apple. Over het toestel zul je me nooit horen klagen, het werkt altijd en gaat lang mee. Software updates worden netjes gedaan en verlopen over het algemeen zonder problemen. De kwaliteit is geweldig. Apple zelf stoort me wel eens. Zo vind ik het vervelend dat ik het geheugen nooit zal kunnen uitbreiden met bijvoorbeeld een geheugenkaart. Kan Apple nog wel eens weigeren te werken met niet Apple producten en de prijzen van appeltjes producten zijn om te janken.

Søstrene Grene in Nijmegen.

We zijn er per toeval binnen geweest vorig weekend. Ik had helemaal niet meegekregen dat er een filiaal in Nijmegen geopend werd. Extra leuk dus om ineens tegen een nieuwe winkel aan te wandelen. We hebben een rondje door de winkel gelopen en ik vond het assortiment wel leuk. Ik moet er alleen nog een keer op mijn gemak door heen wandelen zonder Tommy. Die vond de muziek in de winkel vreselijk (ik moet toegeven dat ik er ook niet kapot van ben)  en leek hier door geprikkeld te worden om irritant te doen ; )

zosammiecon

15 gedachten over “Iphone 7, Søstrene Grene en Tony’s!”

 1. Hé wat leuk dat er nu ook een Sostrene Grene in Nijmegen zit! Al is dat erg ver voor mij haha, maar toch leuk dat ze zo aan het uitbreiden zijn door heel Nederland heen. Vind de spullen daar altiid erg leuk! En de thee is heerlijk. 🙂 Echt nog een keertje op je gemakje de winkel doorgaam hoor!
  Ik ben ook niet weg van de iPhone 7… Ik ben niet zo gevoelig voor de nieuwste iPhones haha.

 2. Oeh, ik vind Sostrene Grene echt een leuke winkelen met vooral heel veel leuke spullen (die ik eigenlijk niet nodig heb hahaha).

 3. Søstrene Grene vind ik zó’n leuke winkel! Elke keer als ik er langs kom moet ik even een rondje doen binnen.
  En ik zag de chocolade met cola Tony’s gisteren ook liggen. Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik ervan moet vinden haha. Het lijkt me heel gek.

 4. Dat Søstrene Grene ziet er goed uit, had er nog nooit van gehoord. Deze ga ik zeker bezoeken in Nijmegen, altijd leuk nieuwe winkels.
  Zelf ben ik ook Apple hooked en ik ben echt tegen geheugenkaartjes, maar dat komt door mijn vorige baan waar ik heb gezien wat voor een ondingen het kunnen zijn. Apple heeft dan geen kaart optie, wel iClous opties voor extra geheugen ;). Liefs.x

 5. Oeh ik ben vooral benieuwd naar die carrot variant van Tony. Maar ik ben dan weer niet weg van witte chocola, maar toch intrigeert hij me. 😀

 6. Ik hoor het van meer mensen dat ze helemaal verslingerd zijn aan de Apple producten. Zelf moet ik er heel erg aan wennen, heb ik zo de indruk…

 7. Ik ben ook benieuwd naar de cola smaak. Helaas dit weekend nog niet gevonden in de AH. Ik ga ook nog niet de nieuwe iphone aankopen. Ben ook nog tevreden met mijn 6s.

 8. Jaaa, de nieuwe Tony’s! Zo benieuwd naar! Ik ben niet zo van de witte chocolade, maar de Limited Edition witte lijkt me wel heeel lekker. Walnoot wortel was het toch? Hopen dat het naar carrot cake smaakt, haha.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven