It’s a coffee tag!

Ik zag deze tag bij Nesrin en vond hem leuk.. Jaja, ik vond de koffie tag leuk.. Dus dan zit er niks anders op dan deze ook in te vullen. Vandaag kan ik jullie lieve lezers dus verblijden met een ingevulde koffie tag door ikke..

Wanneer dronk jij je eerste kopje koffie? En hoe smaakte dat? Jaren geleden bij mijn opa en oma, om gezellig mee te doen met de familie.. Ik vond het smerig.

Met wie drink je graag koffie? Met iedereen die ik lief vind ; ) Meestal met Tommy, doen we samen na het eten 2 kopjes espresso. Gezellig.

Blond mok koffieOp welke momenten van de dag drink jij koffie? Als ik er zin in heb! Soms in de ochtend op mijn werk, s’avonds na het eten eigenlijk altijd met Tommy en soms drink ik laat in de middag nog koffie.

Wat is je favoriete koffievariatie (Espresso, cappuccino, zwart…)? Favoriet is dan toch wel cappuccino.

Wat is je favoriete koffiemerk? Ik vind de koffie van koffie bonen van Kanis & Gunnik erg lekker, van de Hema hebben we ook al een aantal keer gehad als we daar toevallig in de buurt waren en de bonen waren op maar we hebben nu al heel lang de bonen van het goedkoopste merk bij de Jumbo. Bevalt goed. De koffie bij Bagels & Beans vind ik trouwens ook altijd erg goed!

Probeer je vaak nieuwe soorten/smaken uit, of blijf je trouw aan één soort/smaak? Zelden. Ik laat Tommy vooral uitproberen als hij daar zin in heeft, hij weet wat ik lekker vind dus daar vertrouw ik op maar we hebben nu al heel lang de zelfde bonen.

Heb je aparte soorten/smaken koffie in huis voor je gasten? Nee nooit. Ga echt niet de standaard bonen uit het apparaat scheppen om daar een andere smaak bonen in te gooien voor visite. Drink maar wat de pot schaft ; )

Waar koop jij je koffie? Supermarkt.

Hoe drink jij je standaard kopje koffie? Meestal uit een Blond Amsterdam mok of bodum glaasje (espresso) en dan zet ik de rand tegen m’n lippen en giet de boel naar binnen.. (oh, dat bedoelde je niet?) (ohhh) Met 2 suikerklontjes..

Wat vind jij het lekkerst bij de koffie? Chocolade! Vooral bonbons vind ik heerlijk combineren met koffie.

Een gemene: nooit meer koffie of nooit meer thee? Dan ga ik toch voor nooit meer koffie.. Thee is gewoon gezonder en lest voor mij meer de dorst dan koffie.

28 gedachten over “It’s a coffee tag!”

 1. of thee gezonder is dan koffie durf ik wel te betwijfelen hoor, Sammie.
  Thee drink ik sowieso bijna nooit, uitzonderlijk eens een kruidenthee.
  Ik ben een echte koffieleut. En sinds we onlangs een Dolce Gusto-apparaat cadeau kregen, vind ik die koffies wel erg goed smaken. En verder is Illy mijn favoriete koffie.

 2. Leuk om de twist op mijn tea-tag zo vaak voorbij te zien komen :-). Dacht dat jij meer een theeliefhebber was ;-). Ik heb het wel eens geprobeerd om koffie te leren drinken, met melk, met suiker etc etc. maar het lukt me niet om het lekker te vinden…

 3. De eerste keer dat ik koffie dronk was ik 10 jaar en kreeg ik longontsteking terwijl we op vakantie waren in Duitsland. Cafeine helpt nog wel eens om de luchtewgen open te krijgen (schijnt), dus kreeg ik midden in de nacht halflauwe koffie. BLEGH!

  Ik vind het nu hartstikke lekker, maar drink het eigenlijk alleen als we niet thuis zijn. Op visite, in de stad, als we op vakantie zijn. Thuis drink ik bijna alleen maar thee haha.

 4. Leuk om te lezen! Ik liep ooit een paar dagen rond in een bejaardentehuis (voor een project voor school) en ben toen pas begonnen met koffie drinken.
  Ik heb sowieso weinig met warme dranken, maar ik vond het toen zo zielig om alle aangeboden koffie te weigeren.

 5. Leuke tag! Ik ben normaal meer een theeleut maar vind de cappuccino en late variant dan wel weer erg lekker. Meestal neem ik die als we ergens op een terrasje neer ploffen of thuis uit een zakje van Nescafé omdat ik het zonde vind om daar zo’n duur apparaat voor aan te schaffen…

 6. Wat een leuke tag! De koffie van Bagels & Beans vind ik ook erg lekker, afgelopen zaterdag ben ik daar voor het eerst geweest en genoten van een heerlijke bagel en een geweldige cappuccino! 🙂

 7. Oehh ja de koffie bij Bagels & Beans is erg fijn!
  Alleen bestel ik nooit meer een grote cappuccino.. Het leek wel een sloot zo veel kreeg ik hihihi

 8. Wat een leuke tag! Ik ben helemaal niet zo’n koffiedrinker, maar ‘snoepkoffie’ gaat er wel in. Een lekkere latte macchiato kan ik erg blij van worden bijvoorbeeld!

 9. Vroeger dronk ik wel koffie, totdat ik er op een gegeven moment heel misselijk van werd (toen zat ik in klas 2) en sindsdien drink ik het zelden. Ik drink voornamelijk thee 🙂

 10. Gevonden! hahaha hij is leuk, ik ga hem zeker even overnemen.
  Gezien ik toch nog altijd meer koffie drinkster ben tegenwoordig dan thee. 😀

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven