20 In Tag

IT’S A QUOTE TAG

Hello again! Ik heb weer een tag gekregen! De quote tag kreeg ik van Deisy, thanks meis! Helemaal leuk want quotes vind ik altijd leuk, schreef ze vroeger samen met gedichtjes in notitieboekjes en op Pinterest heb ik een bord vol verzameld. De tag is door Maaike bedacht. Bij iedere vraag hoort een quote welke op een bepaalde manier samenhangt met de vraag. Hier onder geef ik antwoord op alle 15 vragen.

The power of imagination makes us infinite – John Muir
Wat is de vreemdste droom die je ooit hebt gehad? Dat was een droom waar ik bij iedere deur die ik door liep in een heel andere ruimte terecht kwam, een ander huis, een ander pand. Heel vaag was dat.

Nothing is worth more than this day – Johann Wolfgang von Goethe
Wat was je favoriete moment van vandaag? Dat de wekker niet ging en ik lekker wakker kon worden naast Tommy. (ik vulde deze tag gisteren in)

Success is often the result of taking a misstep in the right direction – Al Bernstein
Wat is je grootste blunder van de afgelopen tijd? Op het tafeltje gaan zitten in plaats van op de bank..

In the end, it’s not the years in your life that count. It’s the life in your years – Abraham Lincoln
Als je zelf een leeftijd mocht kiezen, hoe oud zou je dan willen zijn? Oh moeilijk dit! Ik ben heel tevreden nu op mijn 28ste maar zou ook best wel opnieuw willen beginnen met alles wat ik nu weet, bij een jaar of 15 ofzo.

Fantasy is a way of looking at life through the wrong end of a telescope, and that enables you to laugh at life’s realities – Dr. Seuss
In welk sprookje zou je mee willen spelen? De kleine zeemeermin (als dat een sprookje is) Lijkt me geweldig om de wondere wereld onder water te kunnen zien en te kunnen ademen zonder luchtflessen : )

If one cannot enjoy reading a book over and over again, there is no use in reading it at all – Oscar Wilde
Welk boek heb je het vaakst herlezen? Ik lees boeken vaak niet nog een keer dan moeten er eerst wel wat jaren verstreken zijn.

Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen.
Wat zijn volgens jou onmisbare ingrediënten voor een feestje? Goede vrienden, andere leuke mensen, leuke sfeer, drankjes en lekkere muziek.

Sunset is still my favorite color, and rainbow is second – Mattie Stepanek
Wat is je favoriete kleur als je NIET uit de standaard kleuren mag kiezen? Niet een standaard kleur? Dan ga ik voor asblond,, mijn nieuwe haarkleur! Bevalt erg goed : )

Fill your paper with the breathings of your heart – William Wordsworth
Op welk artikel dat je de afgelopen tijd hebt geschreven ben je het meest trots? Meest trots? Dat heb ik niet zo snel, dat gevoel. Deze vond ik wel erg leuk geworden.

Music in the soul can be heard by the universe – Lao Tzu
Welk liedje heb je als laatste geluisterd? Een nummer van Hot 8 Brass Band.

One that would have the fruit must climb the tree – Thomas Fullers
Voor welk eten mag je ‘s nachts wakker worden gemaakt? Ik heb liever dat je me niet wakker maakt. Niet voor eten.

You’re never fully dressed without a smile
Wat maakte je voor het laatst aan het (glim)lachen? Bink, die weer eens erg lomp was.

Always do what you’re afraid to do – Ralph Waldo Emerson
Wanneer stapte je voor het laatst uit je comfortzone? Pffff, geen idee! Ik denk dat ik daar regelmatig uit stap. Kan in ieder geval nu niet zo een moment benoemen.

Time you enjoy wasting is not wasted time – John Lennon
Als je nu een extra uur zou krijgen, wat zou je daar dan mee doen? Als ik een uur zou krijgen zou ik gelijk vragen om een dag extra ; ) Ik denk dat ik op dit moment verder zou gaan in het boek wat ik aan het lezen ben.

The world is a book and those who do not travel, read only one page – St. Augustine
Waar zou je ooit nog graag heen reizen? Australië! Daar zou ik zo graag nog eens heen willen en dan een maand of 2 rondreizen door het land.

Ik tag: Cassilda, Joyce en Floor.

 • Marion
  april 13, 2015 at 9:09 am

  Tof! Je antwoord op de vraag over dat extra uur vind ik geweldig. Inderdaad, wtf? Een uur? Gewoon lekker verder lezen in je boek. Ik bedenk me in ene dat ik nog had willen reageren op een reactie van jou over dat je moest lachen om mij en mijn bomentaferelen. Ik vind het juist zo leuk dat jij dat gewoon zegt. Zo is het toch ook? Gewoon jezelf zijn. De één vindt dit, de ander dat. Dat wil niet zeggen dat we meteen niet meer door één deur kunnen. De wereld is zo zwart wit tegenwoordig. Dan ben ik weer extra blij met kleurrijke figuren zoals jij.

  Je lay out en je header zijn super! 😀

  • zosammie
   april 13, 2015 at 9:24 am

   Ik had al een beetje ingeschat dat ik dat tegen jou wel gewoon kon zeggen, ik probeer altijd eerlijk te zijn 🙂 En het was ook alleen maar positief, vind het leuk dat je nog even zegt dat je dat wel kan waarderen. We zullen allemaal wel dingetjes hebben waar we om moeten lachen bij een ander, dat maakt het leven en het bloggen toch juist zo leuk? Vind ik dan. Ik zie mezelf nog steeds met jou door 1 deur gaan trouwens, jij met een sweater met een mooie boom + hartjes er op en ik met sokken met bomen er op met takken van Tony’s chocolade. Ik bedoel maar.. Dat zou toch geweldig zijn? 🙂

 • Deisy
  april 13, 2015 at 9:27 am

  Jeej! Je hebt de tag zo ongelooflijk leuk ingevuld! Moest wel even lachen dat je op tafeltje ging zitten in plaats van op de bank: dat heb ik dus ook echt weleens gehad, dan voel je je daarna vrij dom (what was I thinking right?) En geef mij ook maar die extra dag hoor: maar geen werkdag maar dan wel een vrije dag om zelf in te plannen 😉 X

  • zosammie
   april 13, 2015 at 9:46 am

   Ja inderdaad, een extra dag in het weekend!

 • Ilse
  april 13, 2015 at 9:53 am

  Leuke tag en leuke antwoorden!

 • jackie
  april 13, 2015 at 10:40 am

  wat een geweldige foto van jou zeg, ik vind je haar kleur geweldig….
  Bij mij werd de laatste keer (uhhh, 2 jaar geleden alweer) asblond gewoon blond wat ik altijd heb, heel raar..
  Terug naar de tag, super leuk met al die quote’s..
  Klinkt een beetje harry potter achtig die droom, hahaha
  Ik zou met een extra uur ook lekker lezen,

  • zosammie
   april 13, 2015 at 11:32 am

   Dankjewel 🙂

 • Jenn
  april 13, 2015 at 11:27 am

  Leuke tag, en leuk om je antwoorden te lezen!

 • Wildcard
  april 13, 2015 at 11:35 am

  Leuk antwoorden om te lezen 🙂

 • Joor
  april 13, 2015 at 11:43 am

  awww leuke tag!!! 😀 Oeiii ik zou ook naar Australië willen gaan 🙂

 • Anouk
  april 13, 2015 at 12:08 pm

  Erg leuke tag! En mooie antwoorden. Australie staat ook erg hoog bovenaan mijn lijstje.

 • Tamara
  april 13, 2015 at 12:15 pm

  Super leuke tag en antwoorden. Een extra (vrije) dag is inderdaad nog beter dan een uur. Naar australie zou ik ook nog graag willen

 • onderdeblauweregen
  april 13, 2015 at 12:36 pm

  Leuk ingevuld en herkenbaar betreft wakker gemaakt worden; kan je bij beter ook niet doen lol

 • Northflix
  april 13, 2015 at 1:24 pm

  Leuke tag en toffe antwoorden.
  Ik ben ooit al in Australië geweest, maar weet er niets meer van… Zonde!

 • Nesrin
  april 13, 2015 at 2:22 pm

  Gave tag dit! Ik zou ook voor de kleine zeemeermin gaan en het eerste wat ik zou doen is uitvissen (haha) hoe zij naar het toilet gaan!

  • zosammie
   april 13, 2015 at 3:34 pm

   hahahaha

 • Bente
  april 13, 2015 at 4:49 pm

  Hahah amen! Mij mag je ook echt niet voor eten wakker maken ‘s nachts, hoe lekker het ook is ;). Ik geloof mensen ook nooit als ze zeggen ‘je mag me altijd wakker maken voor…’ met dan op de … iets van eten of drinken!

 • Joyce
  april 14, 2015 at 11:35 am

  Vond het echt een geweldige tag om in te vullen 😀 Dank je wel voor het doorspelen! Trouwens is op een tafeltje gaan zitten een blunder? Nee toch?? (ik zit namelijk heel vaak op tafeltjes 😉 )

 • Tamarah
  april 16, 2015 at 11:04 am

  Als ik een uur extra zou krijgen, hoop ik dat ik dat uur dan wel na 4 uur mag inzetten, anders zit ik een uur langer op mijn werk :’)

 • Floor Daasvand
  april 18, 2015 at 10:47 pm

  Erg leuke tag! En natuurlijk bedankt voor het taggen! 😀