drankje

Italy, here we go again!

Yes! We gaan dit jaar nog een keer naar Italië : D We gaan het gewoon nog eens doen alleen dit keer zonder daktent. Om precies te zijn gaan we deze maand! Ik ben zoooooooooooo BLIJ! Nadat we thuis waren gekomen van onze vorige vakantie waren we zoals ik al vertelde allebei een beetje uit ons hum. Al snel ontstond het idee om nog een weekje terug te gaan naar Italië en voor we het wisten hadden we het in onze agenda’s staan!

We hebben allebei nog genoeg vakantiedagen en mijn mams (THE BEST) wilde nog wel een keer op Bink passen. LUVVV you mamsie! ; ) Omdat we maar een week vakantie hebben en dus op een zaterdag heel vroeg moeten vertrekken leek een tent ons dit keer niet handig. Dit omdat we dan in de knoei komen met het halen en terug brengen van het ding.

vakantie italie weerWe zijn op zoek gegaan naar een andere oplossing en vonden deze in de vorm van een huisje. Sinds we het huisje geboekt hebben en alles geregeld is ben ik al zoooo blij! Daarna moeten we echt door buffelen tot volgend jaar, maar dat we dit jaar nog Italië gaan zien… Ik ben zo happy : ) We gaan dit keer naar de kust aan de andere kant van Italië. We hebben een appartementje gehuurd in de regio Ligurië in de buurt van Imperia.

Ook dit keer gaan we weer met de auto, voordeel is dit keer dat we dus met de auto uitstapjes kunnen maken. Er staan al 4 stadjes op mijn wil-ik-zien-lijst en Tommy wil graag snorkelen. De weersverwachtingen zien er goed uit en ik kan niet wachten! Ergens deze maand gaat het gebeuren : ) Wat voor jullie betekend dat er dit jaar nog een lading vakantie blogjes online komt, sorry! : )

Voeg me vooral toe op Snapchat om een beetje mee te kunnen genieten als we er zijn ; )

25 gedachten over “Italy, here we go again!”

 1. Wat super geweldig!!!! ja soms moet je dat gewoon helemaal doen, en sorry? Waarvoor? Ik ben allang gewend dat familie leden of zelfs ik, vaak 2x per jaar gaan ergens heen, hahahaha Word wat minder, maar als het kan, moet je dat gewoon doen, je leeft maar 1x!

  Geniet ervan! En kom maar op met die vakantie foto’s!

  X

 2. wat super…
  ik was niet van plan alles terug te lezen, maar had me voorgenomen nog wel even tijd oor jouw italie verhalen te maken..
  En nu ga je gewoon weer, BAM !!

  1. Hihi, ik heb erg leuke Italië verhalen geschreven 😉 Anders doe je alleen plaatjes kijken hihi. Kan je wel mijn bergwandeling verhaal aanraden.

 3. Oh wat super.. Ik hoop dat jullie mooi weer zullen hebben en lekker genieten van het huisje en de omgeving. Ik zie je al glunderend die auto instappen binnenkort… 😉

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven